...Le Lonzo van het Eiland van Schoonheid is bereid op basis van varkensvlees dat minimaal 21 dagen rijpt. Elk stuk weegt ongeveer 350g en heeft een lengte van 10cm.
Verpakking: doos van 5kg voor ongeveer 14 stukken
Bewaring: maximaal 18°C
Houdbaarheidsdatum: 125 dagen...
... uitsluitend vrouwen die deze melasse maken voor hun persoonlijke consumptie en vervolgens hun overschotten rechtstreeks verkopen.
De mix van verschillende granaatappels en de kooktechniek, die meer of minder snel kan zijn, zorgt voor een melasse die meer of minder zuur/zoet is. Het is een ambacht.
Gebruik:
Het wordt vaak gebruikt in de Iraanse en Libanese keuken.
In de keuken kan het worden toegevoegd aan vlees in jus, in een vinaigrette, of over een puree van pastinaak (of andere wortelgroenten).
Fles: 20L...
...99 % Biologische witte wijnazijn*
- 1 % Truffelsmaak*
*Bereid van wijn gemaakt van biologisch geteelde druiven
Serveersuggestie :
Saladedressing, wit vlees, foie gras en vis.
Dit product is ook verkrijgbaar in een fles van 25 cl, in bulk van 3-5-10 liter en in een vat van 220 liter.
... terroir in de schijnwerpers te zetten. Foie gras, bloedworst, eendenborst... Maar vooral, onze beroemde cassoulet, bereid volgens de familiale traditie met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale producenten.
Wij zijn beschikbaar voor verdere informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" staat de familie centraal in onze conserverie en zijn we trots om onze passie voor de gastronomie van het Zuidwesten met u te delen.
Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!