...We doen dit met alle zorg die een van de meest voorkomende vleeswaren op de tafels van onze gezinnen verdient. Alleen verse achterpoten, van meer dan 15 kg, van zware Italiaanse varkens, gezouten en geparfumeerd met een mengsel van aromatische kruiden. Zorgvuldig ontbeend, om de spiervezels niet te scheuren, wordt de ham langzaam in een stoomoven gekookt op een temperatuur van ongeveer 68°. Dit is ons eenvoudige recept: vlees van hoge kwaliteit en zorg voor de verwerking. Alleen zo zal de gekookte ham zacht en verleidelijk zijn, zoet, nooit zuur.
Portfolio (10)
Italië, Viterbo
...Ham Flake, het nobele deel van het varken, gesneden uit de beste delen van de Italiaanse dijen. Minimaal een jaar gerijpt. Een genot voor de smaakpapillen, met een zoet, onvergetelijk vet, zacht maar smaakvol.
Portfolio (7)
Italië, Castelnuovo Rangone
...Gesneden vleeswaren in schaal Gewicht van de enkele schaal: 100 g Productie: Continu Producten: Gekookte ham, rauwe ham, Milaan salami, Hongaarse salami, coppa, mortadella en bresaola.
Bijpassende producten
Gesneden vleeswaren in schaal
Gesneden vleeswaren in schaal
... van een kaas voor echte fijnproevers. In onze kazen kunt u de Provola Silana proeven, met een zachte en delicate smaak, geproduceerd voor consumenten met een DELICAAT smaakpalet. - Ons bedrijf heeft besloten om een nieuw product op de voedselmarkt te introduceren: DE TURU. Dit product is ontstaan met als doel de echte smaak van pittige verse worst bekend te maken, verpakt in een synthetische darm met een diameter van ongeveer 15 cm, gestoomd. Het kan in plakken worden gesneden om broodjes en andere gerechten te vullen, voor een breed scala aan consumenten; het is werkelijk heerlijk!
... verschillende certificeringen behaald: ISO 9001:2008; ISO 14001:2004 en EMAS-certificering; BRC- en IFS-certificering en nog veel meer. Tot op heden vertegenwoordigt de Italiaanse markt 95% van de omzet, terwijl de resterende 5% is verdeeld over alle andere landen waar we naartoe exporteren: Europa, Rusland, de VS, Japan, Mexico, Canada, Australië, Brazilië. Onze ham, die minimaal 16/18 maanden heeft gerijpt, wordt verkocht met het bot, ontbeend of in beschermde atmosfeer gesneden.
PRODUCTIE VAN TYPISCHE VLEESWARREN UIT PARMA EN EMILIA PRODUCTIE VAN IN BESCHERMDE ATMOSFEER GESNEDEN VLEESWARREN.
Populaire landen voor deze zoekterm