Frankrijk, Auros
... Chèvre Brebis tome 4 kg en tommette 600g. We bieden ook Saint Nectaire, Comté, natuur brie en truffel brie, boerderij-yoghurt, schapen-yoghurt, verse boerenroom, kwark, rauwe melk Emmental geraspt, enzovoort.... Aarzel niet om ons om onze complete catalogus en prijzen te vragen.
Portfolio (31)
Frankrijk, Esquiule
...De kaaswinkel Balaka is de specialist in boeren Ossau Iraty kaas. We kopen verse kazen en rijpen deze 4 tot 8 maanden in onze kelder in het Baskenland. Deze kazen worden uitsluitend geproduceerd door herders uit het Baskenland en de bergen van Béarn. Handmatige en ambachtelijke rijping. Deze kaas heeft een AOP. Beschermde oorsprongsbenaming.
Portfolio (8)
Italië, Dorgali
... lage caloriegehalte en de hoge concentratie eiwitten. Onze Ricotta Sarda is heerlijk om alleen te proeven, in plakken, of als uitstekende aanvulling op verse groenten, zoals geraspt over tomaat. Perfect om verse salades, pasta, risotto, ovenschotels of als steringrediënt in hartige taarten te verrijken, onze Ricotta Sarda is een waar culinair juweel dat uitnodigt tot het ontdekken van authentieke en eerlijke smaken.
Portfolio (10)
Frankrijk, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Smaak licht peperig, die zowel aan munt als aan tijm doet denken. Ook wel ezelpeper genoemd. Plant Sarriette - Satureja. Keuken Sausen, wild, verse geiten- en schapenkaas, peulvruchten, bonen, pompoenen en courgettes, erwten. Vorm / Hoeveelheid Biologische gedroogde kruiden / 40g - 220g. Oorsprong Frankrijk - 100% biologische plant. Deugden Spijsvertering bevorderend...
Portfolio (9)
Frankrijk, Furiani
... met Corsicaanse schapenkaas. Een pot smeerbare wortelcrème met komijn om koud te proeven. Een pak heerlijke chorizo-biscuitjes, een perfecte combinatie met al onze hartige smeersels. Referentie:GDCOFFRE...
Portfolio (97)
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola en nog veel meer.
Portfolio (54)
Italië, Sant'ilario D'enza
... ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de commerciële en collectieve horeca, catering, kaasgroothandels en in het algemeen distributeurs van verse voedingsmiddelen. We zijn leveranciers van de belangrijkste Europese voedingsmiddelenindustrieën en de grootste ketens van de Grote Distributie, onder private label. We controleren de gehele keten van Parmigiano Reggiano, van de melkverzameling...
Italië, Radicofani
De productie van de Cacio di Pienza is een traditie met zeer oude oorsprongen en is van generatie op generatie doorgegeven tot op de dag van vandaag. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Cotignano, waarbij ze de typische methoden van verwerking hebben gebruikt en behouden: de bevoorrading van melk met bijzondere aroma's die het krijgt van kruiden die typisch zijn voor de we...
Portfolio (48)
België, Acremont
De schapenboerderij Acremont is gespecialiseerd in de fokkerij van melkgevende schapen. Ze biedt een breed scala aan producten aan: rauwe schapenmelk, natuurlijke yoghurt, fruityoghurt, drinkyoghurt, tzatziki, verse kaas, verse kaas met bieslook, schapenmelk crottin, ricotta, wei, fetarella, vanillepudding, rijst met melk, melkjam, schapenkaas gouda, lam, bècherin, blauw van Scailton, ijs, schapenvlees, zeep,… Voor uw recepties, desserts en kaasgerechten kunnen we kaasplanken voorbereiden.
Italië, Pienza
... het juiste rijpingsniveau moet worden geoogst (invasatura) en binnen vierentwintig uur moet worden gemalen. De olie-extractie vindt plaats door middel van koude persing en met behulp van gloednieuwe mechanische processen, waardoor het verkregen product vrijwel al zijn organoleptische eigenschappen van verse olijven behoudt. Het bedrijf kan bogen op bijna een eeuw ervaring in de sector, dankzij de belangrijke professionaliteit die is verworven door zijn oprichter, de heer REMO MONACI.
De Latteria di Roverbasso is opgericht in 1980 uit de passie van eigenaar Modolo Dino voor de kaasbereiding. Door optimaal gebruik te maken van zijn al twintigjarige ervaring, is hij erin geslaagd om vandaag de dag een ultramodern productiebedrijf te realiseren. Het bedrijf beschikt over een recent gebouwd verwerkingscentrum. Op de 3.500 m² vinden we de moderne productielaboratoria, de nieuwe zout...
Spanje, RIOTUERTO - CANTABRIA
Frankrijk, Montayral
Italië, Avigliana
... KOE- EN SCHAPENKAAS VEROUWENDE MET BALSAMICO AZIJN MET EEN UITSTEKENDE SMAAK, WE HEBBEN ERBORINATI VAN 3 KG VEROUWENDE IN BESSENSAP EN EEN BREDE KEUZE AAN KAAS EN VLEESWARREN MET TRUFFEL, ARTISANALE SALAMI DIE U NOOIT ZULT VERGETEN NA HET PROEVEN, UNIEKE PRODUCTEN DIE ONZE KERNSTERKTE ZIJN, BUFALACAMEMBERT EN GEITENKAAS, FRESH KAAS MET EEN UNIEKE SMAAK EN ALLE ITALIAANSE DOP KAASSEN EN HAMMEN, AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN VOOR MEER INFORMATIE.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play