Frankrijk, Yssingeaux
...Rauwe amandelpasta Zoete rauwe amandelpasta bereidingen, met of zonder aroma's...
Portfolio (55)
Frankrijk, Pessac
Siendas brengt de producenten van Sardinië in contact met kopers van over de hele wereld. Ons platform stelt producenten in staat om tegen een eerlijke prijs te verkopen zonder tussenpersonen. De wens van Siendas is om producenten een eerlijke beloning voor hun werk te bieden, maar ook om eindconsumenten producten van hoge kwaliteit aan te bieden. Op onze site is het mogelijk om te combineren, éé...
Portfolio (8)
Frankrijk, Épaignes
Sinds 1960 produceert ons team van chocolatiers jaarlijks duizenden chocoladeproducten, waarbij we altijd de ambachtelijke traditie met geduld en respect in acht nemen. La Royale Normande zet zich in voor uitmuntendheid door zijn eigen praliné te maken, wat zorgt voor unieke en diepe smaken voor ons en voor u. Het voordeel van deze aanpak is dat we het recept van de praliné en de kwaliteit van het...
Portfolio (184)
Frankrijk, Champier
...Gevulde dadels gemaakt met een ambachtelijke amandel- en notenpasta, zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Mooie doos met een transparant deksel met in totaal 18 gevulde dadels. 3 dadels met amandelpasta cacao 3 dadels met amandelpasta kokos 3 dadels met amandelpasta naturel 3 dadels met notenpasta cacao 3 dadels met notenpasta kokos 3 dadels met notenpasta...
Portfolio (13)
Frankrijk, Jarnac
...amandelpasta, honing van bergbloemen, om te eindigen met een delicate noot van meidoornbloem. De rijke en delicate smaak van zoethout, pruim en abrikoos ontwikkelt zich langzaam in de mond en bereikt een prachtige intensiteit die het gehemelte zeer lang betovert. RÉCOMPENSES DOUBLE MÉDAILLE D’OR San Francisco World Spirits Competition 2011 MÉDAILLE D’OR EN TITRE DE CHAMPION TOUTES CATEGORIES Drinks International Travel Retail Excellence Awards 2010 LUXURY COGNAC BEST NEW ARRIVAL AWARD China – Best of best Awards 2010...
Portfolio (12)
Frankrijk, Talant
...Deze dubbele arm RVS patisseriegitaar is onmisbaar voor het snel en gelijkmatig snijden van chocolade, fruitpasta, amandelpasta... De patisseriegitaar stelt u in staat om al uw bereidingen in de patisserie of chocolaterie in stroken, vierkanten of rechthoeken te snijden. Voorzien van een achterste anti-kantel vergrendelingssysteem van de arm en een afneembare basis voor eenvoudig schoonmaken! Patisseriegitaar geleverd met 6 RVS snijarmen, draadafstanden: 15, 22,5 en 30 mm. Geleverd met sleutel, vervangende draden en RVS opscheplepel. Referentie: CH5000 Op voorraad: 13 Producten...
Portfolio (192)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: suiker, room, witte chocolade van niet-EU oorsprong (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacao, emulgator: lecithine van koolzaad), glucose, trimoline, pure chocolade 66% van niet-EU oorsprong (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad), boter, amandelpasta, praliné, frambozenstukjes, gekonfijte sinaasappelschillen, cashewnoten, nougat (suiker, amandelen, honing, water, glucose, pistachenoten, hazelnoten, eiwit, poedersuiker), aardbeienfruitpasta (suiker, aardbeienpuree, glucose, trimoline, gele pectine, citroenzuur, water), koffie.
Portfolio (109)
Frankrijk, Furiani
...INGREDIËNTEN Melkchocolade 33,6% (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma), canistrelli (tarwemeel, witte wijn, brandewijn, zonnebloemolie, zout), feuilletine (tarwemeel, suiker, anhydride melkvet, melkeiwit, zout, gerstemoutmeel, bakpoeder: E500II), gedroogd fruit (amandelen, hazelnoten), glucosestroop, citrusvruchten, sorbitol, passievrucht, thee (rooibos, nepeta, venkel, munt), rum, amandelpasta, UHT-room, gluten, natuurlijke kleurstoffen. Referentie: EC240LAIT...
Portfolio (97)
Frankrijk, Provins
... Italië vond men een speculaaspasta vergezeld van een vulling van amandelpasta in een winkel in San Gimignano. Hoewel men denkt dat de oorsprong in Perzië (het huidige Iran) ligt en dat het door de Turken in Europa is geïntroduceerd, strijden de Hongaren en de Italianen om de vaderschap. Het zou in de 8e eeuw in het Oosten zijn verschenen, waar het de zoetigheid van het harem was. De naam Marzapane zou afkomstig zijn van de munt Mauthaban die in de stad Byzantium in omloop was. Netto gewicht: 140g...
Portfolio (13)
Frankrijk, Bordeaux
...1 Salidou: karamel met gezouten boter - 1 bouchon met Pommeau de Bretagne omhuld met pure chocolade - 2 meeuweneieren: amandelpasta omhuld met melkchocolade en suiker - 1 gemarmerd karamel: met geroosterde amandelen en hazelnoten omhuld met pure chocolade Het is mogelijk om de inhoud van de doos naar wens aan te passen. Neem contact met ons op. Minimale hoeveelheid: 40 dozen...
Portfolio (9)
Frankrijk, Visan
Bédouin SAS is een producent van grondstoffen voor professionals in de biologische voedingssector, voornamelijk gebaseerd op gedroogd fruit. Het bedrijf biedt al zijn productlijnen aan, waaronder gedroogd fruit, gedroogde vruchten, bakhulp, amandelpasta, zaden, mengsels van gedroogd fruit, energierepen,... en dit in alle vormen. Deze biologische producten worden geproduceerd met een totaal respect voor het milieu.
Frankrijk, Wissous
...geroosterde cashewnoten, dadels gevuld met amandelpasta, verklede vruchten, enzovoort... Ons verkoopteam, dat vloeiend Frans, Engels, Arabisch en Spaans spreekt, staat voor u klaar om u te adviseren en u te informeren over seizoenen, nieuwigheden, enzovoort... Leveringsservice: van maandag tot vrijdag in heel Frankrijk en het buitenland.
Frankrijk, Quimper
Ambachtelijke chocolatier in Quimper, Bretagne. Wij vervaardigen een assortiment van ongeveer 35 soorten hoogwaardige chocoladebonbons: pralinés, hazelnoten, amandelen, ganache gemaakt van grand cru cacao, amandelpasta, gezouten boterkaramels, smeerbare gezouten boterkaramel. Verkoop aan professionals in de chocolade, kortingen voor personeelscommissies, verzending door heel Frankrijk, online winkel.
Populaire landen voor deze zoekterm