...Of de potten nu simpelweg op een tafel worden gepresenteerd of de charcuterie op een schaal naar keuze wordt geplaatst, het was nog nooit zo eenvoudig om een charcuterieplank te bereiden.
Een borrelplank voor 25 personen is in een handomdraai klaar, Pop en het is klaar! (84g charcuterie per persoon)
3 maanden houdbaarheid op kamertemperatuur voor opening. Nitrietvrije charcuterie, gemaakt in...
... combinaties zijn hier mogelijk, zoals met een charcuterieplank, een kip met krielaardappelen of een mooie ribeye. Een echte favoriet!
Inhoud: 75cl
Type: Rode wijn
Druivensoort: 100% Syrah
AOC: Crozes-Hermitage
Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2032
Serveertemperatuur: 16-18°C...
... fantastische Franse wijnen. Upgrade om een kaas- of charcuterieplank toe te voegen om te genieten terwijl u nipt.
- Proef zes wijnen uit verschillende regio's van Frankrijk, zoals Bordeaux, Sancerre en Champagne
- Leer de beste proeverijtechnieken van uw deskundige gids
- Ontdek hoe Champagne wordt gemaakt en wat het zo speciaal maakt
- Geniet van Franse kaas en kwaliteitscharcuterie om uw wijn te begeleiden (indien de optie is geselecteerd)...
...Het biologische gedroogde varkenshaasje van de Ferme de la Rousse kan in dunne plakken worden gegeten, zoals een streekham of een worst. Het is de perfecte aanvulling voor uw aperitief, op een charcuterieplank, met kaas of in een samengestelde salade.
Het varkenshaasje, net als alle grote stukken charcuterie van de Ferme de la Rousse, wordt minimaal 12 weken gedroogd voordat het te koop wordt aangeboden.
... is fruitig en verleidelijk.
Algemene indruk: dit is een wijn die perfect samengaat met een gegrilde kalfskotelet of een charcuterieplank.
Te genieten tussen 16 en 18°C.
Product: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Rijpt in eiken vaten.
Oppervlakte: 0,5 ha
Druivensoort: 100% Merlot
Terroir: klei-kalkgrond - Plateau
Kleur: granaat met terracotta reflecties
Neus: zwarte vruchten, vooral zwarte kers en zachte specerijen.