Frankrijk, Bellême
Welkom in de wereld van chocolaterie Bataille, uw chocolatier partner voor uw professionele behoeften. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige chocolade, vervaardigd met ingrediënten van superieure kwaliteit, voor veeleisende klanten. Onze vakmanschap en onze passie voor chocolade komen tot uiting in elk van onze creaties. We bieden een breed scala aan chocolade om ...
Portfolio (29)
Duitsland, Bad Ditzenbach
... bekend en populair geweest. Hij is wereldwijd wijdverspreid en verrast met zijn veelzijdigheid voor gebruik in thee, jam en fruitgelei. De schil van de zuidelijke rozenbottel vormt de basis voor dit nieuw ontwikkelde speciale extract. Collageenhydrolysaat (Fortigel®) is bijzonder belangrijk voor de functie van de gewrichten omdat gewrichtskraakbeen voor ongeveer 70 procent uit collageen bestaat...
Portfolio (168)
Zwitserland, Langnau Im Emmental
KASAG is een middelgroot industriebedrijf in Langnau in het Zwitserse Emmental. Sinds 1929 biedt het bedrijf in de regio werkgelegenheid voor gekwalificeerde vakmensen. In dit schilderachtige heuvelachtige gebied in het kanton Bern wordt niet alleen de wereldberoemde kaas met gaten geproduceerd, maar zijn er ook tal van innovatieve bedrijven actief die wereldwijd een uitstekende reputatie genieten...
Portfolio (152)
Turkije, Istanbul
Wij bieden complexe oplossingen voor de voedingsindustrie - de opzet van productielijnen voor chocolade, Turkse Delight, halva, baklava, cereal bars, fruitbars, nougatbars, lolly's, snoepjes, evenals de verwerkingslijn voor verschillende verwerkingsniveaus van zaden, noten en fruit. De machines en volledig uitgeruste productielijnen die door ons bedrijf worden geleverd, houden rekening met alle no...
Portfolio (9)
Zuid-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
Sinds de oprichting in 1996 is ECPlaza uitgegroeid tot een N.1 leider in het bieden van online en offline diensten. Gebaseerd op exportmarketing, opereren we niet alleen als een B2B-website, EDI-service en handelsadvies, maar ook offline handelsgerelateerde diensten voor MKB's. Met een wereldwijd netwerk en hoge merkherkenning breiden we ons bedrijfsgebied uit naar de wereldmarkt om zakelijke kan...
Portfolio (280)
Italië, Torino
Sperandri is zeker een van de meest gewaardeerde ambachtelijke chocolaterieën in de stad Turijn. Gespecialiseerd in de productie van extrusie gianduiotto, handgesneden klassieke cremino en zachte nougat, gemaakt met uitsluitend Piemonte IGP hazelnoten. Naast de klassiekers van de Turijnse chocoladetraditie, omvatten de vele aanbiedingen voor het publiek handbeschilderde paaseieren, een ruime selec...
Portfolio (97)
Frankrijk, Épaignes
Sinds 1960 produceert ons team van chocolatiers jaarlijks duizenden chocoladeproducten, waarbij we altijd de ambachtelijke traditie met geduld en respect in acht nemen. La Royale Normande zet zich in voor uitmuntendheid door zijn eigen praliné te maken, wat zorgt voor unieke en diepe smaken voor ons en voor u. Het voordeel van deze aanpak is dat we het recept van de praliné en de kwaliteit van het...
Portfolio (184)
Frankrijk, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE herinterpreteert de klassiekers van de chocoladeconfiserie in de Bastiaanse stijl. Het is heel Corsica in chocolade lekkernijen: een subtiele combinatie van de schatten van het Eiland van de Schoonheid en goede chocolade, door middel van honing, citrusvruchten, hazelnoten, de schatten van de maquis en de iconische Canistrelli die je terugbrengen naar kindherinneringen en verrass...
Portfolio (97)
ufs.country_names.RU, Penza
...De zetmeelvormmachine is ontworpen voor de productie van fruitgelei (inclusief gelei snoep), likeur, fondantsnoep en Korovka snoep door middel van zetmeelvormen. De machine bestaat uit een beweegbare band, een vormmechanisme en een doseermechanisme. De bak wordt gevuld met zetmeel dat als vormmateriaal dient. De snoepmassa wordt vanuit de hopper naar de doseereenheid gevoerd, die het afzetten van snoepjes/het vormen van de marmelade in de in de zetmeellaag gevormde mallen uitvoert.
Portfolio (12)
...Totaal fruitgehalte: Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct. Ingrediënten en allergenen: Rode bessen, suiker, citroensap, gelatine: pectines van appel. Gemiddelde voedingswaarden per 100g Energie 951/224 kJ kcal Vetten < 0.5 g Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g Koolhydraten 51 g Waarvan suikers 50 g Eiwitten 1.1 g Zout 0.01 g Rode bessengelei is een heerlijke fruitgelei die de levendige...
Portfolio (46)
Frankrijk, Choisy Le Roi
...De "TWIN CHEF LCD" is ontworpen om te voldoen aan de eisen van patissiers en ijsbereiders die hun eigen creaties snel en in kleine hoeveelheden willen maken, zodat ze altijd een vers product hebben. Uiterst flexibel, het stelt in staat om ijs, sorbets, evenals een breed scala aan producten te maken: crèmes, ganache, chocolade-dough, jam, fruitgelei, enz., waardoor de operator de vrijheid heeft om...
Portfolio (30)
Polen, Wrocław
...Ingrediënten: fruitgelei: kers, zwarte bes, sinaasappel (glucosestroop, suiker, water, gelatinemiddel (pectines), maïszetmeel, zuurteregelaar (natriumcitraten, citroenzuur), aroma, kleurstoffen (tartrazine, allura rood, blauw briljant, azorubine, betanine)), chocolade 30% (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma). Bevat soja. Kan melkproteïnen, sesam, pinda's en andere noten bevatten.
Portfolio (179)
Duitsland, Eningen Unter Achalm
...-amandelen, de fijnste Lübecker Edel-marzipan, voorzichtig ingekookte fruitgelei, geselecteerde wijnen en geen kunstmatige conserveermiddelen of aroma's. Onze ambitie blijft hierbij altijd dezelfde: Het creëren van uitzonderlijke creaties voor een optimaal genot.
Portfolio (3)
Griekenland, Veria
... ijskoude dranken, evenals mengsels voor wafels, crêpes en donuts. Daarnaast produceren we siropen voor slush (granita), ijs-toppings en toppings voor koffie en dranken. Bovendien produceren we een verscheidenheid aan drinkchocolades met vele smaken. Vorig jaar hebben we ons productassortiment uitgebreid en een grote variëteit aan gebakmengsels toegevoegd, zoals fruitgelei, chocoladecake...
Portfolio (2)
Turkije, Selcuklu / Konya
YAYLA PASTRY produceert hoogwaardige koekjes in Turkije. We hebben een productiecapaciteit van 5 ton per dag en een gesloten fabrieksoppervlakte van 4.000 m². We hebben ISO- en TUV-certificaten en de hygiënevoorschriften worden strikt toegepast in onze fabriek. Onze belangrijkste producten zijn zoute koekjes, zoete koekjes, chocoladechipkoekjes, sesamkoekjes, koekjes met fruitgelei, notenkoekjes...
Frankrijk, Saint-Germain-En-Laye
... productie. De honing van onze Franse imkers wordt weliswaar verkocht tegen hogere prijzen dan in de grote distributie, maar is respectvol voor de bijen. Ze komen van kleine eenheden, waar de keuze is gemaakt om te produceren met het oog op duurzame groei. Wat betreft de jams, marmelades en fruitgelei die worden aangeboden, zijn deze het resultaat van een zorgvuldige oogst van fruit door onze...
Populaire landen voor deze zoekterm