... champagne een rijke aromatische palette, die frisheid, elegantie en complexiteit mengt.
Of het nu brut, millésimé of rosé is, elk type champagne biedt een unieke smaakervaring. De aroma's kunnen variëren van frisse citrus- en witte fruittonen tot meer ontwikkelde nuances van brioche, hazelnoot of honing, afhankelijk van de rijping. Champagne is ideaal voor verfijnde aperitieven, gastronomische combinaties met zeevruchten of verfijnde gerechten, en natuurlijk om de meest memorabele momenten te vieren.
... (inheemse gisten, lage doseringen uitsluitend gemaakt met suiker uit druiven, enz.).
Inhoud: 75cl
Type: Mousserende wijn
Dosering: Brut (6g/L)
Druivensoorten: 70% Chardonnay & 30% Pinot noir
AOC: Champagne 1er Cru
Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2030
Serveertemperatuur: 8-10°C...
...Stille rosé wijn. Exclusief vervaardigd in de Riceys en alleen in de beste jaren; Deze gemeente heeft de grootste wijnbouwoppervlakte van heel de Champagne (866 ha) en is dus de enige die de 3 gecontroleerde oorsprongsbenamingen van Champagne bezit.
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR
VINIFICATIE : Rosé verkregen door maceratie.
DOSAGE : 9 g/l
PROEFNOTITIES : Onder zijn elegant gekleurde en heldere jurk onthult deze champagne delicate en complexe aroma's van rode vruchten. Zijn smakelijke mond met tonen van frambozen en zure kersen komt naar voren bij het aperitief. De gesmolten tannines en de wijnachtigheid van deze rosé, verkregen door maceratie, maken het ook een maaltijdchampagne.
...Deze uitzonderlijke rosé met een lichte en intense mousse
maakt plaats voor een heldere en stralende rosé. Zeer
aromatisch in de neus met tonen van pruimen en
delicaat vermengde zwarte vruchten met een hint van
zoethout, is de structuur in de mond levendig en van
grote finesse. De romige textuur en de mandarijnachtige
afloop zorgen voor een mooie persistentie aan het
einde van de proeverij. Ideale metgezel bij een maaltijd
met kalfsvlees of sushi of tonijn.
93% Pinot Noir en 7% champagnedruiven.
Zilveren medaille op het Mondial du Rosé 2013.
...50% Mourvèdre
40% Grenache Noir
10% Syrah
Deze wijn is gemaakt van Mourvèdre, Grenache Noir en Syrah, afkomstig van klei-zandige bodems aan de voet van de Albères en de Pic Canigou. Het past goed bij zowel uw aperitief als uw gegrilde gerechten.
...Champagne
Assemblage:
Pinot Meunier - Pinot Noir
Bewaarpotentieel:
Ongeveer 2 jaar
Vinificatie:
Wijn gemaakt van een mengsel van brut Champagne en rode wijn uit de Champagnestreek...
Rose comme Femme ondersteunt vrouwen zodat zij hun vrouwelijkheid en welzijn terugvinden tijdens of na chemotherapie. De online winkel biedt een breed scala aan pruiken, turbans, sjaals, haarverzorging, externe borstprotheses, biologische make-up, lingerie, en verzorging voor het gezicht en het lichaam.
De producten worden al meer dan 15 jaar zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de verwachti...
...Unieke druif in de Elzas voor het produceren van rosé- of rode wijnen. Zeer aangenaam, het is de trouwe metgezel van vlees, wild, gegrild voedsel en kazen.
Kleur: kersrood met robijnrode reflecties. Knappe structuur met ronde tannines.
Druivenrassen: 100% Pinot Noir
Neerslag: 550 mm/jaar
Leeftijd: 20 jaar
Rijping: 12 maanden in eiken vat
Alcohol: 13,5%
Suiker: <2 g/L
Totale zuurgraad: 3,8 g/L
Serveertemperatuur: 16°C in de winter, 12°C in de zomer
Bewaarpotentieel: 8 jaar...
...De Champagne Claude PERRARD Brut Rosé is ontstaan uit een assemblage van Pinot Noir en Coteaux Champenois.
Deze cuvées zijn geselecteerd en samengevoegd om een interessante balans te creëren. U zult niet ongevoelig zijn voor zijn elegantie en frisheid. U kunt genieten van zijn mooie zalmroze kleur.
De champagne Claude PERRARD Brut Rosé onthult zijn aroma's van amandel, klaproos snoepjes, met...
...DRAAIVARITEIT: Gamay noir met witte sap.
PRODUCTIE: Natuurlijke gefilterde rosé druivensap, gepasteuriseerd en koolzuurhoudend. Geen toegevoegde suikers.
Doos van 6 flessen van 75cl...
...Een uitstekende confit van de Cul Noir uit Limousin!\n\nProefadvies: Geniet van deze confit warm, met aardappelen of verse pasta.\nAls je het liever koud hebt, combineer het dan met noten of hazelnoten en een scheutje azijn.\nIdeaal in combinatie met een rode of rosé wijn.\nZonder kleurstoffen of conserveermiddelen.
Het huis Boulachin-Chaput beheert een wijngaard van 8 ha met respect voor het milieu volgens de principes van duurzame wijnbouw.
Wij produceren: champagne Brut Sélection, Brut Carte Noire en onze nieuwe cuvée 100% Pinot Noir: Dame Noire.
... soepele rode wijnen en de Pinot Gris produceert droge en zachte rosé.
De wijngaard is voor 60% vertegenwoordigd door Sauvignon, 25% door Pinot Noir en 15% door Pinot Gris.
Overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate consumeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!
...citrusachtige, soms minerale noten met een zekere subtiliteit.
- De pinot noir: Soepel en fruitig, wat rondheid aan de assemblage toevoegt.
- De pinot meunier: Aroma's van rode vruchten en een uitgesproken structuur. Het voegt lichaam en kracht toe aan de assemblage.
De oogst is al eeuwenlang volledig handmatig om een kwaliteitsvolle en ambachtelijke oogst te garanderen.
Overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid, alcoholische dranken dienen met mate te worden geconsumeerd. De verkoop van alcoholische dranken aan minderjarigen onder de 18 jaar is verboden.
Gelegen in de Côte des Bar, in Colombé La Fosse, wordt de Champagne Germar Breton vervaardigd door Laurent BRETON, een récoltant-manipulant die sinds 1989 zeven hectare wijngaarden beheert.
De Champagne Germar Breton ontstaat uit de assemblage van twee van de drie druivensoorten die de Champagne kent: de Pinot Noir en de Chardonnay. Ze zijn aangeplant in vier gemeenten van het Barsuraubois, waar...
Sinds drie generaties is La Maison Champagne Baron Albert actief als wijnmaker, producent van Champagne in Charly sur Marne, een typisch Champenois dorp gelegen in het hart van de Marnevallei. De Champagnes Baron Albert zijn opgericht in 1947 door de heer Albert Baron. Vandaag de dag brengen twee generaties van de familie Baron Albert hun vakmanschap en vaardigheden samen om feestelijke en authentieke Champagnes te creëren: Tradition, Cuvée Spéciale, Millésime en Rosé op basis van Chardonnay, Pinot Meunier en Pinot Noir…...
Onze eigendom is gelegen in CELLES-sur-OURCE, in het zuiden van de Champagne. De Cellois-wijngaard strekt zich uit over de zonnige hellingen van de Ource-vallei. Onze champagnes rijpen minimaal drie jaar in de kelder, vijf jaar voor de prestige cuvée, voordat ze u op perfecte rijpheid worden aangeboden. Ze zijn afkomstig van 3 nobele druivensoorten van champagne: de pinot noir, de chardonnay en de pinot meunier. We mengen in elke fles minimaal twee oogstjaren, wat bijdraagt aan de constante kwaliteit van de champagnes CHEURLIN-DANGIN.
... ontdekken en proeven: witte, rode en rosé wijnen: Mâcon Blanc, Mâcon Prestige, Cuvée Saint Martin, Bourgogne aligoté, Mâcon rosé, Bourgogne rood in eiken vat, Bourgogne passe tout grain, Crémant blanc de blanc, Crémant rosé...
...generatie na generatie, deze nectar verbeterd kon worden en zijn complexiteit en identiteit steeds verder kon worden verdiept. Dit erfgoed en deze identiteit, die nog steeds getuigen van hetzelfde respect voor de natuur, van duurzame wijnbouw en van traditioneel vakmanschap, zijn vandaag de dag in handen van Jean-Baptiste Prévost. We produceren 50.000 flessen per jaar. We werken met 3 druivensoorten (Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay). We bieden 6 cuvées aan, waaronder de Brut, Brut Rosé, Millésimé 2012, 75-25 (GC), Blanc de Blancs (GC), Rosé de saignée (GC).