Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Italië, Trento
...Voor liefhebbers van de klassieke smaak! Bereid volgens traditie: groenten gemengd met vlees van de hoogste kwaliteit en extra vierge olijfolie, zonder aroma's en chemische additieven, zonder toegevoegde monosodiumglutamaat, zonder gehydrogeneerde vetten* en jodiumzout in plaats van gewoon zout. De intense en natuurlijke smaak wordt behouden dankzij de bijzondere verwerking van Bauer, langzaam...
Portfolio (9)
Italië, San Prisco
...La V4 srl is een concrete onderneming met een hoge toegevoegde waarde, die na 5 jaar ervaring in de sector van Arbeidsveiligheid en Brandpreventie/Brandbescherming, door voortdurende opleiding en actieve ervaringen op het terrein, in staat is geweest om de huidige niveaus te bereiken. Het bedrijf opereert niet alleen in de sector van brandpreventie en -bescherming, maar ook in de verplichte...
Italië, Rapallo
... keuze gemaakt om optimaal gebruik te maken van de ruime beschikbaarheid van grondstoffen die voortkomen uit een eeuwenoude traditie. De belangrijkste innovatie bestaat uit de mogelijkheid om natuurlijke kant-en-klare maaltijden te produceren. Zonder conserveermiddelen of toegevoegde stoffen, met een houdbaarheid tot 8 maanden. De mogelijkheid om het product op kamertemperatuur te bewaren, zorgt voor...
Populaire landen voor deze zoekterm