...Ingrediënten: zomertruffel (Tuberaestivum Vitt.), olijfolie, zout, aroma.
Advies: ideaal voor voorgerechten, carpaccio, gekookte of gebraden witte vleesgerechten en kan zelfs enkele desserts begeleiden.
Ook beschikbaar in de verpakking van 500 g.
... hartige gerechten, carpaccio van vlees en vis, omeletten en frittata's, voor het bereiden van sauzen en dressings, toastjes, hapjes voor aperitieven, garneringen, pizza's en calzones.
Maximale houdbaarheid: 24 maanden vanaf de productiedatum.
Beschikbaarheid: doorgaans altijd beschikbaar.
Bewaarinstructies: Na opening, bedekken met extra vierge olijfolie, in de koelkast bewaren en binnen enkele dagen consumeren.
INGREDIËNTEN: Zwarte Zomertruffel (TuberAestivum); Extra vierge olijfolie; Zout; Aroma's; Antioxidant: Ascorbinezuur.
doos van 6 stuks...
...Geselecteerd product. Kwaliteit en versheid worden gegarandeerd. Gemengde grootte.
TuberAestivum, ook wel zomertruffel genoemd. Oorsprongsgebied: Umbrië, Apennijnen. Oogstperiode: 1 mei - 15 september.
Lichte, elegante en niet opdringerige aroma, de zomertruffel roept de geuren op van het onderhout, de vochtigheid en het bevroren loof.