Italië, Moio Della Civitella
... belangrijkste ingrediënt en worden ze vergezeld door suiker en soms citroensap of andere natuurlijke ingrediënten om de smaak en houdbaarheid te verbeteren. De bereiding omvat het koken van de vijgen samen met de suiker tot een homogeen en dik mengsel is verkregen, dat vervolgens in gesteriliseerde containers wordt verpakt.
Portfolio (16)
Italië, Mazara Del Vallo
NATURALIA INGREDIENTS SRL is al jaren actief in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe bronnen van suiker en natuurlijke zoetstoffen. Het huidige project richt zich specifiek op een nieuw productieproces waarbij suikers rechtstreeks uit druiven en dadels in kristallijne vorm worden geëxtraheerd. Het internationaal gepatenteerde project heeft als doel een exclusieve ontmoeting tussen natuur e...
Portfolio (4)
Italië, Giarre
...Granaatappel, Munt, Seizoenswatermeloen, met Ricotta, Kersen van de Etna. Al onze producten volgen het oude recept van Water, Suiker en Fruit, zonder kleurstoffen of chemische conserveermiddelen. In de praktische verpakking van 3,30 liter kunnen ze worden opgeslagen in de vriezer bij -18° en zijn ze klaar voor gebruik. We verzenden door heel Europa.
Portfolio (7)
Italië, Lauro
...Gemaakt van heerlijke amandelen, fijngehakt en bedekt met een dunne laag goudkleurige, krokante suiker, heeft deze gekarameliseerde amandelkruimel een superieure ziel. Het is ideaal voor het decoreren en garneren van zoetigheden en taarten, en om te laten vallen op yoghurt, havermout en ijs. Het is een toonaangevend product voor de zoetwarenindustrie en ambachtelijke laboratoria, dat de smaak van...
Portfolio (10)
Italië, S.spirito Di Bari
...vakkundig gemengd met suiker en langzaam gekookt.","4":"VIKKENMARMELADE MET RUM EN CHOCOLADE\nHeerlijke vijgencrème, zoete vruchten verzameld in de Pugliese platteland, vakkundig gemengd met suiker, rum en chocolade."}...
Portfolio (7)
Italië, Giarre
...Productie van 30 smaken van ambachtelijke Siciliaanse granita, traditionele methode met alleen water, suiker en fruit, geen verdikkingsmiddelen of kleurstoffen, alleen vers fruit uit de regio, al gemengd en klaar voor gebruik, kan worden opgeslagen met een houdbaarheid van 1 jaar. Distributie in heel Europa, inclusief het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.
Portfolio (4)
Italië, Bronte
...Gemaakt met alleen Bronte Groene Pistache DOP (50%), Nocellara dell’Etna olie en suiker. Bewaren op een koele, droge plaats, maximaal een jaar. Na opening van het potje binnen een maand consumeren.
Portfolio (56)
Italië, Campobasso
... confituur, waarmee het product op 60°C en in veel kortere tijd kan worden gekookt, zodat de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 135°C.
Italië, Monterosso Almo
Wij produceren en verwerken het fruit uit onze regio tot extra confituren met een minimum van 65% tot 85% pure fruitpuree. We telen vooral de Perzikboom en verwerken deze tot gedroogde Sicilaanse Cotognata in potten. Productie van Extra Fruitconfituur van alleen de hoogste kwaliteit. Onze productie vindt plaats op directe hitte en vooral zonder toevoeging van water, alleen Fruit, Suiker en Citroensap.
Portfolio (1)
... op de teelt van biologische Italiaanse stevia in Sicilië. Verzending: De leveringen vinden plaats binnen maximaal 48 uur (meestal 24) met veilige pakketten en zorgvuldige verpakking. De catalogus bevat Stevia-zoetstoffen in verschillende vormen: puur 98%, vloeibaar, tabletten, zakjes of los; smeerbare crèmes, jams met 99,7% fruit, chocolade repen, bonbons, biologische Italiaanse stevia-bladeren...
Portfolio (10)
Italië, Monte Sant'angelo
... meer. Op het gebied van confituren zijn er jams van sinaasappels, citroenen en mandarijnen die zonder conserveermiddelen worden geproduceerd, alleen met fruit uit de Gargano en suiker. Het bedrijf is een referentiepunt voor liefhebbers van authentiek voedsel en de culinaire tradities van Italië en Apulië.
Italië, Olbia
... klanttevredenheid te bieden. Ze behouden hun kwaliteiten zowel tijdens de opslag als tijdens het koken. Producten: Bevroren ambachtelijke pasta: ideaal voor export en opslag. Het wordt gelijktijdig met de productie ingevroren, waardoor alle kwaliteiten van het net gemaakte product behouden blijven. Bevroren seadas: gevulde pasta met kaas, te bereiden als gefrituurd of in de oven en naar wens te kruiden met honing of suiker, of om hartig te genieten. Traditionele Sardeense zoetigheden: papassini, amaretti en tiliccas.
Italië, Eboli
... vindt onze landbouwactiviteit plaats, op 15 hectare met 6000 olijfbomen voor de productie van hoogwaardige olijfolie en tafelolijven met een intense geur. Exclusief voor onze klanten richten we ons ook op de productie van groenten en fruit waarvan de echtheid beter gewaarborgd is en mogelijk gemaakt wordt door de beperkte productie. Het bedrijfscomplex bestaat uit ruime zalen die recentelijk met smaak en elegantie zijn gerenoveerd om uw evenementen te huisvesten, en uit comfortabele en privé kamers voor uw verblijven.