... appellatie. De persistentie in de mond is lang en onthult een perfect gebalanceerde afdronk.
GERECHTEN EN WIJN
Serveer op een temperatuur van ongeveer 16°C bij bloedworst met aardappelpuree, een varkenswang in rode wijn of een gebakken konijn met uien.
Regio: Beaujolais
Druivensoort: Gamay Noir
Wijngaard: granietachtige bodems - continentaal klimaat...
Onze onderneming EDELWEISS GROUP opereert in de voedingsindustrie en biedt u producten van Russische en Armeense oorsprong.
Wij bieden ook een grote diversiteit aan andere producten, zoals conserven (auberginecaviar, knoflookpeper, geroosterde groenten, ...), jams en gekonfijt fruit (noten, aardbei, vijg, witte kers, ...), fruitcompotes (kers, kornoelje, perzik, ...), noten, chips en andere produ...
...Inhoud 300ml.
Patronen: vos, vogel, konijn of hert afhankelijk van beschikbaarheid.
U kunt het model dat u wenst opgeven in het berichtgedeelte van uw bestelling.
Referentie: 33100...
Welkom bij MON-PARC-MES-JEUX, uw favoriete bestemming voor babyverzorging, uitrusting en kleding. Bij ons staat de passie voor het welzijn en de ontwikkeling van de kleintjes en hun gezinnen centraal in alles wat we doen.
We begrijpen dat elk moment met uw kind kostbaar is, en daarom hebben we een zorgvuldig geselecteerde reeks babyverzorgingsartikelen samengesteld die voldoen aan de meest veelei...
...Fijn als de milde mosterd en pittig als de mierikswortel, de milde mosterd met mierikswortel heeft de perfecte balans gevonden.
Het geeft een extra smaak aan uw dagelijkse gerechten en is heerlijk als bijgerecht bij vleeswaren, konijn, gevogelte of gerookte vis.
Ingrediënten: Water, mosterdzaad, mierikswortel 13% (mierikswortelwortels, water, melk, zonnebloemolie, zout, gemodificeerd zetmeel...
... (vissen, kuikens, klokken...), de gevulde onderwerpen (praliné-eieren, gefrituurde lekkernijen, lolly's...), de originele onderwerpen (gouden ei, smakelijke konijn...), de speelse onderwerpen (koe, vogel...).
Elke recept en techniek wordt stap voor stap gepresenteerd.
Een boek bestemd voor professionals in de chocolaterie, dat voldoet aan de eisen van een bedrijf.
Referentie: BEL34
Op voorraad: 3 Producten
Afmetingen: 170 Pagina's
Taal: Frans en Engels...
...Neus
noten van rode en zwarte vruchten, licht vanilleachtig
Accord metvin terrine van haas, stuk rundvlees, gevulde lamsbout op een bed van aardappelen, konijn in gibelotte of chocoladecake
Vinificatie rijping 1 jaar in Franse eiken vaten (25% in nieuwe vaten en 75% in vaten van een jaar)
Oog:diepe en donkergranaat kleur
Mond:soepel tannines als teken van levensduur
Het advies van de...