...Handgemaakt in onze werkplaats in Laissac, Aveyron, is deze worst afkomstig van zorgvuldig geselecteerde boerderijen in Aveyron. Deze worst is een nitrietvrije worst, gemaakt van slechts 3 ingrediënten: vlees, Guérande zout en Kampot IGP peper uit Cambodja. Rijpt gedurende 2 maanden (tegenover 15 dagen voor een industriële worst), zult u in deze worst de smaak van echte droge worst terugvinden...
...Onze Biologische Ylang Ylang Etherische Olie FFL is gegarandeerd door onze kwaliteit en oorsprong dankzij onze duurzame keten.
Certificeringen: Eerlijke Handel gecontroleerd volgens de Fair for Life-norm, BIOLOGISCH: Afkomstig uit de biologische landbouw, gecertificeerd door ECOCERT FR-BIO-01
Label Landema: Gecultiveerd op onze boerderijen
Land van productie: MADAGASCAR
Land van oogst: MADAGASCAR...
... boerderij worden geproduceerd. Dit zijn boerderijen die de milieunormen en het dierenwelzijn respecteren dankzij beperkte veestapels.
Gepersonaliseerde en gelamineerde POS-display en prijsstickers worden bij het product geleverd.
SARL LARRERE ET FILS, opgericht 30 jaar geleden, heeft ervoor gekozen om middelen en vaardigheden te bundelen om vandaag de dag meer dan 1300 hectare te cultiveren, verspreid over 9 boerderijen. Als producenten uit de Landes telen, verpakken en commercialiseren wij groenten uit de biologische landbouw.
De koekjesfabriek Védère is de ambassadeur van de Pyreneeën. Zij behoudt de rijke patisserie-traditie van deze hooglanden en laat ons de recepten van onze grootmoeders herontdekken, gemaakt met streekproducten. Bij Védère zijn de granen gerijpt onder de zon van Gers, de eieren komen van de Gascogne-boerderijen en de boter heeft niets van zijn romigheid van vroeger verloren. Omdat de drie fundamentele waarden van het huis terroir, traditie en authenticiteit zijn. Védère werkt aan een duurzame en ethische ontwikkeling.