HTO-02, oven watergekoeld, voor materiaalkunde. Verwarmingsruimte (D x H): 100 x 170 mm
• Lichtgewicht, thermisch isolatiemateriaal (asbestvrij)
• Ro...
Meel gemaakt van gemalen olijfsteentjes, onze ‘Fleurette Bardon’ (geregistreerd handelsmerk), is een technologische hulp ontworpen voor gebruik in bak...
Onze box-type ovens zijn uitgerust met een indirect verwarmingssysteem met thermoblok en convectieve warmtetransfer. Ze kunnen worden vervaardigd volg...
Efficiënt produceren met een doorvoeroven voor de industrie
Wilt u efficiënt in serie produceren? Dan raden wij u een doorvoeroven voor de industrie ...
Pizza klaar in 2 minuten
Met PIÙTRECENTO wordt de smaak aan tafel groter. De kookkamer van 80×90 centimeter biedt meer ruimte om gelijktijdig een grot...
Ook thuis brengt het FIAMMA-model klasse en elegantie.
Nauwkeurig en exclusief design: met afgeronde glazen van de deuren, die het uniek en exclusief ...
(Op maat)
FRAMACO SERVICES ontwerpt en realiseert professionele keukens "op maat", hetzij bij de bouw van nieuwe gebouwen, in nauwe samenwerking met a...
Verticale vacuüm schachtoven met ronde verwarmingskamer voor hoogtemperatuurprocessen zoals bijvoorbeeld harden, solderen, sinteren, enz.
•Type C: Ui...
Ook in deze versie met de zwarte "livree" is het verschil zichtbaar. Hier is SEDICINONI BLACK in al zijn schoonheid, met de kookkamer die in de breedt...
Farine afkomstig van het malen van olijvenpitten, onze Fleurette Bardon (gedeponeerd merk) is een technologisch hulpmiddel voor bakkerijen bij het bak...
De ribbenbuisverwarmingsoven met lage oppervlaktetemperatuur: De overtemperatuur aan de bovenrand van de ribben bedraagt maximaal 67 K. De lage temper...
Convectieoven met stoom Casselin
Volledig van roestvrij staal
Kookruimte van roestvrij staal
Deur met dubbel glas
Binnenverlichting
Met 2 ventilatormo...
Zelfs in huis brengt het FIAMMA-model klasse en elegantie.
Een nauwkeurig en exclusief ontwerp: de ramen van de deur zijn afgerond, wat het uniek en e...
De elektrische convectie-pizzaoven is speciaal ontworpen voor een intensieve productie van pizza's per uur. Met een baktijd van 4 tot 5 minuten kunt u...
Deze professionele elektrische pizzaoven stelt u in staat om eenvoudig en kosteneffectief 1 pizza van 35 cm te bakken. Het garandeert rendement en sne...
Vierkante oven met 1 kamer
Ideaal voor pizza's, brood, gebak en gastronomische bereidingen
Bakt gelijktijdig 4 pizza's van 35 cm
Op aanvraag ventilati...
De Easy Quality ovens zijn beschikbaar in 5 tot 10 niveaus, elektrisch of op gas, met mechanische of programmeerbare bedieningspanelen. U kunt kiezen ...
Vier à 1 kamer
Voor het bakken van 6 pizza's van 40 cm
Maakt de invoer van 4 platen van 40 x 60 cm mogelijk
Betere ontwikkeling in breedte en verminde...