Italië, Radicofani
...maar ook met suiker, chocolade, alkermes en meer. In de keuken kunnen er heerlijke desserts en ook smakelijke hartige gerechten worden bereid, zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Gewicht fuscella ca. 2,00 kg...
Portfolio (48)
Italië, Giuliano
...Pan di spagna, gemengde gepasteuriseerde eieren, suiker, bloem "00", Amerikaanse bloem, water, aroma's. VULLING: Verse room, glucosestroop, suiker, gepasteuriseerd eigeel, dextrose, alcohol, rijstzetmeel, stabilisator, citroenaroma. GLAZUUR: Verse room, witte chocolade 60%, gepasteuriseerd eigeel, suiker. DOOP: Water, suiker, citroenaroma.
Portfolio (129)
Italië, Trino
Sinds 1981 is GELPAS gespecialiseerd in ijs, croissants en snacks voor cafés en restaurants. Met onnavolgbare producten zijn wij het enige echte alternatief voor jouw café! Service, kwaliteit en voordeligheid. Deze filosofie is altijd het fundament geweest en wordt nog steeds met passie en vastberadenheid nageleefd. GELPAS is uitsluitend gespecialiseerd in de levering aan cafés, restaurants, pubs ...
Portfolio (9)
Italië, Taranto
Soms moet je de moed hebben om in je dromen te geloven en je instincten te volgen! Aldo Predari is de eigenaar van de patisserie Dolce amorsi. Na jaren in de industriële sector te hebben gewerkt, heeft hij besloten een nieuwe weg in te slaan: de weg die leidt naar de schoonheid van smaak en patisserie. Hij heeft een hooggekwalificeerd team in dienst, waar verschillende vaardigheden samenkomen in...
Italië, Berlingo
...Producten in poeders en concentraten voor dranken, desserts, granita's, sorbets, ijs, chocolade, milkshakes, thee, yoghurt, koude room, warme room, crêpes, oploskoffie en dranken, sappen. Mengsels en geconcentreerde bereidingen voor dranken, desserts, slushes, sorbets, ijs, chocolade, milkshakes, thee, yoghurt, koude room, warme room, crêpes, oploskoffies en dranken, sappen.
Italië, Trento
... onmiskenbare Italiaanse smaak wordt gegarandeerd. Onder de traditionele likeuren springen de limoncello, appel-, bosbes-, zoethout-, kokos-, koffie- en alle soorten amari eruit. Na jaren van onderzoek en ervaring op het gebied van de stabilisatie van likeuren, is Flavor Chimica erin geslaagd een nieuwe soort likeuren te creëren die 'high-tech' worden genoemd. Dit zijn producten op basis van alcoholische room, waaraan ook andere ingrediënten kunnen worden toegevoegd, zoals chocolade, eieren of kleine vruchten zoals aardbeien, frambozen, pistachenoten, hazelnoten en meer.
...Oasi is opgericht in 1989 als voedingsbedrijf dat gespecialiseerd is in halffabricaten voor de bereiding van warme en koude dranken voor de HO.RE.CA-sector (bars, cafés, restaurants, hotels, catering). Onze belangrijkste producten: gerst en ginseng, granita's, koude room, frappés, sorbets met bijbehorend promotiemateriaal en apparatuur in gratis bruikleen.
Italië, Piacenza
Falicetto is een historische patisserie in Piacenza. Al meer dan 30 jaar produceert het dagelijks ambachtelijke chocoladeplakken, taarten met room en chocolade, koekjes met amandelen en hazelnoten, vezelrijke energierepen, producten die geschikt zijn voor voedselintoleranties, Piacenza-producten zoals Sbrisolina en Buslanein, en diverse zoetigheden die gebruikt kunnen worden als...
... zijn er pure koffie of geserveerd in een bloem van pure chocolade, ook met verse room, de uitstekende grote cappuccino, de pure chocolade bereid door Sciascia Caffè, biologische fruitsappen, sinaasappelsap en nog veel meer.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play