...Hoogwaardige droge gist voor de bereiding van alcoholische dranken, ook thuis, genaamd "Samogon". Bij de productie van gist voor de dranken "Samogon" hebben we een speciaal ontwikkelde stam gebruikt, die bijdraagt aan de maximale fermentatie van suiker en een verhoging van het % alcohol.
"Samogon" heeft veel voordelen in vergelijking met verschillende gisten:
● Kortere fermentatietijd (4-5 dagen...
... stressfactoren zoals temperatuur, ethanol en hoge osmotische druk weerstaan. Dit zorgt voor betrouwbaarheid van de fermentatie, zelfs onder variabele procesomstandigheden.
TT Turbo Yeast kan tot 14% ABV fermenteren bij een vloeistoftemperatuur van 38°C, maar kan ook tot 18% ABV bereiken bij koelere temperaturen. De wash die geproduceerd wordt met TT Turbo Yeast zou normaal gesproken gedistilleerd worden voor gebruik als 96% drinkbare ethanol, of spiritus voor het maken van alcoholische dranken.
...Verwijdert 99,9% van de bacteriën!
Desinfecterende doek EW doordrenkt met een effectieve oplossing tegen bacteriën, virussen, gisten en schimmels.
ANTI-VIRUS EN 14476
Effectiviteit getest op bepaalde stammen van bacteriën en virussen die verantwoordelijk zijn voor luchtweginfecties en darminfecties bij griep en/of gastro-enteritis.
Gemakkelijk te gebruiken op alle locaties en in alle omstandigheden.
Desinfecterende oplossing die niet irriterend is voor de huid.
Geparfumeerde doek met eucalyptus, fris en aangenaam.
Categorieën: Doeken, Alle producten...
... producten werken mild op de huid op een waterbasis zonder alcohol. Na het drogen vormen de producten een langdurige beschermlaag. Deze laag vernietigt ziektekiemen (bacteriën, schimmels, gisten en virussen) mechanisch terwijl de huid niet wordt beschadigd. Daarom kunnen ziektekiemen niet resistent worden. Zowel de werkzaamheid als de veiligheid van de producten zijn uitgebreid getest, de resultaten...
Wanneer de druiven rijp zijn, bevatten ze suikers. Deze worden door de inheemse gisten omgezet in alcohol en glycerol, met de productie van koolstofdioxide. Deze gisten zijn aanwezig in de wijngaarden, op de druiven en geven de wijn zijn typische karakter. Er is ongeveer 17 g suiker per liter sap nodig om 1 graad alcohol te produceren. Voor witte wijnen worden de druiven direct in de pers gedaan...