Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Groene olijven 65%, zonnebloemolie 30%, paprika's, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen, (rode pepervlokken, knoflook, munt, oregano). Citroenzuur, ascorbinezuur. Verpakkingen van: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Italië, Salerno
...Baccala' vers, dezelfde dag verwerkt en gemarineerd in wijnazijn. Verpakt in gemengde olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's, olijven, kappertjes en gedroogde tomaten. Baccala' (Gadus Morhua), (FAO ZONE 27), 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, antioxidant, smaakversterker, aroma, zout, natuurlijke aroma's. Het bedrijf opereert in overeenstemming...
Portfolio (8)
Italië, Barberino Di Mugello
...Gegrilde aubergines VERS VERWERKT Speckrolletjes gevuld met delicate koemelkkaas Boerenartichokken VERS VERWERKT Mediterrane gemarineerde zongedroogde tomaten VERS VERWERKT Monacale olijven Met chili, knoflook, specerijen, zout...
Portfolio (7)
Italië, Castelvetrano
verwerking, transformatie en verpakking van olie en tafelolijven, Nocellara del Belice olijven in potten voor de grootdistributie en in emmers voor de horeca, verpakkingen in zakken voor toeristische locaties, olijvenpasta van groene olijven, zwarte olijven, en gemarineerde olijven, olijvenpasta van artisjokken, paddenstoelen en gedroogde tomaten, we verpakken ook artisjokken in stukken in potten. We verpakken en verwerken ook voor derden met het etiket van de klant.
Populaire landen voor deze zoekterm