Italië, Fontanafredda
... Nortech Plus omvat een boiler voor het genereren van vocht en verwarmingsweerstanden, waardoor kookcycli op lage temperatuur en rijzen mogelijk zijn. Het is ideaal voor bakkerijen en gourmetkeukens. Beide lijnen bieden een 7'' touchscreencontroller voor veelzijdig en aanpasbaar gebruik. Lijn Frame: Innovatie en Aanpassingsvermogen Frame maakt het mogelijk om bestaande of nieuwe koelcellen om...
Portfolio (55)
Italië, Fidenza
... van 30 tot 1.000 kg/uur met automatische extrusiepersen in continu, gecombineerd met installaties voor statische droging bij lage temperatuur of continue droging. Meervoudige lijn, één installatie om korte pasta, lange pasta, knopen, lasagne en speciale formaten (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, golvende en festonlasagne, enz.) te produceren, beschikbaar in versies van...
Italië, Controguerra
Eurofrigor S.R.L. is opgericht in 1974 als een bedrijf dat gespecialiseerd is in koude logistiek en koelopslag, dus in de conservering van voedingsmiddelen bij gemiddelde en lage temperaturen; het bedrijf heeft 45 jaar ervaring in de koude logistiek en heeft zich ontwikkeld op een oppervlakte van 80.000 m² met meer dan 200.000 m³ aan koelcellen. We bieden onze klanten een breed scala aan diensten...
Italië, Oggiona Con Santo Stefano
... voortkomen uit een goede levensduur van het blad. Een ander punt waar onze ingenieurs zich op richten, is het hydraulische systeem. Door de kracht van de zuigers te verbeteren, hebben we de energie verplaatst en behouden waar nodig, en deze vrijgemaakt waar het niet nodig was tijdens het snijproces. Onze studie naar energiebesparing weerspiegelt zich ook in de temperatuur van de hydraulische olie...
Portfolio (4)
... temperatuur droging. De Pasta di Sabatino wordt geproduceerd volgens strikte biologische protocollen en de kenmerken zijn te danken aan de hoge verteerbaarheid, de uitgesproken smaak, de rijke aanwezigheid van mineralen en het lage glutengehalte.
Italië, Sammichele Di Bari
... bij lage temperatuur. Dit zorgt voor een ruwe, poreuze en taaie pasta die een uitstekende kookvastheid garandeert en de sauzen optimaal vasthoudt. De bakkerijproducten (Taralli en andere vormen) maken gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en een innovatief productieproces dat de tarallo smaak en geur geeft. Het bedrijf is gecertificeerd volgens IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO.
Italië, Ferrara
...Daarnaast is er 1 cel voor lage temperaturen voor de bewaring van diepvriesproducten, uitgerust met vaste, compacte en drive-in rekken voor in totaal 4.000 palletplaatsen. Er zijn nog eens 5.000 palletplaatsen beschikbaar in een andere faciliteit in Masi Torello (Fe) in samenwerking met een andere belangrijke onderneming in de sector. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in de bewaring van peren...
Italië, S,egidio Alla V.
... temperatuur is gesmolten en getempereerd en natuurlijk is afgekoeld. Dit alles wordt verkocht in klassieke of gekruide repen. Seizoensconfituren met 75/80% fruit. Veel van onze producten zijn glutenvrij en lactosevrij, en allemaal zijn ze vrij van conserveermiddelen of chemische toevoegingen. Kwaliteit en natuurlijkheid zijn bepalende factoren in onze productiefilosofie.
Italië, Amelia
... olijvenverwerkingsproces wordt toegepast; het ontbladeren en reinigen als fundamenteel werkmodel dragen bij aan hogere hygiëne-normen gedurende het proces, terwijl de oogst en opslag extreem snel plaatsvinden om fermentatie te voorkomen en zo de smaak-eigenschappen volledig te behouden. De traditionele persmethode houdt een temperatuur boven de 26°C in, wat schade aan de fenolische concentratie...
Italië, Santa Maria La Carità
... lage temperatuur om eiwitten en koolhydraten niet te "denatureren" en voor een minimum van 12 tot 36 uur, afhankelijk van het type vorm dat moet worden verwerkt. De verwerking van Verse Pasta: elk product wordt gemaakt met zorgvuldige Geselecteerde GRONDSTOFFEN en weigert categorisch het gebruik van conserveermiddelen of toegevoegde stoffen. Een kwaliteitsdeeg. Dit is het doel dat we nastreven bij...
Italië, Romagnano Sesia
ZA.VE.RO. Srl is een toonaangevend bedrijf in de productie van industriële kleppen voor de olie-, chemie-, petrochemie-, pijpleidingen, aardgas en offshore en onshore installaties over de hele wereld. Onze kleppen worden toegepast in veel verschillende industriële processen, van de meer gestandaardiseerde (olie- en gasleidingen, lage druk en hoge druk afsluitdiensten) tot de meer kritische (zuurservice, lage temperatuur en cryogene processen, hoge temperatuur en stoombehandeling, onderwater).
Italië, Belforte Del Chienti
...Alle eindproducten en/of grondstoffen die worden gebruikt, worden voorafgaand geanalyseerd in gecertificeerde analyse laboratoria. De pastaproductie gebeurt op ambachtelijke wijze, met alleen biologische meel en mineraalwater uit flessen, met bronzen matrijzen en drogen op lage temperatuur.
Het industriële complex is gelegen binnen de Industriezone van Catania - Blocco Palma I, op 4 km van de Luchthaven van Catania en op 2 km van de snelwegen naar Siracusa, Messina en Palermo. Het beslaat een oppervlakte van 30.000 m², waarvan 7.000 m² overdekt. Binnen het gebied is er een koelmagazijn met een oppervlakte van 2.000 m² bij een lage temperatuur van -25°, met de volgende specificaties...
Italië, Monza
... van de concurrentiekracht van Alfa Laval is de voortdurende ontwikkeling van producten. Warmteoverdracht Alfa Laval biedt een compleet assortiment oplossingen voor warmtewisselaars, van de eenvoudigste toepassingen bij lage druk en temperatuur tot de zwaarste werkomstandigheden, met agressieve vloeistoffen, bij hoge en variabele temperaturen en drukken. Centrifugale scheiding Gedreven door de...
Italië, Como
... onderhouden. Panettone Baj ondergaat een langzaam mengproces en is pas klaar om te worden gebakken in een oven op lage temperatuur na de juiste rustperiode. Het resultaat is een natuurlijke en zachte panettone, met rozijnen en gekonfijt fruit van binnen, die de geur en smaak van zijn uitzonderlijke ingrediënten lange tijd behoudt, zonder toevoeging van conserveermiddelen of chemische additieven...
Italië, Cavriago
... minstens 110 g fruit gebruiken om 100 g jam te maken. Naast de zoete jams bieden we hartige compotes aan, ontworpen om perfect te combineren met kaas of als heerlijke bijgerechten voor vlees en vleeswaren. Al het fruit en de groenten worden op lage temperatuur gekookt om de smaak van de verse producten te behouden. De perfecte worst is smakelijk en authentiek en handgemaakt zoals de traditie in Emilia vereist.
... Onze pasta is AMBACHTELIJK en niet industrieel, het is uitsluitend gemaakt van onze eigen tarwe, volledig GEDETAILEERD, bronzen getrokken, langzaam gedroogd, op lage temperatuur (35°). Dankzij onze biologische tarweproductie zijn we niet onderhevig aan de huidige problemen met de tarwevoorziening (daarom garanderen we leveringen) en prijzen (door geen kunstmest te gebruiken, zullen onze prijzen...
Italië, Fizzonasco
...MODULAIRE KOELCELLE - INDUSTRIE Gemiddelde temperatuur - Lage temperatuur - Geventileerd - Statisch - Gecontroleerde vochtigheid - Rijping TYPE Volledige reeks modulaire cellen, op maat gemaakt, van restaurant tot distributiecentrum. TOEPASSINGEN Naast de standaardtoepassingen (statisch en geventileerd), beschikken we over toepassingen die in staat zijn om vochtigheid, rijpingsprogramma's...
Italië, vicenza
... pluimvee. Automatische magazijnen bij lage temperatuur -30 °C: automatische rekken, koelpanelen, luchtbehandelingsunits die gereinigd kunnen worden van glasvezel voor voedsel-, farmaceutisch en ziekenhuisgebruik.
Italië, Pernucari Di Rombiolo
... lokale boeren wordt bewerkt. Het beslaat een oppervlakte van ongeveer 5.000 m², waar ambachtelijkheid en moderniteit van de productie-installaties samenkomen. Het bedrijf heeft een productie van typische en authentieke ambachtelijke pasta, verkregen door de kenmerkende verwerking van oude pastatradities, met gebruik van de beste harde tarwegries, een langzame deegbereiding met bacteriologisch puur koud water en een langzame droging op lage temperatuur. Voor sommige formaten gebeurt de verwerking met behulp van bronzen matrijzen.