Italië, Fidenza
...Vleeswaren op basis van varkensvlees, exclusief uit de regio Langhirano. Het vlees afkomstig van de nek van het varken, met de hand in natuurlijke darmen gestopt en minimaal 90 dagen gerijpt, heeft een zoete en aangename smaak en is de ster van voorgerechten en aperitieven.
Portfolio (54)
Italië, Milano
...Product van maart, het is een honing die de neiging heeft om snel te kristalliseren. In vloeibare staat heeft het een donker amberkleur met roodachtige reflecties, bij het kristalliseren krijgt het een bruin-oranje tint. De geur is gemiddeld intens en fris, het doet denken aan karamel, koffiedik, kamille, saffraan. Het aroma is gemiddeld intens en aanhoudend van toffee, tamarinde, zoethout. COMBINATIES In de keuken kan het worden gecombineerd met gerijpte en pittige kazen, verse en gekruide vleeswaren, porchetta en cotechino of gewoon gesmeerd op brood of toast voor het ontbijt.
Portfolio (116)
Italië, Castellamare
...Gegarneerd vlees met een authentieke en verfijnde smaak, die elk gezellig moment een kans maakt om Italiaanse kwaliteit te proeven. Strikt gekruide vleeswaren en worsten op de meest natuurlijke manier mogelijk. Gezonde en eenvoudige elementen om de smaak van oude boeren tradities en onze landen opnieuw te ontdekken.
Portfolio (26)
...vleeswaren en kazen, zoetigheden en conserven, specialiteiten zoals saffraan, truffels en gekruide oliën. Het bedrijf selecteert zorgvuldig de ingrediënten van elk product, houdt toezicht op het productieproces en garandeert de trouw aan de regionale voedingscultuur. Van Pasta alla Chitarra tot Rintrocili, van Ventricina tot Salsicce al Montepulciano, van Mostaccioli tot Saffraan, elk product is de juiste combinatie van smaak en traditie, geschikt voor de moderne en veeleisende consument.
Populaire landen voor deze zoekterm