Het bedrijf Salaisons Joseph Pantaloni, producent van ambachtelijke charcuterie nabij Ajaccio, zorgt voor de verkoop in grote hoeveelheden aan professionals, evenals de directe verkoop aan particulieren. Als fabrikant van Corsicaanse producten benadrukken de Salaisons Joseph Pantaloni de ambachtelijke producten uit de regio.
De Salaisons Joseph Pantaloni produceren kwaliteitscharcuterie en Corsic...
...lonzo, worst, gedroogd rundvlees en hamnoot om u een aperitiefplankje te bieden dat 100% vrij is van nitrieten en conserveermiddelen.
Al onze nitrietvrije vleeswaren zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde varkens uit de Aveyron.
Herkomst: Laissac, Aveyron
Gewicht: ongeveer 250g
Ingrediënten: Varkensvlees, Guérande-zout, Kampot IGP-peper, natuurlijke darm...
...Ambachtelijke drogeworst zonder lactose, zonder gluten
Ambachtelijk geproduceerde droge worsten, zonder lactose, zonder gluten. Natuurlijke darmen. Verschillende thema's voor borrelhapjes (met Périgord-noten, met Bayonne-ham, met stier, met paprika en Piment d'Espelette, extra mager, met mozzarella, gedroogde tomaat en basilicum...) Stuk van ongeveer 220 g, houdbaarheid 3 maanden. We leveren bij...
...Een ambachtelijke drogeworst op smaak gebracht met AOP Espelette-peper, puur varkensvlees uit het Zuidwesten IGP, afkomstig uit een eeuwenoud en traditioneel recept van het gebied. Deze worst is gemaakt van mager vlees en schoudervet van puur varkensvlees uit het Zuidwesten IGP, grofgehakt (exact 80% mager vlees en slechts 20% vet). Dit zorgt voor worsten met een heerlijke smaak.
Sinds de oprichting in 1962 is het bedrijf SACOR gespecialiseerd in droge vleeswaren uit het zuidwesten van Frankrijk.
SACOR biedt voedingsproducten aan op basis van traditionele en regionale recepten. Het bedrijf biedt onder andere drogeworst, droge salami, vleeswarenplanken, chorizo, gedroogde ham, coppa, pancetta, salami, gerookt spek, enzovoort.
Het bedrijf zet zich in voor transparantie en uitmuntendheid in smaak.
...Een productfamilie gemaakt in de puurste traditie van bergcharcuterie. Gemaakt van de beste stukken vlees, onze Grande Tradition-lijn is de essentie van het vakmanschap van Batistou.
DE HAMMEN
Onze hammen zijn uitsluitend afkomstig van zorgvuldig geselecteerde Franse varkens en zijn geïnspireerd op de ronde snit die "Parma" wordt genoemd. Gematigd gezouten en met de hand ingewreven met droge...
... producten en een breed scala aan Zoete Mixen (Muffin, Génoise, Chocolademousse en anderen....).
Opgericht in 1986 voor het herstel van de verpakkingsactiviteit van specerijen en zetmeel van ANTARTIC, is ANTARTIC II gespecialiseerd in zowel zoete als hartige droge producten, de productie en verpakking van ontbijtgranen, rijst, peulvruchten en specerijen, couscous, en aperitief snacks. De fabriek...
... goede drogeworst. Dit is de fase waarin ze het meest worden vertroeteld, omdat ze daarna in zorgvuldig getimede stappen moeten afkoelen. Dan komt de tijd van de rijping in de droogkamer onder strikt gecontroleerde temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden gedurende meerdere weken.
... hoogte, zijn de zuiverheid en frisheid van het klimaat bepalend voor de productie en rijping van kwaliteitsvleeswaren zoals gedroogde ham, drogeworst en gedroogde worst. Hier, onder invloed van de zeewinden en bergwinden, rijpen onze producten langzaam.