La Truscia, een jong en dynamisch Siciliaans bedrijf, heeft als doel een referentiepunt te worden voor zowel retailers als particulieren in de zoektocht naar typische Siciliaanse ambachtelijke producten die gekenmerkt worden door de hoogste kwaliteit van productie en vervaardiging. La Truscia is ontstaan uit de wens om de Siciliaanse gastronomische tradities te behouden en te delen, evenals de sma...
...Simplicity at its best! De Napoli Food Box gevuld met de ware essentie en traditie van Italië: spaghetti vergezeld van de frisheid en kleur van de cherrytomaat saus en het intense aroma van extra vierge olijfolie. Onweerstaanbaar voor iedereen!
Deze Napoli Food Box bevat:
- Durum tarwe semolina spaghetti 500g
- Cherrytomaat saus 690g
- Extra vierge olijfolie 250ml.
...SPECIALITEITEN OP BASIS VAN DURUM TARWE SEMOLINA EN 6% HENNEPZAADMEEL. De granen zijn geteeld in Sicilië. De pasta is het resultaat van ambachtelijke verwerking, wordt door bronzen matrijzen geperst, langzaam gedroogd en handmatig verpakt. INGREDIËNTEN: Sicilaanse durum tarwe semolina, 6% Siciliaans hennepzaadmeel, water. Informatie over allergenen: Bevat GLUTEN. Nettogewicht 500 g.
... Molise gehaald, waar de triticum durum nog steeds een speciaal product is, rijk aan vitamines, eiwitten en mineralen, waarvan de verwerking verschillende formaten oplevert, allemaal door bronzen matrijzen gevormd. De droging, bijna natuurlijk, gebeurt bij 30/40°C gedurende een periode van 8 tot 24 uur, zodat de pasta al zijn smaak behoudt. De methoden zijn dus allemaal ambachtelijk, maar ook de...