... collectieve horeca, die moderne touchscreen kassa's combineert met een krachtig beheersysteem. Deze oplossing accepteert elk type betaling en werkt met alle badge-technologieën. Meer dan duizend administratieve, inter-administratieve, ziekenhuis- of bedrijfsrestaurants zijn uitgerust in heel Frankrijk, België, Zwitserland en Marokko. De software RECO voldoet aan de vereisten van de financiële wet van...
De teams van CIS bieden catering- en hotelservices voor grote namen in de olie-, mijnbouw- en bouwsector, gevestigd over de hele wereld, vaak onder moeilijke klimatologische, milieutechnische en politieke omstandigheden. Ongeacht de bestemming, de weersomstandigheden of het vervoermiddel, zijn bevoorrading en opslag altijd gegarandeerd. Een uitdaging die onze medewerkers onder alle omstandigheden...
API RESTAURATION is de ideale partner voor elk project dat verband houdt met de collectieve horeca.
Ons bedrijf kijkt naar de toekomst door u innovatieve diensten aan te bieden die aansluiten bij de hedendaagse professionele ethiek: uw consumptie in eigen hand nemen en recepten ontwikkelen met verse en gezonde producten.
Onze troeven zijn onze trots om al 60 jaar onze diensten aan te bieden, onz...
Het vergemakkelijken van de distributie van maaltijden in gemeenschappen, in het bijzonder die welke aan de gezondheidszorg zijn gewijd, is al meer dan 60 jaar de core business van Socamel Technologies. Vanuit deze missie heeft Socamel Technologies drie belangrijke doelstellingen geformuleerd: * innoveren door geavanceerde technologieën in te voeren (koude distributie, shuttle-kiosk, traceerbaarhe...
Het bedrijf SANTOS is gespecialiseerd in de productie en verkoop van professionele elektrische apparatuur voor cafés, hotels, restaurants en instellingen. Santos, opgericht in 1954 door André Fouquet, vervaardigt professionele apparatuur voor cafetaria's, hotels, restaurants, juice bars, koffiehuizen en broodjeszaken, en biedt drie productlijnen aan: Verfrissende Dranken, Culinaire Voorbereiding, ...
La Cuisine Collective is de marktleider in de vakpers binnen de sector van de collectieve voeding in Frankrijk. Dit tijdschrift is bedoeld voor alle betrokkenen in het beroep (managers, beheerders, inkopers, chefs-koks, koks, groothandelaars, industrieën, distributeurs, enzovoort...).
Het bedrijf COMPAGNIE HOBART is gespecialiseerd in de handel in apparatuur, systemen en diensten voor de voedingsindustrie, keukens en wasserijen. Koelapparatuur, kookapparatuur, voorbereidingsapparatuur. Het bedrijf COMPAGNIE HOBART maakt deel uit van de ITW-groep.
De Centrale Keuken OMEGA in Thionville is een lokale speler die zich bezighoudt met de voedingsbehoeften van de gemeenschappen in de regio Lotharingen en van alle actoren in de medisch-sociale sector. Onze teams bevorderen de lokale werkgelegenheid met werknemers uit het Moselle-bekken. We nemen het ter harte om smakelijke maaltijden te bereiden, te produceren en te leveren die voldoen aan de beho...
N°1 wereldwijd in Kwaliteitsdiensten voor Levenskwaliteit, Sodexo Services Voordelen en Beloningen biedt bedrijven, ondernemingsraden, lokale overheden en openbare diensten een compleet scala aan oplossingen en diensten (Restaurantpas, Cadeaucheque en -kaart, Cadeaupakketten, CESU-pas, Persoonlijke Begeleidingscheque en E-Oplossingen) die bijdragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit van wer...