... wordt vaak gebruikt in stoofschotels, pilafs, soepen en als basis voor hoofdgerechten. Het wordt ook gebruikt als vervanger voor andere granen, zoals rijst of quinoa, en is populair voor het maken van kibbeh en soortgelijke gerechten die een stevige textuur vereisen. Grove bulgur voegt een licht nootachtige smaak toe en is een uitstekende ingrediënt om substantie en voedingsstoffen toe te voegen aan een breed scala aan culinaire bereidingen.
...Het is bedoeld voor het selecteren van materialen die niet nodig zijn of die pijn doen, die in de tarwe aanwezig zijn. De rollen duwen op de tarwe. Het scheidt onzuiverheden zoals zaden, gerst, rogge, linzen, gebroken tarwe, lange granen en andere onzuiverheden in tarwe, maïs, linzen, rijst en soortgelijke granen en wordt gebruikt om de gebroken stukken te scheiden. Vreemde stoffen en gebroken...
...Rijst is essentieel in de wereldwijde voeding. Het correct opslaan vereist schone, droge en onbeschadigde granen. Belangrijke factoren:
-Humiditeit: Oogst bij ≈ 25%.
-Temperatuur: Beïnvloedt de groei van schimmels en chemische veranderingen.
-Tijd van opslag: Hoe minder, hoe beter; vooraf reinigen vermindert risico's.
-Algemene staat: Controle op gebroken zaden en vreemde deeltjes.
-De...
... percentage gebroken korrels (gebroken tijdens de verschillende fasen van de verwerking), het bevat:
- met een maximaal percentage gebrokenrijst van 5%.
- Rijst: - met 15% of minder gebrokenrijst.
- Tweede keuze rijst: - met een maximaal percentage gebrokenrijst van 50%. In het geval van voorgekookte rijst komen de aanvaardbare limietpercentages voor gebrokenrijst overeen met de bovenstaande percentages plus 10% in absolute waarde.
De gebroken korrels worden gescheiden van de andere korrels en worden gebruikt voor diervoeding, rijstvlokken of voor de productie van koffie.
...Witte rijst: Dit geeft aan dat de rijstkorrels zijn gewit om hun buitenste schil en draden te verwijderen.
Thai: Dit geeft aan dat de rijst uit Thailand komt.
5% gebroken: Dit verwijst naar het percentage gebroken of gekraakte rijstkorrels in de zak. In dit geval is het percentage 5%, wat betekent dat de zak ongeveer 95% hele rijstkorrels en 5% gebroken of gekraakte rijstkorrels bevat.
...voorgekookt in stoom, gedroogd en gebroken.
Bulgur wordt gekookt zoals rijst, in twee keer zijn volume aan water tot volledige absorptie en verdamping. Het is over het algemeen mogelijk om rijst door bulgur te vervangen in rijstgerechten.
...Bulgur is eigenlijk gebroken tarwe. Veel mensen kennen het als Turkse rijst. Het wordt voornamelijk geprefereerd in de Midden-Oosterse en Turkse keuken, maar tegenwoordig wordt het steeds gebruikelijker en wordt het in veel delen van de wereld geconsumeerd. De nog onrijpe of gepelde tarwekorrels worden gestoomd, gedroogd en vervolgens grof gemalen. Het is gemaakt van durumtarwe, die rechte keten...
Geachte heer, geachte mevrouw,
Wij zijn een rijstproducent gevestigd in India. Wij exporteren al naar de VS, Europa en enkele landen in Afrika. Wij produceren basmatirijst, niet-basmati, geurige rijst en jasmijnrijst. Wij hebben 100% gebrokenrijst, 5% gebrokenrijst en 25% (niet-basmati IR 64 Paraboiled) beschikbaar. Ook hebben we verschillende soorten basmatirijst: basmati 370, basmati 385 en...
... verschillende landen en nationaliteiten. Uit onze topkwaliteit partijen, oogst 2015\/2016, bieden wij u witte middelgrote rijst aan. Onze productie kan elke op maat gemaakte mix voorbereiden van 5% tot 100% gebrokenrijst.
... rijstmeel bevat geen toevoegingen en wordt gemaakt van 100% lokaal gebrokenrijst. Bovendien is het product gepasteuriseerd, waardoor het vochtgehalte is verlaagd van 14-15% naar 9-10%. De vochtigheid van producten die op de markt worden verkocht, ligt tussen 14-15%.
We hebben een rijstfabriek in Indonesië die volgens Europese normen wordt beheerd door een Spaanse manager. Ons product is Indica lange premium rijst met 5-15% gebroken. We werken FOB Makassar, Jakarta, Semarang en Surabaya.