De productie van de Cacio di Pienza is een traditie met zeer oude oorsprongen en is van generatie op generatie doorgegeven tot op de dag van vandaag. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Cotignano, waarbij ze de typische methoden van verwerking hebben gebruikt en behouden: de bevoorrading van melk met bijzondere aroma's die het krijgt van kruiden die typisch zijn voor de we...
... kruidige van kaneel, presenteert zich in een intense robijnrode kleur. Dankzij de sappige en volle smaak is hij perfect om alleen te drinken of met chocolade. Een uitstekende combinatie met oude kazen.
Formaat: 0,5 lt.
Type wijn: Passito.
Oogstjaar: 2019.
Land: Italië.
Regio: Toscane.
Druivensoort: 100% Aleatico.
Rijping: 6 maanden in kleine houten vaten - 6 maanden in de fles.
Kleur: Intense robijnrode.
Aroma: Aardbei, Pruim, Wilde roos.
Temperatuur: 12° C.
Ideaal met: Chocolade, oude kazen.
... mes: geschikt voor het snijden van harde en halfharde kazen;
Cilinder voor het extraheren van de kern: een hulpmiddel dat het mogelijk maakt om het centrale deel van de kaasvorm (de zogenaamde "kern", apart te verkopen) te extraheren, waardoor bijzonder kleine porties (bijv. 200-300-400 g…) worden verkregen.
Te combineren met de machines Bartoli Rock 13 en Rock 16
grootte: 60x130x90
materiaal: roestvrij staal...
...GRATEN
Mod. FAMILY
Eénfase- of driefasige motor
ROESTVRIJE STAAL ROLGRATER
UURPRODUCTIE: Kg 35
Compacte machine met grote prestaties, in staat om granen, harde kazen, koekjes, brood en gedroogd fruit te verwerken.
Kan zowel thuis als in kleine winkels worden gebruikt.
Een waarlijk klein meesterwerk van mechanica en design, met een interlock op de drukplaat van de grater die in werking treedt na het overschrijden van de veiligheidsdrempel, perfect in overeenstemming met de laatste CE-normen.
... kaasmakers en kaasfabrieken die hun activiteiten starten en masterclasses voor ervaren kaasmakers. Hij houdt zich bezig met kritiek door middel van sensorische analyse en, indien nodig, microbiologische analyse, met als doel de bron van de gebreken in kazen te onderzoeken en een technologische oplossing voor het elimineren ervan voor te stellen.
... 200 klanten die vertrouwen op het werk en de goede service van ons personeel. Wij zijn ook een betrokken bedrijf, dat actief deelneemt aan evenementen en lokale solidariteitsprojecten in onze stad.
Wij hebben alle BRC- en IFS-certificaten voor de producten die wij distribueren, zowel voor onze kazen als voor de producten die uit Spanje zijn geïmporteerd.
Met erkenning van de IFFA-prijzen 2018 voor 3 van de producten Insaccati Iberica en de Terrine La Jabugueña.
...kazen, vleeswaren, peulvruchten, groenten en wijnen van uitmuntende kwaliteit, allemaal van ambachtelijke productie, met speciale aandacht voor Slow Food-initiatieven en alles wat biologisch en natuurlijk is.
... koelcellen van kleine, middelgrote en grote afmetingen, en omvat speciale systemen voor het rijpen en verouderen van vleeswaren, kazen en voor de verfijning van wijnen. Het assortiment vaste koeling omvat multicompressor centrales, koelgroepen voor grote magazijnen, supermarkten en commerciële ruimtes, evenals condensatoren, verdampers en vloeistofkoelers (chillers).
De Zanotti-units voor gekoeld...
...vleeswaren en kazen. Daarom heeft Toscana Vini e Sapori kleine en middelgrote lokale producenten betrokken bij de verspreiding van nicheproducten die zijn gemaakt volgens oude tradities, en brengt het authentieke producten van uitstekende kwaliteit op de markt tegen betaalbare prijzen.