Italië, Formigine
...Cacao is een voedingsmiddel dat afkomstig is van de zaden van de cacaoplant, wetenschappelijk bekend als Theobroma cacao. Deze plant is afkomstig uit de tropische gebieden van Midden- en Zuid-Amerika en wordt voornamelijk verbouwd in West-Afrika, Azië en Latijns-Amerika. De cacaobonen, vaak cacao bonen genoemd, zijn de belangrijkste ingrediënten voor de productie van chocolade en verschillende andere cacaoproducten.
Portfolio (70)
Italië, Radicofani
... wordt overgebracht, die het gladmaakt en verwarmt tot een temperatuur van 72°C. Zodra de geschikte containers zijn gevuld, wordt de ricotta overgebracht naar een koelingscel om de temperatuur in zeer korte tijd tot 2°C te verlagen. Heerlijk naturel, of zeer smakelijk met toevoeging van chocolade, suiker of rum. In de keuken kan het worden gebruikt om heerlijke desserts of taarten te maken, maar ook voor heerlijke hartige gerechten zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Verkrijgbaar in een thermogesealde bak van 0,150 kg met een vast gewicht.
Portfolio (48)
Italië, Barletta
...Krokante, bedekt met pure chocolade. Granen en pralines voor de ijs- en yoghurtindustrie, beschikbaar, lage prijs, azo-vrij, glutenvrij, biologisch, veganistisch, private label, enkele kleur, en met de smaak van fruit, karamel zeezout, koffie, en met gekleurde chocolade in geel, rood, groen en andere.
Portfolio (10)
...Gepersonaliseerde en individueel verpakte truffelmandorle. Verpakking in een metalen doos en in een kartonnen doos. We verpakken ook voor luchtvaartmaatschappijen, cruiseschepen, hotels en restaurants. Dozen van 750 gram voor bars met een gepersonaliseerd merk. Voor andere verpakkingen dan de standaard, neem contact op met onze verkoopafdeling op tel. nr. +39 3477240044.
Italië, Torino
... aroma, voeding en functionaliteit. Het aardbeipoeder voor voedingsdoeleinden kan kunstmatige aroma's, kleurstoffen en zoetstoffen vervangen en voegt natuurlijke aardbeiensmaak en -kleur toe aan producten. Beschikbaar in zowel biologische als conventionele poeder, mengt ons aardbeipoeder zich met andere aroma's terwijl het zich onderscheidt door de kleur van de eindproducten te versterken. Bovendien is het geschikt om aan verschillende producten toe te voegen, zoals taarten, snoep, chocolade, ijs, smoothies en drankformuleringen.
Portfolio (10)
Italië, Bronte
...400 gram witte chocolade bewerkt met pure pistachepasta, een elegante en evocatieve doos, elk jaar een andere en aantrekkelijke verrassing. Het paasaanbod van Bacco voor groot en klein. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, melkpoeder, pistachepasta 10% (geroosterde en verfijnde pistachenoten, chlorofyl E141, curcumine E100), wei-eiwitpoeder, emulgator: sojalecithine, vanille-extract.
Portfolio (56)
Italië, Martignacco
... gastronomische producten, vleeswaren en kazen van absolute en bewezen kwaliteit. Uitgebreid assortiment van regionale producten. Geen contractuele verplichtingen met betrekking tot het percentage van de aankopen ten opzichte van de affiliaties van andere distributiebedrijven: onze klanten kunnen vrij profiteren van al onze voorstellen.
Italië, San Giorgio Delle Pertiche
... van onze klanten. We zijn producenten van rijstwafels, maïswafels en vele andere granen, zoet, hartig en gearomatiseerd. Onze producten zijn gemaakt van geselecteerde grondstoffen en gecontroleerd in elke fase en zijn 100% natuurlijk, glutenvrij, suikervrij, met weinig zout, geschikt voor vegetariërs en veganisten en, vooral, zonder kleurstoffen.
Italië, Monchiero
...stukjes, hazelnootpasta) Spreads met 55% hazelnoten en slechts 3 andere ingrediënten: suiker, cacao (of melk) en vanille. Hazelnootgebak (hazelnoten, suiker, eieren) Chocolade en bonbons in combinatie met hazelnoten. Pralines, tabletten, tabletten met hele hazelnoten, paaseieren. We kunnen verpakkingen leveren die geschikt zijn voor de detailhandel of grotere formaten voor patisserieën en ijssalons. Voor aanzienlijke hoeveelheden is het mogelijk om de recepten aan te passen aan de wensen van de klant.
Portfolio (3)
Italië, Aprilia
... rijke ervaring in de productie van confetti en andere zoetwaren kan consolideren en verbeteren. Op een dag, we zijn in september 1995, creëert MAESTRO SOR FELICE na verschillende proeven een praline gemaakt van een met hout gebrand koffieboon Santos, bedekt met heerlijke pure chocolade. Al snel zal deze praline bekend worden onder de naam: "Cioccafè". Het product oogst onmiddellijk een sensationeel...
Italië, Castegnato
...Castelvedere is gespecialiseerd in de productie en groothandel - tegen concurrerende prijzen - van snoep, chocolade en vele andere lekkernijen. Het bedrijf onderscheidt zich door de vele producten die tijdens de kerst- en paasperiode worden aangeboden. Castelvedere, gevestigd in Brescia, levert aan cash & carry, supermarkten, voedingswinkels, cafés en horecagelegenheden. Om de klanten zo goed...
Portfolio (10)
Italië, Varese
La Varesina Caffè biedt haar klanten een ruime keuze aan hoogwaardige koffie met een unieke aroma. Met een traditie die in 1919 is ontstaan, biedt de brander geselecteerde mengsels van groene koffie en andere horecaproducten aan. In de winkel vindt u namelijk rauwe en gebrande koffie, gemalen en cafeïnevrije koffie. U vindt ook verfijnde thee, chocolade, zoetstoffen, suiker en gadgets. La Varesina Caffè wacht op u in het centrum van Varese.
Italië, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, sinds 1980, ontwerpt en vervaardigt machines en complete installaties voor de verwerking van chocolade en gedroogd fruit, en biedt oplossingen voor specifieke behoeften van elke individuele klant, sector en markt. Geavanceerde oplossingen voor de productie en vormgeving van chocolade en andere producten op basis van gedroogd fruit en cacao. Een aanbod dat zich uitstrekt van de...
... bereidt, speciaal voor u, zodra zij de bestelling via internet of telefoon ontvangt. Daarom leveren wij ook niet aan andere patisserieën, maar uitsluitend aan individuele klanten voor wie wij uw typische Siciliaanse zoetigheden één voor één bereiden.
Italië, Trento
... onmiskenbare Italiaanse smaak wordt gegarandeerd. Onder de traditionele likeuren springen de limoncello, appel-, bosbes-, zoethout-, kokos-, koffie- en alle soorten amari eruit. Na jaren van onderzoek en ervaring op het gebied van de stabilisatie van likeuren, is Flavor Chimica erin geslaagd een nieuwe soort likeuren te creëren die 'high-tech' worden genoemd. Dit zijn producten op basis van alcoholische room, waaraan ook andere ingrediënten kunnen worden toegevoegd, zoals chocolade, eieren of kleine vruchten zoals aardbeien, frambozen, pistachenoten, hazelnoten en meer.
Italië, Brescia
... het bedrijf springen de verpakte snacks Risibisi met peulvruchten, de grissini Saltelli, de grissini met kaas, de snacks met pizza- en pestosmaak, de grissini met chocolade Zulù, de zoete broodjes Bibì en Bibò, en vele andere smakelijke voedingsvoorstellen van Valledoro eruit. Het bedrijf verzendt in heel Italië, ook naar bars, pizzeria's, restaurants, pubs, en verkooppunten van zowel de kleine als de grote distributie.
Portfolio (10)
Italië, Gussago
... van creativiteit, maar ontwerpt en verkoopt het voedingsmiddelen in chocolade voor zijn toegewijde ontwerpers en innovatieve winkel; ook in franchising. Weataly is een ondernemingsproject dat "Italiaans vakmanschap" oproept en versterkt om smaak, innovatie en creativiteit te produceren.
Italië, Castel Bolognese
...Deze producten zijn gepatenteerd door Caffè Poli: ze zijn anders dan elk ander vergelijkbaar product dat op de markt te vinden is. We kunnen een exclusief product aanbieden, dat steeds meer gewaardeerd wordt over de hele wereld. Van de productie van koffie met chocoladesmaak, is dit tegenwoordig uitgebreid naar andere smaken: anijs, hazelnoot, ginseng, kaneel en chocolade-munt. Deze producten zijn beschikbaar in capsules, in bonen en in potten (gemalen voor moka of espresso): een formaat voor elke behoefte en om aan de wensen van alle klanten te voldoen!
Italië, Sambuca Di Sicilia
... DE ENIGE IJSSALON IN DE WERELD DIE 45 TYPISCHE SICILIAANSE GRANITA'S PRODUCEERT. DE GRANITA'S KUNNEN OOK IN EENPERSOONSVERPAKKING VAN 100g WORDEN AANGEBODEN (zwarte moerbeien granita, amandel granita, citroen granita, vijgen cactus granita, vijgen granita, chocolade granita, hazelnoot granita... enz...). ARTISANALE TRUFFELS: PISTACHE TRUFFEL (ECHTE PISTACHE UIT RAFFADALI) PANTELLERIA TRUFFEL (MET...
Italië, Cirò Marina
... andere smaken op uw verzoek. Daarnaast hebben we nog veel andere producten zoals Yoghurt, Ginseng, Gerst, Thee, Basis voor ijs, Warme en koude chocolade en nog veel meer. Ons bedrijf staat tot uw beschikking voor de verpakking van de producten onder UW MERK en voor al uw andere verzoeken.
Italië, Gravina Di Catania
Productie en distributie van hoogwaardige typische Siciliaanse producten: je kunt arancini, cannoli, kazen, meel en pasta van oude granen, conserven, olijven en extra vierge olijfolie, confituren en jam, honing, amandelen, pistachenoten, Modica-chocolade, wijnen, bitters, likeuren en vele andere specialiteiten vinden.
Italië, Palermo
...Pasta, couscous, brood, koekjes, zoetigheden en ontbijtgranen bereid met hoogwaardige meelsoorten zoals Timilia, Russello en Maiorca. Ook ontbreken linzen, kikkererwten, amandelen, hazelnoten en andere peulvruchten en biologische gedroogde vruchten niet. Veel producten uit de Siciliaanse patisserie: cannoli, cassata, amandelgebak, krokante snoepjes en pistache nougat. We houden van gezond...
Italië, Monsummano Terme (pt)-Italie
...Wij produceren dadeljam, extra jam op basis van dadels, dadelmeel en dadelextract (geen toegevoegde suikers, geen aroma's, geen kleurstoffen... 100% natuurlijk) in Italië in een ISO-gecertificeerde instelling. Wij produceren gevulde koekjes met dadeljam, chocolade gevuld met dadeljam en andere lekkernijen...
Ernesto Brusa - Suikerbonen en Confetti in Varese Fabriek van confetti en chocolade De oude fabriek van Confetti en Chocolade en de bedrijfswinkel van Ernesto Brusa bevinden zich in Varese. Ernesto Brusa produceert een breed scala aan hoogwaardige confetti. Confetti in verschillende soorten, kleuren en smaken voor bruiloften, doopfeesten, communies, vormsels, jubilea en andere gelegenheden. In...
Italië, Calderara Di Reno
... later door de kinderen Annalisa en Piero, de huidige eigenaren, is gespecialiseerd in het maken van originele geschenkverpakkingen voor bedrijven, voor Kerstmis, voor Pasen en voor andere zakelijke evenementen, bekend om hun verfijning, kwaliteit en originaliteit. In 1999 werd de Prestige-lijn gelanceerd, een lijn van zakelijke geschenkverpakkingen gemaakt met verfijnde en elegante producten. In 2010...