...Onze ijs: PERfect! Profiterend van onze essentie, de melk, hebben we heel recentelijk een nieuw product aan ons aanbod toegevoegd: ijs. Met de naam PERfect. Van melk, 100% nationaal. En van kwaliteit! Zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Romig. Met een zeer natuurlijke en aangename smaak.
Portfolio (21)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... van slagroom voor desserts eenvoudig kan lijken, en dat is het ook. Natuurlijk is het gemakkelijker voor degenen die gewend zijn om met dit soort apparaten te werken. De eerste keer kan complex zijn en het is belangrijk om enkele basisprincipes te begrijpen voordat u dit keukengerei gebruikt. De voordelen van het gebruik van een spuitbus voor slagroom in de horeca In de horeca is het een essentieel hulpmiddel omdat het veel mogelijkheden biedt en veel voordelen heeft, waaronder Een authentieke smaak; de smaak is een van de belangrijkste aspecten bij het verkopen van producten.
Portfolio (241)
Frankrijk, Ozoir-La-Ferriere
...Pot voor ijs in bruin kraft met Antigras coating Deksel apart verkocht Optioneel koepeldeksel Beschikbaar in 3 formaten: 130 ml / 240 ml / 360 ml Bruin kraft karton 210 gr + 15 pe Kies uw deksel op basis van de diameter van de pot in het volgende productblad Ref.:POTGLKR240 Benaming:Pot ijs Kleur:Kraft Inhoud:240 ml Afmeting:D : 9,8 x H : 5,5 cm Verpakking:600 Prijs per eenheid:39,00 € HT oftewel 0,065 € HT per eenheid...
Portfolio (244)
Italië, Comacchio
...Ambachtelijk vloeibaar sorbetto, direct klaar voor gebruik. Het is in geconcentreerde formule, wat betekent dat het bij gebruik in de dispenser tot 50% meer volume ontwikkelt. Het is beschikbaar in verschillende fruit smaken, naast de klassieke citroen en koffie, en in een variant met alcohol met citroensmaak. Het bevat geen melk, geen conserveermiddelen en geen gehydrogeneerde vetten. - diensten voor de horeca - ho.re.ca - groothandel verkoop...
Portfolio (3)
... ongeveer 200 ml). Alle sorbets kunnen worden gebruikt voor de bereiding van IJS: Met een ijsmachine (-25°): 1 zak (1 kg) + 2 L volle melk + 1 L water. Met een nieuwe generatie slushmachine (-12°): 1 zak (1 kg) + 2 L volle melk + 1 L water. Het is mogelijk om een romiger product te verkrijgen door een deel van het water te vervangen door volle houdbare melk. We herinneren u eraan dat in het geval van bereiding met melk, de slushmachine altijd minimaal in de conserveringsmodus (frigobibita) moet blijven staan om verzuring te voorkomen. www.officinegastronomiche.it...
Portfolio (8)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Een specerij die de vrucht is van de Braziliaanse peper. Roze erwten worden toegevoegd in de bereiding van kalfsvlees, melkbiggen, kalkoen, kip, zalmfilet, zeevruchten, groentesalades, marinades, pekels, sauzen, alcoholische dranken, ijs, cocktails, vruchtendranken en voor het decoreren van gerechten. Het maakt deel uit van de Four Peppers pittige mix, die zwarte, witte en groene pepers aanvult...
Portfolio (178)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
...De professionele ijscrusher is eenvoudig te gebruiken en geschikt voor intensief gebruik. Praktisch, de ijscrusher is gemakkelijk te vervoeren en neemt weinig ruimte in. De Waring ijscrusher is perfect voor alle professionals in de horeca zoals bars, cafés, brasseries en hotels. De professionele ijscrusher is uitgerust met duurzame roestvrijstalen messen en de constructie is ook van...
Portfolio (188)
Duitsland, Bergheim
...Topping en dessertsaus voor ijssalons en de horeca Amarena-siroop is zowel geschikt als topping voor desserts als voor decoratieartikelen voor ijs. Onmisbaar voor de populaire Amarena-beker. Artikelnummer: 250000 Verpakking: 1 liter fles...
Portfolio (24)
Duitsland, Düsseldorf
...Primair in de handel voor het transport van diepvriesproducten en in de luchtvaartcatering voor het koelen van voedsel en dranken. Ook voor droogijsstraalapparaten "MicroClean" en "SDI Select" van het bedrijf Cold Jet. Geschikt voor de gekoelde verzending van middelgrote zendingen, catering en horeca, het handhaven van de wettelijk vereiste koelketen bij transport en opslag van gekoelde of bevroren producten en levensmiddelen zoals bijvoorbeeld koelaccu's voor vlees- en viswaren, diepvriesgebak, ijs, gevoelige medicijnen en farmaceutische producten, evenals de verzending van diervoeding.
Portfolio (4)
Frankrijk, Rungis Cedex
... zoet en licht zuur. Het wordt rauw gegeten en gebruikt voor de bereiding van dranken, sorbets of zelfs ijs. De atemoya is een hybride die in de Verenigde Staten is verkregen aan het begin. Klanten: Commerciële horeca, Collectieve horeca, GMS, Groothandelaren. Kwaliteitsbeleid: ISO 9001 AMS EUROPEAN is sinds 2004 gespecialiseerd in de import van fruit/groenten per vliegtuig voor de Franse markt. Ons assortiment van niche/luxe producten richt zich op kwaliteit en smaak voor een uitzonderlijke klantenkring. Sinds 2011 is AMS ISO 9001 gecertificeerd.
Portfolio (47)
Frankrijk, Yssingeaux
... Suikerwerk, de Chocolade, het IJs en de Horeca. Gevestigd in Yssingeaux (Haute-Loire), beschikt onze locatie over een laboratorium en een team dat zich richt op de ontwikkeling van op maat gemaakte producten. Dankzij onze specifieke expertise stelt dit laboratorium ons in staat om ons te onderscheiden en ons vakmanschap te onthullen via verschillende middelen, zoals de sensorische expertise van onze...
Portfolio (55)
Nederland, Heeze
Dupon Nederland BV is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van softijsmachines, milkshake machines en slush machines. Professionele apparatuur die geschikt is voor zowel horeca gelegenheden als plekken waar veel mensen komen. Naast de apparatuur, levert Dupon Nederland BV ook de grondstoffen voor de bereiding van softijs, milkshakes en lekkere slushes. Als extra dienst kan Dupon u ook nog...
Frankrijk, Joinville-Le-Pont
...À L'Italienne excelle in de sector van de distributie van machines en materialen van hoge kwaliteit voor de productie van ijs, granita en andere bevroren desserts. Onze expertise strekt zich uit tot de horeca, waarbij we oplossingen bieden voor gespecialiseerde winkels, bars, restaurants, parken, kermissen en gemeenschappen. Wij bieden een verscheidenheid aan machines voor de productie van...
Frankrijk, La Chapelle-Sur-Erdre
Univers du Glacier is een leverancier van accessoires en grondstoffen voor ijssalons en professionals in de horeca. Wij bieden de essentiële accessoires (bekers, lepels, hoorntjes...) maar ook de grondstoffen om ijs te maken. Wij kunnen optimaal aan uw vraag voldoen door u het volledige assortiment accessoires voor ijssalons te leveren dat u nodig heeft: bekers, hoorntjes, zakken, servetten...
Spanje, Ripollet
Hielo Express is het toonaangevende bedrijf in Europa op het gebied van de productie en distributie van ijsblokjes voor de horeca en de grote distributie. Ons ijs wordt vervaardigd met volledig geautomatiseerde systemen, zonder menselijke tussenkomst en met puur en helder water van de beste kwaliteit. Het water van onze ijsblokjes verbetert de circulatie en vermindert het niveau van lichamelijke stress.
Italië, Guardamiglio
... mengsels; horizontale en verticale ijsmachines, zowel tafel- als vloermodellen, voor de productie van ijs en sorbet; gecombineerde machines voor ijssalons en patisserieën; multifunctionele machines en kookmachines voor de patisserie; machines voor softijs en slagroom; tafelijsmachines, ideaal voor de horeca. Frigomat exporteert over de hele wereld en maakt in de meeste landen gebruik van een netwerk van dealers en distributeurs die betrouwbare en tijdige technische ondersteuning kunnen bieden.
Italië, Roma
... komt uit het Romeinse aquaduct, waarna het vrij van calcium wordt gemaakt, gefilterd en gedebatteerd. Al ons ijs is gecertificeerd door Arpa Lazio, de regionale instantie die de milieubescherming controleert en de kwaliteit van ons product waarborgt.
Verenigd Koninkrijk, Tisbury
... koelkasttemperatuur te houden. Het is handig, compact en begint te werken zodra je het ijs erin doet. Gepatenteerde interne steunen houden de fles verhoogd, zodat er geen condensatie, geen druppels, geen gladde flessen en geen natte etiketten zijn. In tegenstelling tot conventionele ijsemmers heeft de Hielo slechts vijf ijsblokjes nodig - wat het milieuvriendelijk, handig en kosteneffectief maakt. De Hielo is...
Portfolio (1)
België, Ichtegem
... marktsegment, het transport, de verwerking en de opslag. Een aantal producten wordt tevens verkocht als distributiemerk. Wij zijn ook gekend als producent van een heerlijk opgerold koekje dat aan de binnenkant is bedekt met een laagje chocolade. Dit koekje wordt in verschillende verpakkingen op de markt gebracht: een afzonderlijke verpakking voor bij het kopje koffie en een verpakking per 20 stuks bestemd voor verkoop in de grootdistributie.
... of schilfers. Ontwerp, fabricage, montage van slachthuizen, diepvrieslijnen. Leverancier en installateur van apparatuur en materialen voor keukens voor gemeenschappen, wij verkopen ook alle materialen en balies voor keukens, restaurants, lokale gemeenschappen, winkels, bakkerijen, slachthuizen en alle beroepen in de voedingssector. Installateur van professionele keukens, koelapparatuur en alle airconditioningsystemen, wij willen ons ontwikkelen in Afrika voor de airconditioning van hotels en restaurants en de productie van ijs in blokken.
Portfolio (50)
... heeft als doel om producten van gerenommeerde fabrikanten met hoge kwaliteitsnormen aan te bieden. De focus ligt op ijssalons voor de productie en opslag van ijs, bakkerijen, patisserieën, maar ook op de horeca in het algemeen. Met de twee servicepunten (Wenen en Sattledt) en het hoofdkantoor in Graz dekken we het hele land.
Portfolio (19)
Frankrijk, Allonzier La Caille
... horeca. Als partner van de horeca en ijssalons staat Glaces des Alpes bekend om het leveren van het beste van ambachtelijk ijs. De ambachtelijke creaties, ijs en volle vruchtensorbets van Glaces des Alpes zijn uitsluitend voorbehouden aan professionele klanten.
België, Weelde
Van Gils, een familie bedrijf, wat al een heleboel jaren actief is in het maken van overheerlijke Ijs, Mousse en Bavariose desserts. Uitgegroeid tot een grote speler op de zorgmarkt en catering, maar ook actief in de Horeca. Van een lekker ijsje tot een overheerlijke bavaroise weekendcoupe, van gils maakt het allemaal! Een heel sterk punt van dit bedrijf is het maken van orginele thema desserts voor allerlei feestdagen. Dit moet je dus zeker, gezien en geproefd hebben! Voor onze suikervrije nagerechten gebruiken we de natuurlijke zoetstof Stevia.
België, Zellik
...Driesen Equipment is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van apparatuur en grondstoffen voor ijssalons, zoals ijsbereidingsmachines, sorbetmachines, ijscounter, belsignalen voor bestelwagens, kant-en-klare poeders, geconcentreerde poeders, aroma's, basis voor ijs en fruitpasta's. Wij hebben ook een breed professioneel assortiment horeca-apparatuur: Matt AEM Sofraca wafelijzers...
België, Liege
Brouwerij RJ Drink is uw voorkeurspartner voor uw drankleveringen (bieren, frisdranken, wijnen, aperitieven en koffie) in de horeca en evenementen. Profiteer ook van onze drive-in, waar u een ruime keuze aan bieren, pils of speciale bieren vindt, evenals een compleet assortiment frisdranken, wijnen, aperitieven, sterke dranken en ijs voor uw feesten of gewoon om uw persoonlijke voorraad aan te...
Duitsland, Kirchheim/teck
... duurzaam uit EPP - uitstekende isolerende eigenschappen - veilige voedseltransport voor heet - koud - vers - ultralicht materiaal - hygiënisch en vaatwasmachinebestendig Het bedrijf BARTH biedt tal van soorten dozen aan: - Transport- en isolatieboxen voor de horeca - Frontlader - Stapelsysteem voor isolatie en transport - Transport- en isolatieboxen voor hete pizza - IJS-boxen - Vers-box voor fruit en groenten - Diner/Menubox voor voedselverdeling...
Frankrijk, St Florentin
... banketverpakkingen: gebakdozen & aanvullingen (zakken - rekfolie - bakvormen), patisserie dozen & aanvullingen (kant-en-klare, ronde goud, aluminium), dozen en bakken voor ijs. Het biedt een assortiment cateringdozen: saladeboxen, banketbakkerij- en vleeswarenboxen en cateringbereidingen, dozen voor kant-en-klaar maaltijden, rotisserie dozen. Voor de bakjes biedt het: eenvoudige bakjes, vleeswarenbakjes en...
Frankrijk, Saint-Martin-De-Seignanx
...voorgekookte rijst, bouillons en sauzen - kruiden voor vlees, vleeswaren - visaroma's - specerijen, natuurlijke kruiden, gedroogde groenten, marinades - aroma's voor snacks, - culinaire bases, specerijen, marinades, gedroogde groenten en producten voor technische keuken voor de horeca.
België, Gent
Horeca specialiteiten. Uitgebreid gamma met producten voor frituren, restaurants, tavernes, brasseries, enz.… Producten : Aardappelproducten, Bakkerij, Desserts, Aperitiefhapjes, Drank, Droge voeding Groenten en fruit, Ijs, Kant-en-klaar, Kruiden, Non-food, Salades, Sauzen, Snacks, Soepen, Vetten en Oliën, Vis, Vlees, Zuivel …...
... frietzakken van karton, borden en kommen, dessertpotjes en portiepotjes van plastic en bestek en besteksets van plastic. "Bagasse" verpakkingen van suikerrietpulp voor voedingsmiddelen: sushi-bakjes, deksels voor bakjes, maaltijddozen, borden en kommen van pulp. 2. De industriële lijn, voor de voedingsmiddelenindustrie, fastfood of automaten: verpakkingen voor grootverbruikproducten; containers en potten voor yoghurt, honing, snacks, sorbets en ijs, siropen en snacks, bakjes voor koken en presenteren.
Populaire landen voor deze zoekterm