...Biologische peterselie fleur de sel van het Île de Ré. Peterseliesmaak. Handgeplukt.
Ingrediënten: Fleur de sel van het Île de Ré, biologische gemalen knoflook, biologische peterselie.
Netto gewicht 95g
Netto gewicht: 95g...
...Met waardevolle dierlijke eiwitten:
vlees, vis en orgaanvlees afhankelijk van het recept
6 verschillende smaken
Rijk aan vitamines en kruiden (peterselie, tijm, koriander & dille)...
...Boterbladerdeeg met Emmental kaas en een deeg van knoflook en peterselie om de smaak te versterken. Nog beter als ze licht verwarmd worden in de oven in de schaal.
CENTRALE D, gevestigd in Saint-Etienne, is een voedingsgroothandel voor professionals en particulieren. CENTRALE D biedt u een breed scala aan voedingsproducten en verpakkingen, zowel voor professionals als voor particulieren.
Bij CENTRALE D vindt u een compleet assortiment voedingsproducten:
- in onze Espaces Frais: kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vlees en vis, vleeswaren, zeevruchte...
...Paddenstoelen en stukken cèpes in olie, oorsprong Frankrijk. Hij ontkracht zijn reputatie als Koning der Paddenstoelen niet... Pot, netto gewicht uitgelekt 280 g. Teruggebracht in de pan, met knoflook en peterselie... een genot! Als bijgerecht bij een mooi stuk rib-eye... en de Corrézienne smelt weg!
...Vegetarische proteïne-galette gemaakt van snijbietbladeren, melk, brood, ei, ui, peterselie en bloem kan worden gegeten als eiwitgerecht, in een burger of in een salade.
...• Gegeleerde sauzen, zowel zout als zoet, in IQF blokjes van 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 of 12x12x12 mm
• Boter en kruiden in IQF blokjes van 8x8x8 mm
KENMERKEN
• Klaar voor gebruik
• Mogelijkheid tot aanpassing van de weerstand tegen koude behandelingen en de textuur bij verhitting
TOEPASSINGEN
• Markeringen voor worstjes, gehaktballen, nuggets…
• Toppings op pizza
VERPAKKING
• Zak van 10 tot 15 kg
• Doos van 10 kg
BEWARING
• 12 tot 18 maanden bij -18°C
ENKELE VOORBEELDEN VAN RECEPTEN
• Knoflook / peterselie
• Ketchup
• Tomaat
• Mexicaans
• Curry
• Mosterd
• BBQ
• Kaas...
...De Mini Spice Round kruidenpot in PET van 100 ml met ring 38 SP400 is een plastic verpakking die perfect is voor het verpakken van allerlei kruiden: zout, peper, curry, chili, peterselie, enz.
Referentie: MINISPICEROUND100
mL: 100
Diameter: 42
Hoogte: 101
Gewicht (g): 0
Type ring: 38/400...
...Caromzaad brengt tonen van tijm of peterselie in de Aziatische keuken, met name in Noord-India, waar Carom een integraal onderdeel is van de familie-specerijendoos. Deze specerij past bijzonder goed bij groenten of viscurries. We waarderen het ook wanneer het de Indiase flatbreads (chapati of papadam) op smaak brengt.
Oorsprong: Noord-India
Kwaliteit: graad A...
...*, Fijn zeezout uit Guérande IGP, Peterselie*, Zwarte peper*. (*Ingrediënten uit biologische landbouw).
Gemiddelde voedingswaarden per 100 g: Energie 373,5 kcal/1530,8 kJ - Vetten 11 g - waarvan verzadigd vet 1,6 g - Koolhydraten 42,4 g - waarvan suikers 4,9 g - Voedingsvezels 17,4 g - Eiwitten 18,5 g - Zout 1,4 g
Gebruik: Voeg water toe volgens de aangegeven verhoudingen.
Verpakking: Zak van 5 kg - Zak van 25 kg - Aangepaste verpakking op aanvraag in BigBag.
Certificering: Biologische landbouw EU.
Garandeerde minimale houdbaarheidsdatum bij ontvangst van het product: 4 maanden.
... snoep of raspen over fruit, een dessert, ontbijtgranen, gebak of zoete hartige gerechten!
Heerlijke tip: het is een genot met chocolade!
Gebruik: Kauw direct op de bloemen of snijd ze fijn zoals peterselie over je hartige of zoete gerechten, smoothies, cappuccino's...
Dosering: Begin met 1/4 bloem, voel de effecten en pas de dosering aan op basis van je ervaring.
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn.
Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker.
Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.