...Donkere chocolade tablet met 70% cacao, bestrooid met subtiel geroosterde hazelnoten, pistachenoten en amandelen. Daarnaast bevat het rozijnen en gekonfijte sinaasappelschillen. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, kiezen we de beste grondstoffen.
Netto gewicht (G):150...
...Deze kleine paaseitjes hebben een donkere chocoladehuls en zijn gevuld met een heerlijke en krokante hazelnootpraliné.
DEZE ARTIKEL KAN WORDEN VERZONDEN VIA COLISSIMO OF CHRONOPOST
Bewaarconditie: Beschut tegen licht en op een droge plaats
Optimale consumptieduur: 3 maanden
Netto Gewicht (G): 130
Energie: 2334kJ / 560kcal
Vetten: 36g
Waarvan verzadigde vetzuren: 12g
Koolhydraten: 46g
Waarvan suikers: 44g
Eiwitten: 9,4g
Zout: 0,04g...
...Men zegt vaak dat de simpelste dingen de beste zijn, dus waarom zou u zich niet laten verleiden door deze klassieker, 3 chocolade – hazelnoten. Donkere chocolade, melkchocolade en witte chocolade, samen met royale hele hazelnoten, alles in een krokante textuur aan de zijkanten en een zachte kern van de cookie.
De Maxi Cookie met een Maxi Smaak om te genieten van de kleine simpele geneugten van het leven.
Energie: 2083 kj / 498 kcal
Vetten: 26 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 15 g
Koolhydraten: 60 g
Waarvan suikers: 34 g
Eiwitten: 6,1 g
Zout: 0,92 g...
...dus hebben ze geen psychoactieve effecten!
Hoe consumeer je de Chocolade Bloom&Cie?
Open de CBD Chocolade tablet van Bloom&Cie
Eet 1 of 2 vierkantjes (of meer?)
Vergeet niet de chocolade na consumptie in de verpakking te bewaren
Bewaar je CBD Chocolade van Bloom&Cie maximaal 2 maanden na opening
Ingrediënten
Donkere chocolade (Cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*), amandelen, hazelnoten, pecannoten, pistachenoten, cranberries, gedroogde vijgen, MCT kokosolie, CBD (cannabidiol-extract van hennep), terpenen en veel liefde!
Smaak: Intense chocolade 71% cacao
CBD: 10mg per vierkantje...
...Maison Lesage
Geroosterde hazelnoten uit Piemonte, omhuld met praliné gianduja van hazelnoten en amandelen uit Provence, krokante feuilletine en chocolade.
Bewaren op een droge plaats tussen 16 en 20°C
Ingrediënten: hazelnoten uit Piemonte, suiker, 62% donkere couverture chocolade, 32% witte chocolade, verkruimelde koek, cacaoboter, 32% witte chocolade, amandelen uit Provence, 33% melkchocolade, volle melkpoeder, cacaomassa (cacaobonen), magere melkpoeder, omhulmiddel: schellak, arabische gom, cacaopoeder, boter, vanille-extract met stukjes.
...Zachte en fruitige donkere chocolade vervaardigd met cacaobonen uit Sao Tomé & Principe (het chocolade-eiland) in combinatie met zorgvuldig gekarameliseerde stukjes hazelnoot om de knapperigheid van deze verleidelijke chocolade te accentueren...
INGREDIËNTEN: 0
KAN SPOREN BEVATTEN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK. Bewaren op een koele en droge plaats, tussen 15 en 18°C.