...Extra vierge olijfolie op smaak gebracht met chili, volledig verkregen uit Siciliaanse olijven door middel van koude persing. Voor informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres.
...De caciotta fior di bontà is een verse kaas met toegevoegde melkfermenten, die een korte droogperiode ondergaat.
Ondanks dat het een kaas met een halfharde korst is, is de binnenkant romig en heeft het een zoete/lichtzure en uiterst smakelijke smaak. We produceren het ook in varianten met chili en olijven.
Het is een uitstekend product om alleen te genieten of te combineren met brood of toastjes, of in combinatie met salades of voorgerechten.
...Selectie van vleeswaren en kazen uit de Italiaanse traditie. 30 maanden oude rauwe ham, lendenfilet, knoflooksalami en pecorino met zwarte truffel, olijven, chili en koemelkkaas. Klaar om te genieten als snack of voor aperitieven met vrienden.
...Gegrilde aubergines
VERS VERWERKT
Speckrolletjes gevuld met delicate koemelkkaas
Boerenartichokken
VERS VERWERKT
Mediterrane gemarineerde zongedroogde tomaten
VERS VERWERKT
Monacale olijven
Met chili, knoflook, specerijen, zout...
... Biancolilla en Calamignara (deze laatste is een zeldzame en inheemse soort die typisch is voor ons gebied en bijdraagt aan de hogere kwaliteit van het product), gecertificeerd door het CCPB, zowel in flessen als in blikken, olijvenpasta van zwarte/groene olijven, en olie op smaak gebracht met natuurlijke aroma's zoals citroen, chili, rozemarijn, basilicum en knoflook; tafelolijven. Onze producten...
... producten aan, zoals: gearomatiseerde oliën (met knoflook, citroen, rozemarijn, salmorigano en chili), olijvenpasta (groene, zwarte, met sinaasappelschillen, met mandarijnschillen en met citroenschillen), olijven in pekel, cunzate "gekruid" en gearomatiseerd.
Biologische extra vierge olijfolie uit Sicilië. Oliosa is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van Siciliaanse extra vierge olijfolie, geproduceerd en gebotteld in de provincie Palermo. Een biologische olie zonder sporen van pesticiden of andere schadelijke stoffen, verkregen door koude persing van Siciliaanse olijven, met een intense geur en een krachtige smaak, gebotteld in formaten van 750-500-250-100ml, ook beschikbaar in de gearomatiseerde versies met knoflook, chili, basilicum, citroen, salie, rozemarijn en oregano.
Ons bedrijf is opgericht in 1995 en is een marktleider in de ambachtelijke productie van Scaldatelli, Biscotti, Mostaccioli en andere lokale specialiteiten. We gebruiken hoogwaardige grondstoffen uit onze regio. Ons assortiment omvat verschillende smaken, namelijk: Traditionele Scaldatelli, met olie, met chili, met ui, met pizzaiola, met sesam, met rozemarijn, met olijven, met oregano, met aardappelen en vele andere smaken, typische Pugliese Mostaccioli met gekookte wijn, en Biscotti in verschillende vormen en smaken.