Frankrijk, Camphin En Carembault
MysteryTea® is ontstaan in 2017 na een reis naar Marrakech. De groene muntthee stroomde rijkelijk, en bij terugkomst in Frankrijk was de conclusie duidelijk: de theeën en infusies op de markt zijn smaakloos! Aanvankelijk gelanceerd op de B2C-markt, heeft het merk zich snel ontwikkeld naar B2B in twee vormen: als eigen merk of als private label, voornamelijk met ingrediënten zonder pesticiden en na...
Portfolio (47)
Frankrijk, Castelnaudary
...Eendenbouten geconserveerd in hun vet, zout. Vlees van Franse oorsprong. KOKS TIPS: Open de blik en zet het au bain-marie om het vet te laten smelten. Grill de eendenbouten in de oven of in de pan, en geniet ervan met eekhoorntjesbrood of aardappelen gebakken in het vet. Confit is het gerecht uit het Zuidwesten! Een goed gegrilde eendenbout in de oven wordt heerlijk krokant. Het is haute cuisine binnen ieders bereik. Voor deze confit laat ik speciaal de eenden fokken door de heer Marty in Plaigne, een klein dorpje verscholen in de heuvels rond Castelnaudary.
Portfolio (37)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Een uitstekende confit van de Cul Noir uit Limousin!\n\nProefadvies: Geniet van deze confit warm, met aardappelen of verse pasta.\nAls je het liever koud hebt, combineer het dan met noten of hazelnoten en een scheutje azijn.\nIdeaal in combinatie met een rode of rosé wijn.\nZonder kleurstoffen of conserveermiddelen.
Portfolio (71)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
Frankrijk, Vaulx-En-Velin
Sinds 2001 is het bedrijf BHS OLIVES gespecialiseerd in snoepgoed, verpakking en commercialisering van olijfolieproducten en hun afgeleiden op de nationale markt, en het is van plan om door te gaan met exporteren, wat een van de belangrijkste doelstellingen van het bedrijf was. Het bedrijf is ook actief in de onderaanneming door zijn knowhow, opslagcapaciteiten en personeel met veel ervaring in he...
Portfolio (61)
Onze winkel laat u nieuwe smaken ontdekken. Chutneys om te combineren met recepten die zowel gevarieerd als innovatief zijn. Groentepreparaten voor ontbijt- of brunchformules. Het is zomer, geniet van onze aperitiefideeën: Tartinades, Houmous of Cakes, allemaal verschillend voor gedurfde combinaties. Een frisse boost voor uw plank. Nieuwe producten, nieuwe ervaringen. Elke maand een nieuw rec...
Portfolio (10)
Opgericht in 1986, VIJAYA® is een Frans merk. Als familiebedrijf, pionier in biologische producten, is onze onderneming gespecialiseerd in de import en distributie van biologische gedroogde vruchten. Vijaya selecteert de meest smaakvolle variëteiten en maten, wat de sappige vruchten een unieke zachtheid geeft. Dankzij meer dan 35 jaar duurzame relaties met onze producenten en partners, biedt Vij...
Portfolio (123)
Frankrijk, Valence
Portfolio (68)
Frankrijk, Puyricard
...biologische clementineconfituur van Corsica met rietsuiker. Confit de Provence biedt een biologische clementineconfituur van Corsica aan. Gekookt in een ketel, worden de extra confituren van Confit de Provence gemaakt van zorgvuldig geselecteerde vruchten, en zo vaak mogelijk met vruchten van oorsprong: clementines uit Corsica. Bereid met biologische rietsuiker, is de clementineconfituur van...
Portfolio (48)
Frankrijk, Marseille
...Ail aux herbes antipasti Italië groenten CROC’ELLA Marseille ProvenceAlpesCôted’Azur Bent u een wederverkoper? U zult de confit knoflook met kruiden waarderen. CROC’ELLA presenteert de confit knoflook met kruiden. De knoflook die vaak in de keuken wordt gebruikt, is nu bij CROC’ELLA verkrijgbaar in een mini potje van 290gr. De knoflook met kruiden wordt verkocht per doos van 12 potjes van 290gr...
Portfolio (145)
Frankrijk, Auxerre
... wijnmaker: serveren tussen 10 en 12°C","grande complexité avec des notes d'agrumes (citron vert, citron confit), de gingembre, d'abricot et de fleurs blanches":"grote complexiteit met citrusnoten (limoen, gekonfijte citroen), gember, abrikoos en witte bloemen","Bouche":"Mond","Œil":"Oog","entrées (foie gras), viandes (volaille rôtie aux citrons confits, ris de veau aux morilles), poissons & fruits...
Portfolio (190)
Frankrijk, Saint-Denis-De-Villenette
...Heerlijke yoghurt met een pakketje heerlijke vruchten om uw hoogwaardige menu's nieuw leven in te blazen. U vindt onze yoghurt met vruchtenpuree waarvan de jam afkomstig is van het bedrijf GUEPRATE in St HILAIRE du HARCOUET. Ze zijn zonder conserveermiddelen, met smaken zoals aardbei, framboos, kers, passievrucht, perzik, abrikoos en braam, en hooi confit (lokale producent uit Saint Sraimbault).
Portfolio (5)
Frankrijk, Soreze
...Bassine landaise à gras 36 cm. Bassine in aluminium 34 mm, diameter 36 cm, hoogte 16 cm, 11 liter. Koude handgrepen in roestvrij staal. Ideaal voor jam, confit... Geschikt voor alle vuren behalve inductie. Europese fabricage. REF:USTBLA36 Hoofdmateriaal: aluminium Andere materiaal: handgrepen in roestvrij staal Capaciteit (l.): 11 Gemaakt in: Europa Diameter: 36 cm Hoogte: 16 cm Nettogewicht: 1,2 kg...
Portfolio (195)
Frankrijk, Colmar
...Wijn gemaakt van druiven die in overrijpheid zijn geoogst. Liqueurachtig en intens, met confit van perziken en abrikozen en een finale die de zoetheid benadrukt. Druivensoorten: 100% Pinot Gris Neerslag: 550 mm/jaar Leeftijd: 50 jaar Rijping: 8 tot 9 maanden in honderdjarige vaten Alcohol: 13% Suiker: 69 g/L Totale zuurheid: 3,16 g/L Serveertemperatuur: 8°C Bewaarpotentieel: meer dan 10 jaar...
Portfolio (36)
Frankrijk, Auros
...Ambachtelijke fabricage uit de Landes. Het is een modern en magisch product ondanks zijn traditionele uitstraling. Het heeft een uitstekende smaakkwaliteit. Kinderen en volwassenen zijn er dol op. Deze worstjes zijn geconserveerd zoals confit de canard en ontwikkelen een gevoel van malsheid en smeltendheid. De houdbaarheid is langer (40 dagen). Ze zijn zeer snel te bereiden. Je kunt ze in één...
Portfolio (31)
Frankrijk, Gennevilliers
... 1% De confit van madd is een traditionele ambachtelijke productie, exclusief gemaakt voor Seneafood. Ingrediënten: Madd (Zaban, saba senegalansis) 50%, suiker 45%, water 4%, zout 1% Dominante smaak: Licht zuur Textuur: Bevat pitten Proefadvies: Op smaak brengen naar wens (zout, pittig of zoet)...
Portfolio (9)
...Naast onze foie gras bieden wij een breed scala aan bereide gerechten aan. Gevarieerd, onze bereide gerechten vertegenwoordigen het vakmanschap van onze regio, het zuidwesten. Ontdek: Alicuit, eendenconfit, zonovergoten parelhoen, cassoulet met confit eendenpootjes, haan in wijn, salmis van houtduif.
Portfolio (4)
...Continu kooktoestel 500kg/u vlees Innovatief kook systeem: au bain-marie, sproeibussen voor een gelijkmatige bereiding. Geprogrammeerde toevoer in de kooktoestel voor een gelijkmatige bereiding met sap of vet. (confit, enz...) Innovatie door CEMMI IHM-interface, recepten voor verschillende kookmethoden (in sap, in confit, in water, in bouillon, in olie...) Zachte bereiding (au bain-marie) met thermische olie Regelmatige en gelijkmatige bereiding (schroef zonder einde) CIP aanwezig (optie) Hygiënisch & robuust ontwerp volledig in roestvrij staal Gecertificeerde materialen voor voedselcontact...
Portfolio (2)
Frankrijk, Essey-Les-Nancy
... "Gingembre Confit Chocolat Noir" combineert de gedurfde smaak van gember met de diepte van pure chocolade, een harmonie van smaken voor de liefhebbers van sterke sensaties. De "Doucelette Lait de Coco", een echte zoetheid van de eilanden, biedt een vleugje frisheid met zijn smeltende hart van kokosmelk, omhuld door een tropische glans. Naast deze lekkernijen brengt onze "Coffret Petite Découverte...
Portfolio (3)
Frankrijk, Objat
...eendenrillettes met eendenlever, gevulde kwartels met eendenlever, flûtes van magret met eendenlever, patés met kastanjes en eendenlever. - Gekookte gerechten: paupiettes van eend met eendenlever, gevulde kool met eendenlever, eend met cèpes, cassoulet met confit van eend, confit van eend, confit van gans, gekookte cèpes. - Regionale patés: Corrézien paté, paté met pruimen en eendenlever, bosterrine, terrine...
Portfolio (7)
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
... (Baskische pâté, Baskische pâté met Espelette-peper, landelijke pâté, rillettes, hure, Baskische bloedworst, confitworst en confit van varkensvlees Ibaïona) en wild (terrines van haas, terrines van wild zwijn en salmis van palombe). Tot slot produceert charcuterie Mayté onmisbare Baskische recepten zoals axoa, piperade en Baskische pens, evenals recepten zoals cassoulet of boeuf bourguignon.
Frankrijk, Signes
Wij zijn een ambachtelijke MKB gevestigd in de Var. Wij produceren een assortiment Provençaalse specialiteiten: tapenades, antipasti, soepen, confit knoflook, confit uien, tomatensaus... Wij staan bekend als specialist in fruitpulpazijn: het grootste assortiment, het hoogste pulppercentage, onnavolgbaar smaak. Wij distribueren onze producten rechtstreeks aan onze klanten in Frankrijk en naar het buitenland. Wij zijn een actief lid van het netwerk Gourmet Provence - Producenten van Smaken.
... ook AOP- en AOC-producten voor kaas en Cahors-wijn om ze in onze bereidingen te verwerken. Wij bieden eendenvlees aan in de vorm van confit van dijen, gésiers, gezouten magret of zelfs met foie gras, confit en/of gedroogde worstjes, gevulde maagden en nog veel andere lekkernijen om van te genieten... Wij zijn elk jaar sinds 5 jaar onderscheiden in de context van de algemene landbouwwedstrijd van...
Frankrijk, St Astier
Artisan conserveur in de Périgord, mevrouw Mudry, ontwikkelt puur Périgord-recepten met respect voor de tradities die ze heeft opgedaan tijdens haar dertig jaar ervaring. Ze maakt zowel gekookte als halfgekookte conserven van eend- en ganzenlever, evenals afgeleiden producten zoals confit de manchons, rillettes, enz. Ze is in vier jaar tijd twaalf keer onderscheiden in verschillende wedstrijden...
Frankrijk, Ascain
Frankrijk, Beuste
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play