Slowakije, Dolný Ohaj
...Erwtenmeel Incoterms: FCA, DAP...
Portfolio (36)
Polen, Warszawa, Poland
...Erwtenproteïne wordt verkregen uit de gouden of gele erwt door middel van droge en vloeibare processen. In de droge fase wordt de schil van de erwt mechanisch verwijderd en gemalen. Vervolgens wordt er erwtenmeel verkregen en dankzij de eigenschappen van oplosbaarheid in water worden de eiwitten gescheiden en verzameld door centrifugatie. Het eindproduct op basis van erwtenproteïne is een beige poeder met een schone smaak.
Portfolio (278)
Italië, Forlì
... het hoge eiwitgehalte. Groene erwten zijn een uitstekende bron van plantaardige eiwitten die essentieel zijn voor de groei en het behoud van spierweefsel. Plantaardige eiwitten zijn ook gemakkelijker te verteren dan dierlijke eiwitten, waardoor dit meel een ideale keuze is voor degenen die de voorkeur geven aan een plantaardig dieet. Bovendien is de BIO Glutenvrije Erwtenmeel rijk aan voedingsvezels. Het kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan recepten, van het bereiden van brood en pasta tot zoetigheden zoals koekjes en taarten.
Portfolio (50)
Oekraïne, Chernihiv
... ook veel gebruikt in dieet- en glutenvrije voeding, vegetarische keuken. Erwtenmeel wordt gebruikt bij de productie van vis- en huisdiervoeding. Productcode HS:1106100000 Verpakking:20/40/1000 kg (pp/papier) zakken Energiewaarde (calorieën) per 100 g product:300 kJ (1684 kcal)...
Portfolio (7)
Duitsland, Alzenau
...zeer fijn meel, smaakontbitterd, glutenvrij, vegan, geproduceerd in Duitsland Erwtenmeel, smaakontbitterd Erwtenmeel wordt gemaakt van de gele, gepelde erwt. De ontbitterde, lichtzoete smaak, de heldergele natuurlijke kleur en de voedingsvoordelen geven toepassingen een meerwaarde. Oorsprongslanden: Italië, Litouwen, Baltische staten, Tsjechië Toepassingen voor alle eiwitmeelsoorten...
Portfolio (12)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Erwtenmeel wordt vaak gebruikt als ingrediënt in brood, taarten, pasta, evenals in bepaalde snoepproducten, zoals donuts en koekjes. Voeg een beetje erwtenmeel toe, en het gerecht krijgt een heerlijke erwtensmaak en wordt iets gezonder. Erwten zijn rijk aan vitamines C, B en PP, evenals mineralen zoals calcium, magnesium, kalium, fosfor en zink. Koude maaltechnologie (t < 40°C) maakt het mogelijk om de meeste vitamines en mineralen te behouden. Gewicht: 500 g...
Portfolio (116)
Slovenië, Krmelj
...Spaghetti No. 3, gemaakt van 100% groene erwtenmeel met een vleugje psyllium, biedt een unieke draai aan uw pasta-ervaring. Deze lange, slanke pasta-strengen hebben een levendige groene kleur en een heerlijke textuur. Gemaakt van uitsluitend groene erwtenmeel en verrijkt met de natuurlijke voordelen van psyllium, bieden deze spaghetti-noedels een voedzame en smaakvolle optie. Of het nu gaat om...
Portfolio (31)
Duitsland, Stegaurach
...Goudgele panade, sappig en knapperig bij de beet. gevormd, gepaneerd, gefrituurd vol van smaak, kruidig, licht boterachtig Profi-tip: Als schnitzelsandwich of klassiek met friet en salade. Ingrediënten Water, 20 % cornflakes-panade (rijstmeel, zetmeel, maïsvlokken, water, kikkererwtenmeel, maïsmeel, keukenzout, dextrose, raapzaadolie), 7 % textuur eiwit van erwten (erwteneiwit, erwtenmeel), 5...
Portfolio (8)