...Magere Melkpoeder (MMP) is een zuivelproduct dat wordt gemaakt door het verdampen van verse gepasteuriseerdemagere koemelk in het spraydroogproces. MMP is een veelzijdig ingrediënt met een hoge dispergeerbaarheid en oplosbaarheid in water, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik in de industriële productie. De brede toepassingen omvatten de productie van zuivelproducten zoals yoghurt...
...Volle UHT-melk DANA 3,5% vet van verse koemelk en 12 maanden houdbaarheid - UHT-melk in Tetra Pak is ons best verkochte product in veel lokale markten over de hele wereld.
Onze verpakkingen van 1 LITER en 500ML UHT-melk zijn beschikbaar in varianten zoals volle melk, halfvolle melk of mageremelk.
Onze consumenten zullen dol zijn op onze Tetra Pak-verpakkingen vanwege het gebruiksgemak, de...
...Op basis van mageremelk produceert MEGGLE zuurcaseïne en caseïnaat voor verschillende toepassingen in de voedingsindustrie.
De neerslag van caseïne wordt veroorzaakt door gecontroleerde verzuring van pure, gepasteuriseerdemageremelk. In een continu en hygiënisch proces wordt de wrongel gewassen, gedroogd en gezeefd/ gemalen tot een gestandaardiseerde deeltjesgrootte.
Caseïnaat zijn omgezette...
...Magere en volle melkpoeder in 25 kg zakken.
Wij kunnen magere melkpoeder leveren met de onderstaande eigenschappen: Goede oplosbaarheid, Goede dispergeerbaarheid, Laag vetgehalte, Pure smaak.
Voorgestelde toepassingen:
Gerecombineerde producten; waaronder gezoete gecondenseerde melk, gepasteuriseerdemelk, yoghurt en andere gefermenteerde melkproducten, kaas, cottage cheese, ijsmengsels...
...Magere melkpoeder wordt geproduceerd door het watergehalte uit gepasteuriseerdemageremelk te verwijderen via een proces dat spuitdrogen wordt genoemd. De classificatie van magere melkpoeder is gebaseerd op de warmtebehandeling die tijdens de productie is toegepast, die kan worden gecategoriseerd als hoge temperatuur, gemiddelde temperatuur of lage temperatuur.
*meer gestandaardiseerde producten beschikbaar.
...Magere melkpoeder, ook wel vetvrije droge melk genoemd, is een melkproduct dat wordt verkregen door het verwijderen van het water uit verse melk. Het wordt geproduceerd door het water uit gepasteuriseerdemageremelk te verdampen totdat er een droog poeder ontstaat. Magere melkpoeder heeft een laag vetgehalte, typisch minder dan 1%, omdat het grootste deel van het melkvet tijdens het...
...voor de verhoging van de droge stof bij de yoghurtproductie om een romiger of steviger yoghurt te verkrijgen
Het BIO magere melkpoeder wordt in Oostenrijk geproduceerd uit gepasteuriseerdemelk door een zorgvuldige wateronttrekking via het spuitdrogen.
Opslag: droog en bij kamertemperatuur, houdbaarheid: 12 maanden vanaf de productiedatum bij ongeopende verpakking
bevatte allergenen: melk/melksuiker (lactose)...
...Om uw kwark te maken, beginnen we met het pasteuriseren van volle en mageremelk, afhankelijk van het vetgehalte. Dit betekent dat we de melk gedurende korte tijd op een zeer hoge temperatuur verhitten. Vervolgens voegen we de culturen toe aan de kwark en laten we deze enkele uren op kamertemperatuur fermenteren. Wanneer de melk gestremd is, scheiden we deze van de wei door centrifugatie (zoals in een slacentrifuge). Uw kwark wordt verpakt in glazen potten, klaar om te proeven.
...Ingrediënt:
Gepasteuriseerdemageremelk, gepasteuriseerde zoete room (40%), zout (1%), geselecteerde melk culturen. Het product bevat lactose.
Opslagtemperatuur: tussen +2°C en +8°C
SF Nr. 28/2018...
... UHT-melk in Tetra-pakken, gecondenseerde volle melk in blikken. Respectievelijk, magere melkpoeder in blikken en zakken, verschillende soorten kaas, bewerkte kaas, boter en ghee. Daarnaast handelen we in ingeblikt fruit, vruchtensappen, jam en ingeblikte groenten, zoals tomatenpuree. Ook werken we samen met verschillende bekende merken van chocolade, koekjes en suikergoed. Verder werken we samen met leveranciers van non-food artikelen, zoals cement, keramische en marmeren tegels, dekens en beddengoed.