... grondstoffen, zonder kleurstoffen, conserveermiddelen of aroma's. Fabrikant van pasta's om te smeren zonder palmolie, gemaakt van cacao. Fabrikant van speculoospasta, hazelnootvullingen, producten zonder suiker voor diabetici, enz. Creativiteit zonder grenzen, fantasierijke gekte, nadruk op smaak, traditie, vakmanschap en productiegeheimen leiden tot sprankelende, knapperige pasta's om te smeren, met AOC Espelette-peper, gezouten boterkaramel, speculooscrème en meer.
...Sinds 2022 is ELITOPHE SAS een bedrijf dat gespecialiseerd is in de handel in voedingsproducten. Hoofdzakelijk is ELITOPHE SAS leverancier van cacao, met name cacaobonen, en ontwikkelt het biologische cacaobonen.
Het bedrijf levert ook cacaobonen, soja, sesam en pinda's op internationaal niveau. Dit zijn natuurlijke, biologische producten afkomstig uit Afrikaanse landen zoals Ivoorkust, Guinee of Benin.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Chocoladebedekte specialiteiten (donker, melk, nougatcrème, karamel, truffel, enz.) en decoratieve parels (zilverkleurig, goudkleurig, multikleurig, met een suiker- of chocoladekern), kleine multikleurige chocoladehartjes. We werken met geselecteerde amandelen: Avola, amandelen uit Frankrijk en Spanje, gekozen om de originaliteit van hun smaak. Wat betreft onze chocolade-specialiteiten, werken we met extra fijne chocolade. De grondstof voor onze chocolade dragées is op basis van 70% cacao. We zijn op zoek naar exporteurs.
... onderaannemingsprojecten. Onze verpakkingsmogelijkheden variëren van enkele grammen tot 25 kg, in kleine of grote series.
We wegen en mengen uw ingrediënten voordat we ze verpakken; we zijn in staat om een breed scala aan producten voor menselijke of diervoeding te mengen en te verpakken, zoals cacao, suiker, melkpoeder, meel, peulvruchten, textuurmiddelen, granen...
Het luisteren naar uw behoeften en het...
... grondstoffen bij kleine producenten met wie een echte samenwerking is ontwikkeld, waardoor het bedrijf een van de marktleiders in Frankrijk is geworden (1000 ton koffie, 150 ton thee, 1000 ton suiker en 100 ton cacao). Destination biedt een strenge selectie van producten die afkomstig zijn uit biologische landbouw en eerlijke handel. Koffie, thee, cacao, suiker, honing, fruitdesserts, snoep, beschuiten...
... om te geven. Een ambachtelijke benadering, een uniek ontwerp Elk koekje wordt ambachtelijk gemaakt met eenvoudige en goede ingrediënten (meel, boter, suiker, verse eieren, vanille, cacao, specerijen...), en vervolgens geduldig en zorgvuldig met de hand versierd op basis van originele modellen (gemaakt met een 3D-printer). EEN EERSTE LEKKERE LIJN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN Heerlijke Boxen in...
...Sinds 1868 ontwerpt en produceert Schneider Jaquet (SJC) machines voor het opslaan van granen. Rijk aan zijn geschiedenis en bekendheid, is het bedrijf de Franse referentie geworden voor oplossingen op het gebied van reinigen, sorteren, kalibreren en zeven. De SNST-reeks van scheidingsreinigers voldoet aan de behoeften van een zeer diverse klantenkring: opslagorganisaties, agro-industrieën, silo's, CUMA, boeren. Met deze ervaring in granen ontwikkelt SJC zijn expertise in tal van andere sectoren: hout, afval, mineralen, druiven, suiker, cacao, insecten, ...