Frankrijk, Val De Cognac
... Cognacfusten, biologische perzik van de wijnstok (Frankrijk), biologische en eerlijke rietsuiker (Brazilië), citroentijm (Frankrijk) Te serveren gekoeld, puur of in een cocktail, zowel als aperitief als digestief. Afmetingen: 10 × 10 × 19 cm Macération: minimaal 4 maanden Alcoholpercentage: 33,6° Gewicht: 1,2 kg...
Portfolio (29)
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
OSUD Distillerie de l’Ubaye, gevestigd in het hart van de Provence, is gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van : - likeuren uit de Provence en de Alpen - génépi des alpes - limoncello - pastis - fruitcrèmes - aperitieven - gin - wilde tijm alcohol uit de Provence De planten die we gebruiken voor de vervaardiging van onze alcoholische dranken worden met de grootste zorg geselecteerd en ...
Portfolio (41)
... bekend staat om zijn hoogwaardige pistachecultuur. De producent met wie wij samenwerken, teelt ze al generaties lang. De bomen zijn dus tussen de 10 en 25 jaar oud. Dit is de oogst van 2023. Wij roosteren en aromatiseren de pistachenoten zelf in onze faciliteiten in Frankrijk. De Akbari-pistache is de langste variëteit van pistachenoten. De pistache is groen en de schil wordt rood wanneer deze rijp is. Gebruik: De citroenpistachenoten kunnen worden gegeten als aperitief of als tussendoortje. Zak: 5Kg Zak: 20Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Condom
...Het brengt de frisheid die je in de zomer nodig hebt. De eerste neus is volledig gericht op het rijpe seizoensfruit, de zure sensatie van limoen explodeert in de mond. Het is een aperitief dat zeer koud gedronken moet worden, bij voorkeur zonder ijs. GEWICHT: 1,4 kg FLES: Fles 75cl SKU: BCITR...
Portfolio (66)
Frankrijk, Paris
...Een altijd biologische, lokale en ambachtelijke aperitiefspread. Ambachtelijk bereid met verse wortelen die in het hart van de Auvergne zijn geteeld. Het zal een zomerse toets aan uw aperitief geven met zijn tonen van sinaasappel en citroen. Perfect om alle fijnproevers te verwennen. Prioriteit voor de korte keten dankzij de samenwerking met een dozijn lokale Auvergne producenten. Sterke waarden voor een geslaagd aperitief! Afmetingen: 6,5 cm (d) x 6,5 cm (h) Netto gewicht: 100 g Volume: 105 ML...
Portfolio (200)
Frankrijk, Marseille
...Bent u een voedingsprofessional en heeft u interesse in de citroen gemarineerde groene olijven in kleine emmers van 500 gram? De citroen gemarineerde groene olijven zijn perfect voor bij de aperitief, maar worden ook vaak gebruikt in hartige bereidingen. De citroen gemarineerde groene olijven worden gekweekt, bereid en gekruid in Marokko. Ingrediënten: Olijven, citroen, water, zout, citroenzuur...
Portfolio (145)
Frankrijk, Vaulx-En-Velin
...Vier het aperitief op Spaanse wijze! Een kleurrijk recept met royale groene olijven, vergezeld van rode pepers en gele paprika, waar aromatische citroen en knoflook perfect samenkomen. Verschillende productgroottes: 250g, 400g, 1kg, 2kg, 3kg Herkomst: Algerije...
Portfolio (61)
Frankrijk, Saint-Vérand
.../Wijncombinaties: De Blanc de Blancs zal ideaal passen bij uw aperitief of tijdens de maaltijd, bij eenvoudig gegrilde vissen of een kalfsbraadstuk met olijven. Aroma's & Smaken: Deze Crémant de Bourgogne biedt een lichte gouden kleur met fijne bubbels, de neus is fruitig met citrusnoten. Gele citroen en limoen zijn dominant en zorgen voor een mooie frisheid in de mond. De mineraliteit, voortgebracht door de druivenrassen die op klei-kalkgrond zijn geplant, geeft deze wijn een solide complexiteit die gereserveerd is voor ontdekkingsliefhebbers.
Portfolio (18)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...citroen) en charmante florale tonen (meidoorn, kamperfoelie, enz.). Een mooie lichtheid en een zekere mineraliteit doorkruisen ook deze cuvée, waardoor het een wijn is waar u heel gemakkelijk naar terug zult keren! Inhoud: 75cl Type: Witte wijn Druivenrassen: 70% Rolle, 30% Clairette AOC: Côtes-de-Provence Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2027 Serveertemperatuur: 8-10°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Auxerre
... Milieuwaarde.","Accord met wijn":"Onmisbaar, het kan jong worden gedegusteerd bij vis- of gevogeltepatés, evenals bij gegrilde of gepocheerde vissen. Maar ook bij asperges, die zo moeilijk te temmen zijn, en niet te vergeten de exotische keuken, curry's en andere tandoori-gerechten. Gewoonweg grandioos als aperitief, onze Chablis balanceert ook de zachte en subtiele textuur van sushi. Voor kazen past het goed bij geitenkaas, beaufort, comté en emmental."}...
Portfolio (190)
Frankrijk, Saint Cannat
...VINIFICATIE Directe persing en fermentatie met temperatuurcontrole – het roeren van de droesem aan het einde van de fermentatie. PROEVERIJ Lichtgele kleur met groene reflecties. In de mond komen aroma's van citrusvruchten (citroen, pompelmoes) en plantaardige geuren (buxus, jasmijn) naar voren. Perfect als aperitief, bij salades of gegrilde visgerechten. Deze wijn wordt idealiter geserveerd tussen 8°C en 10°C.
Portfolio (46)
Frankrijk, Sète
...Doe de nog bevroren mosselen in een kom. Besprenkel ze met olijfolie, citroen en een eetlepel appelciderazijn (als je van een iets zure smaak houdt). Voeg de kruiden en specerijen toe. Laat de mosselen in deze marinade ontdooien. Het water van de mosselen en de saus krijgen een mooie oranje kleur. Op het moment van het aperitief, laat je de mosselen uitlekken en pak je je prikkers!!! Het is klaar!!
Portfolio (42)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play