Een vakmanschap voortgekomen uit ervaring
Het bedrijf MONGIN vervaardigt industriële messen en snijgereedschappen sinds meerdere generaties. Onze vaardigheden en vakkennis als fabrikant, verworven in de afgelopen decennia, stellen ons in staat om al uw snijproblemen op te lossen. Onze commerciële en technische teams zullen gezamenlijk oplossingen bieden om de snijkwaliteit van uw messen en hun lev...
Ontwerper en fabrikant van apparatuur voor de kaasindustrie, Roussel Inox vervaardigt uw apparatuur met constante aandacht voor uw behoeften.
Wij beschikken over een solide kennis van uw beroep als kaasmaker, verfijnd bij professionals in Frankrijk en internationaal.
Wilt u uw machines vernieuwen, uw productiecapaciteit verhogen, uw werkplaats creëren? Samen definiëren we voor elk apparaat de me...
...Balsamicoazijn voegt een vleugje zoetzure zuurheid toe, een zoetzure smaak om de vijg tot leven te brengen. Natuurlijk met foie gras en alle soorten kaas: blauwaderkaas, schapenkaas, geitenkaas of Comté. Inspirerend in een aperitieflepel met gedroogde eend.
... verzonden in gekoelde zeecontainers, ook wel reefer genoemd. Ze zijn de meest praktische manier om veilig vlees, kaas, zuivelproducten, zeevruchten, fruit, bloemen, groenten en andere voedingsmiddelen te vervoeren.
Heb je gedacht aan de reefer container voor jouw koelbehoeften?
De opslag van voedingsmiddelen
Voedselwinkels, supermarkten en restaurants hebben mogelijk gekoelde zeecontainers, ook wel reefer genoemd, nodig tijdens drukke periodes of seizoenen.
...De infrarooddrogers zenden nuttige energie uit zonder contact en op het oppervlak van voedingsmiddelen. Hierdoor kunnen ze korstvorming realiseren (kaas, korstloze sandwichbroden), coatings drogen (kaas, vlees), en de oppervlaktedamphoeveelheden verminderen zonder de kern van de producten te beïnvloeden.
Ze worden weinig beïnvloed door de werkomstandigheden en kunnen, dankzij de reactie van hun...
...Katoenen kaasdoek voor het vullen van de mallen
De textuur bevordert het uitlekken van de wrongel en vergemakkelijkt het verwijderen van de wei.
Voorkomt ook het verstoppen van de gaten in de mal, bevordert vervolgens de rijping en het behoud van de kaas.
Afmetingen 35x45cm
60x40cm
70x70cm
80x80cm
120x120cm
of op maat
Functies Uitlekken, Persen
Beroepen Zuivelfabrieken – Kaasfabrieken...
NATIVUS is een bedrijf gevestigd in Lyon, gespecialiseerd in de verkoop van plantaardige en CBD-producten sinds 2018. Ons brede assortiment omvat biologische CBD-bloemen, CBD-oliën doordrenkt met ontspannende gedroogde kruiden, infusies en kruidentheeën met hennep en adaptogene kruiden, biologische cosmetica op basis van hennepzaadolie, evenals CBD-tabletten of snoepjes.
Om de transparantie over ...
... van Parmigiano Reggiano.
De kaas is volledig natuurlijk, gemaakt van rauwe melk die niet thermisch behandeld mag worden.
De enige toegestane toevoeging is zout.
De productie van Parmigiano Reggiano vertegenwoordigt ongeveer 18% van de Italiaanse melkproductie en ongeveer 95% van de productie in zijn productiegebieden.
...Iconisch door zijn naam, uiterlijk en aroma's, is de CBD Blue Cheese bloem een variëteit die snel zijn plaats heeft veroverd in de catalogi van professionals. Een hybride soort, ontstaan uit een kruising tussen de Blueberry en de Cheese, is de Blue Cheese CBD een variëteit met een overwegend indica karakter.
Een slimme mix van bessen en kaas, die snel in staat was om miljoenen mensen te verrassen...
TOM PRESS biedt professionals al het materiaal voor conservering, voedselverwerking en koken: N°1 voor liefhebbers van zelfgemaakt.
TOM PRESS ontwerpt en distribueert meer dan 5.000 referenties van materialen en producten voor conservering, koken en voedselverwerking. Met dit materiaal kunt u fruit en groenten, vlees en vis, zuivelproducten, granen produceren en verwerken, en zelf uw charcuteri...
Sinds juli 2017 bedenkt en bereidt CLAC, de Lokale Ambachtelijke en Creatieve Conserverie, biologische conserven met lokale ingrediënten van een vijftiental partnerboerderijen en -bedrijven uit de Auvergne.
In overeenstemming met onze 3 pijlers, de BIO, de LOKAAL en het ARTISANAT, werken we met verse ingrediënten, geplukt op volle rijpheid om u smakelijke en 100% originele recepten aan te bieden.
Via het bedrijf LIMOUZI SAVEURS is het onze passie om u de wonderen van de Corrèze-regio te laten ontdekken door recepten te bedenken die u zullen verrassen en verwennen. Altijd op zoek naar vernieuwingen, stellen we onze knowhow tot uw beschikking om u verfijnde en heerlijke producten aan te bieden.
We zijn trots op onze toewijding om al onze producten te vervaardigen in onze productieatelier in...
CENTRALE D, gevestigd in Saint-Etienne, is een voedingsgroothandel voor professionals en particulieren. CENTRALE D biedt u een breed scala aan voedingsproducten en verpakkingen, zowel voor professionals als voor particulieren.
Bij CENTRALE D vindt u een compleet assortiment voedingsproducten:
- in onze Espaces Frais: kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vlees en vis, vleeswaren, zeevruchte...
...Gevulde paprika's met kaas 2,9 kg Italiaanse producten in Marseille, Frankrijk
Deze heerlijke Croc'Ella paprika's zijn gevuld met kaas en kunnen zowel als aperitief als bij een gerecht worden geserveerd. Een ware traktatie voor jou en je gasten.
Ingrediënten Paprika's (38%), zonnebloemolie (37%), schapenricotta (18%) (gepasteuriseerde schapenwei, zout), azijn, zout, suiker, extra vierge olijfolie...
... hybride variëteit (Blueberry x Cheese), geclassificeerd in de categorie van de klassieke variëteiten vanwege zijn sterke geur. Blue Cheese-terpenen combineren de zoete geuren van bessen en blauwe kaas om een zoet, kaasachtig aroma te creëren met doordringende, kruidige aspecten.
Lilium Xtract Terpenen Toepassingen en Gebruik:
Je kunt dit product gebruiken om cannabis smaken en/of aroma's toe te voegen aan:
E-liquids
CBD-bloemen en pollen
CBD-extracten en concentraten (distillaat, kristal, crumble, BHO, rosin, wax)
Voedsel
Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
Lijn: Derived Mix...
CIDS FRANCE biedt een breed scala aan CBD-producten voor een professionele klantenkring (groothandel, wederverkopers,...) die erop gericht is de laatste trends op de markt te kunnen presenteren. Onze producten zijn rijk aan cannabinoïden: CBD-bloemen, pollen en CBD-harsen, CBD-oliën op basis van hennep of MCT Full spectrum, Full spectrum CBD e-liquids…
Voor al onze producten leveren we recente an...
...Vanuit zeer hoogwaardige saffraan, een gelei die verrast op kazen. Als afwerking op vlees zoals eendenborst, versterkt het zonder te maskeren. Ook te combineren met romige of melkachtige desserts: rijsttaart, verse kaas…
Visueel is het een zeer mooi product, omdat de stigma's in de gelei blijven zweven.
Samenstelling: biologische rietsuiker, citroensap, saffraanstigma's, agar-agar.
Bewaring: 3 jaar.
Pot van 215g.
...Service voor Kaas, Mes en Twee-tandige Vork, Handvat van Hoorn... - Materialen: Handvat van Blonde Hoorn, lemmet van roestvrij staal en twee inox of messing scharnieren
Bevat: een mes en een twee-tandige vork
Categorie: Service voor kaas
Referentie: 7020 SF
Land van Fabricage: Frankrijk
Onze producten zijn 10 jaar gegarandeerd tegen fabricagefouten bij normaal gebruik. Slijtage van onderdelen...
...Een biologische acaciahoning met delicaat bloemige tonen, verrijkt met stukjes zwarte truffels uit de Provence.
Proefadvies:
Ideaal om te combineren met kaas of foie gras.
...Herbruikbare voedselverpakkingen Bee-Wrap - ALTERNATIEF VOOR PLASTIC FOLIE Herbruikbare voedselverpakking 100% natuurlijk Solidair* Vervangt plastic folie op containers of direct op fruit en groenten, brood, kaas... Meer dan 100 keer herbruikbaar Gemaakt in Frankrijk* Partnerschap met een ESAT Samenstelling GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en Oeko Tex 100 zonder giftige stoffen Franse...
...), snacks (chocoladerepen, diverse koekjes, chips en kleine zakjes snoep) en allerlei verse producten (zuivel, vlees, kaas, warme maaltijden...). Voorzien van een lift, is deze automaat perfect voor kwetsbare producten. Zodra de betaling van de klant is voltooid, positioneert de lift zich op het niveau van het geselecteerde product en haalt het voorzichtig op. De SHOPS24TOP1180 automaten worden...
...• Gegeleerde sauzen, zowel zout als zoet, in IQF blokjes van 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 of 12x12x12 mm
• Boter en kruiden in IQF blokjes van 8x8x8 mm
KENMERKEN
• Klaar voor gebruik
• Mogelijkheid tot aanpassing van de weerstand tegen koude behandelingen en de textuur bij verhitting
TOEPASSINGEN
• Markeringen voor worstjes, gehaktballen, nuggets…
• Toppings op pizza
VERPAKKING
• Zak van 10 tot 15 kg
• Doos van 10 kg
BEWARING
• 12 tot 18 maanden bij -18°C
ENKELE VOORBEELDEN VAN RECEPTEN
• Knoflook / peterselie
• Ketchup
• Tomaat
• Mexicaans
• Curry
• Mosterd
• BBQ
• Kaas...
...Bloemen gekweekt door onze Franse hennepteler en 100% natuurlijk. Gemiddelde voorbereidingstijd voor de bulk 2 tot 4 dagen.
LaCheese is een originele CBD-bloem met een subtiele kaas smaak.
Deze plant komt uit een binnenkweek (indoor), wat zorgt voor optimale groei van de plant en volledige controle over de omgeving.
Te infuseren in heet water met een vet lichaam (bijvoorbeeld melk), zodat de CBD...
... bij salades, groenten, vlees of kaas. Verkrijgbaar in flessen van 25cl, 50cl of 1L, is onze notenolie 100% noten, zonder toevoegingen of conserveermiddelen.
Prijs / L is indicatief voor een fles van 50cl notenolie. Aarzel niet om onze website noix-des-signaux.com te bezoeken voor ons volledige assortiment.
... te voldoen aan de eisen van de voedingsindustrie (vlees, diepvries, vis, kaas, chocolade, enz.), en kenmerkt zich door de roestvrijstalen constructie (AISI 304) en de transportband die voldoet aan de FDA-, EU- en USDA-normen voor contact met voedsel.
In vergelijking met traditionele L-lasmachines biedt de FP-serie een grotere productiviteit, evenals de mogelijkheid om polyethyleenfolie te gebruiken, naast de traditionele krimpfolies, en omvat verschillende modellen die tot 3600 pakketten per uur kunnen produceren.
...Het biologische gedroogde varkenshaasje van de Ferme de la Rousse kan in dunne plakken worden gegeten, zoals een streekham of een worst. Het is de perfecte aanvulling voor uw aperitief, op een charcuterieplank, met kaas of in een samengestelde salade.
Het varkenshaasje, net als alle grote stukken charcuterie van de Ferme de la Rousse, wordt minimaal 12 weken gedroogd voordat het te koop wordt aangeboden.