... digitale infrastructuur vraagt de vraag naar kunststofbuizen in 2018 om een volledig continue productie van 7 dagen en 24 uur. Ook worden de interne processen gedigitaliseerd, van de klantaanvraag tot de terugkoppeling van productiehoeveelheden en de logistieke planning.
Duitsland, Düsseldorf
...In 2018 richtten Artur en Martin een Cleantech-bedrijf op dat zich richtte op de ontwikkeling van een innovatieve duurzaamheidsmachine. Het R&D-proces was niet alleen tijdrovend en arbeidsintensief, maar vereiste ook een groot aantal onderdelen die niet konden worden verkocht of aangepast aan de behoeften van kleine bedrijven. Na een lange zoektocht vonden ze een oplossing: een nieuwe 3D...
... kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN EN ISO 9001 geïmplementeerd. In juli 2018 vond een hercertificering plaats volgens DIN EN ISO 9001:2015. Bovendien beschikken we sinds 2004 over een ATEX-certificering en hebben we een kwaliteitsborgingssysteem volgens de eisen van de NAVO opgezet. GRAETZ Strahlungsmeßtechnik GmbH is een door de eigenaar geleid, middelgroot bedrijf. De verkoop van de producten vindt wereldwijd plaats.
Portfolio (29)
Duitsland, Iserlohn
GM is sinds 1907 een internationaal toonaangevende fabrikant en leverancier van kistbeslag en kistgrepen. Daarnaast produceert het bedrijf ook urnen en transportkisten. Uitvaartondernemers kunnen deze producten via de gespecialiseerde handel in uitvaartaccessoires en uitvaartbenodigdheden verkrijgen. Voor het eerst op de uitvaartbeurs BEFA 2018 presenteerde het bedrijf een nieuw assortiment urnen: de Urncape. Urncapes zijn biournen, ook wel bekend als textielurnen of stoffen urnen.
Portfolio (5)
... m². In 2016 voltooiing van de tweede magazijn. De overdekte opslagruimte bedraagt nu 2.300 m². Oprichting van Zierhut Industriebehälter GmbH. In 2017 omvorming van het eenmansbedrijf naar Zierhut Industriebehälter GmbH. In 2018 aankoop en voltooiing van een andere buitenopslagruimte "Oost" van 3.200 m². De totale opslagcapaciteit bedraagt dus 7.500 m² (waarvan 2.300 m² overdekt).
... verkoopmaatschappij voor de landen Duitsland, Oostenrijk en het Duitstalige Zwitserland. Sinds 2014 zijn we bovendien een dochteronderneming van de Rambaldi-groep. Wereldwijd zijn er vandaag (stand zomer 2018) meer dan 9.000 babyplast machines en extra spuitaggregaten in gebruik, waarvan ongeveer 20 procent zich in het CKT-verkoopgebied bevindt. Voor deze voorraad nemen we de verantwoordelijkheid voor onderhoud, service en de levering van reserveonderdelen.
... wordt gewaardeerd door bedrijven over de hele wereld, die worden ondersteund door ons zes talen sprekende verkoopteam. De kwaliteit van onze folies waarborgen we door onze hoge productiecapaciteit met deels zelf ontwikkelde machines in onze moderne productiefaciliteit in Duitsland. Een toegewijd team zorgt ervoor dat alle klantorders, zowel kleine als grote orders, zorgvuldig en op tijd worden afgehandeld: Om dit te waarborgen en om de sterke vraag te dekken, produceerden we in de jaren 2017 en 2018 continu in een ploegensysteem, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
... brandonderdelen, snijden en lassen, autogeen en per laser. Warmte- en Oppervlaktebehandeling Wij bieden: Warmtebehandelingen Harde, spanningsarmgloeien, zachtgloeien, rekristallisatiegloeien Oppervlaktebehandeling Zinken, galvaniseren, vernikkelen, poedercoaten, KTL-coaten, lakken Kwaliteitsmanagement en Kwaliteitsborging Sinds 2006 is ons bedrijf gecertificeerd, sinds 2018 volgens DIN EN ISO 9001:2015. De...
Duitsland, Düsseldorf
Met ingang van 1 oktober 2018 heeft Mitsubishi Corporation vijf nieuwe dochterondernemingen opgericht onder de naam IVICT, om wereldwijd zaken te doen in Chemical Products. Voor Europa heeft het nieuwe bedrijf op 1 januari 2019 de volledige operatie overgenomen en heet het IVICT Europe GmbH. Het kantoor is gevestigd in Düsseldorf en opereert ongewijzigd. Met de oprichting van IVICT Europe GmbH willen we in deze sleutelregio sterker aanwezig zijn en verdere groei voor onze klanten en aandeelhouders stimuleren. IVICT Europe GmbH is een 100% dochteronderneming van Mitsubishi Corporation.
Het in 2010 door Dirk Lohmann opgerichte bedrijf werd in 2018 overgenomen door Frank Rein. Wij streven ernaar uw betrouwbare partner te zijn voor de CNC-productie van complexe draai- en freesdelen – en dat met de hoogste eisen aan onszelf. Naast stipte levering en naleving van deadlines onderscheiden wij ons door flexibiliteit en op maat gemaakte oplossingen. In onze 400 m² grote productiehal...
Duitsland, München
... of wereldatlassen. Opgericht in 1997 door Wolfgang en Calina Kunth onder de naam "Verlag Wolfgang Kunth" en in 2012 omgedoopt tot KUNTH Verlag, hebben de publicaties van onze uitgeverij door de jaren heen talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder de IMTA Gold Award (Beste Wereldatlas), ITB BuchAwards en Gregor Calendar Awards (Goud en Zilver 2015, Zilver en Brons 2016, Zilver, Brons en Publieksfavoriet 2017 en 2018, Zilver en Brons 2019) en Goud bij de Japan Calendar Award 2018. Bij de ITB Awards 2016 werd Wolfgang Kunth geëerd met de LifeTimeAward.
Duitsland, Mühldorf
... kunststofrecycling. 2007: Toetreding van aandeelhoudster Karina Schwarzenböck tot het bedrijf als marketingmanager. 2008: Aankoop van het aangrenzende perceel en bouw van een montagehal, evenals renovatie van een bestaande hal daarop. 2012: Meerheidsbelang in het ontwerpbureau AlpinaTec in Oostenrijk. Verhuizing van de leerwerkplaats naar nieuwe ruimtes. 2013: 25-jarig jubileum van het bedrijf. 2018: Overname van de bedrijfsvoering door MBM Industrie GmbH.
...Het bedrijf Bagger-Transportunternehmen werd opgericht in 2018. Als jong bedrijf is "Alex" in de omgeving van Neuburg, Rain, Donauwörth en Ingolstadt - vooral bij particulieren - bekend en gewaardeerd om zijn vaardigheden en flexibiliteit. Alle opdrachten, van het graven van bouwputten tot de sloop van oude gebouwen, en van het transport van grind en puin tot het vervoeren van houtsnippers uit het bos, worden eenvoudig en zorgvuldig uitgevoerd.
Duitsland, Bissendorf
... onderverdeeld in kinematiek en dynamica, waarbij de statica en kinetiek daar zijn inbegrepen. In deze zin werd de term in 1879 geïntroduceerd door William Thomson, 1e Baron Kelvin en Peter Guthrie Tait in hun verhandeling Treatise on Natural Philosophy.","Die Entwicklung des modularen Profilsystem KINETIK MSystem® begann vor gut 10 Jahren. Im Oktober 2018 feierte das KINETIK MSystem® sein 10-jähriges Jubiläum.":"De ontwikkeling van het modulaire profielsysteem KINETIK MSystem® begon meer dan 10 jaar geleden. In oktober 2018 vierde het KINETIK MSystem® zijn 10-jarig jubileum."}...
Duitsland, Karlstadt
... bestaande klantenkring van AZ Planungsbüro, om projecten als totaalopdracht voor te stellen, werd aanvullend op AZ Planungsbüro in 2018 AZ Automation opgericht. In het eerste jaar werden verschillende handling- en automatiseringssystemen van de projectering tot de "voltooide machine" aan onze klanten aangeboden. Vanaf 2019 kon het bedrijf AZ Automation, vanwege de grote vraag, zijn focus verleggen naar de glas- en glasvezeltechnologie. Innovatie is een essentieel onderdeel van onze bedrijfsstructuur, hier stellen we keer op keer nieuwe normen in binnen- en buitenland.
Duitsland, Neuss
... in een groeiende markt van de toekomst. De IMP GmbH is sinds oktober 1998 als farmaceutisch groothandelaar op de markt actief. De onderneming is sinds 3 maart 2005 goedgekeurd volgens §52a lid 1 AMG. De Bezirksregierung Düsseldorf heeft deze goedkeuring op 20 april 2018 vernieuwd en de overeenstemming met de EU-GDP artikel 84 richtlijn 2001/83/EG bevestigd. Hiermee leveren wij onze diensten op het momenteel hoogste niveau. Het bedrijf dekt momenteel de volgende bedrijfsgebieden: dienstverleningslogistiek, levering aan groothandels, levering aan apotheken, levering aan eindklanten.
Portfolio (7)
Duitsland, Frankfurt
... materialen (voornamelijk staal en glas) en de productie van geavanceerde technologieën zoals bijvoorbeeld halfgeleiders, wafers en LED's. Met meer dan 60 jaar ervaring, expertise en een groeiend productportfolio combineert LumaSense verschillende technologieën tot innovatieve oplossingen, zelfs voor de meest complexe omgevingen. LumaSense werd in september 2018 overgenomen door Advanced Energy.
...² vergroot 1998 Joachim Meyer treedt toe tot de directie en leidt daarmee het bedrijf in de derde generatie 2005 Uitbreiding van de productieoppervlakte naar 1710 m² 2010 Eerste certificering DIN EN ISO 9001:2008 2018 Overstap naar DIN EN ISO 9001:2015 2019 Uitbreiding van de productieoppervlakte naar 2430 m² Hoe kunnen we klanten enthousiasmeren met metaalbewerking en plaatbewerking...
... uitbreiding van het machinepark werd in 2015 de bouw van een nieuwe productie locatie met kantoor en 1000 m² productieoppervlak in het bedrijventerrein Hochsauerland in Schmallenberg-Bad Fredeburg gerealiseerd. Deze werd in januari 2016 in gebruik genomen. In 2017 vond een uitbreiding plaats en werd de productieoppervlakte met nog eens 500 m² vergroot, die sinds begin 2018 beschikbaar is voor de productie.
Duitsland, Urbach
Ons bedrijf werd in 1985 opgericht door Wolfgang Krist als eenmanszaak. In het begin lag de focus op het assembleren van printplaten, het repareren van elektronische apparaten en het opbouwen van elektrische modules. Door de groei van het bedrijf en de uitbreiding van het personeel vond in 1998 de verhuizing naar nieuwe ruimtes plaats, naar Schorndorf-Oberberken, en in 2018 naar Urbach, de...
... ook in heel Duitsland. Zorg op tijd voor de beste entertainment met slimme ideeën voor uw evenement. "De Droomwandelaar" - artiest van het jaar 2018/2019 (gekozen door de KFM Duitse Middenstand AG) - is de professional die van uw feest een succes maakt.
... geïntroduceerd. GET. staat voor GARREIS, etiketten en thermotransferkleurbanden. Sinds 2018 zijn we UL-gelijst en leveren we speciale UL-gecertificeerde etiketten. Daarnaast worden wereldwijd kwaliteiten geselecteerd en intensief getest. Alle kwaliteiten overtreffen onze hoge kwaliteitsnormen. Het doel om onze klanten te voorzien van perfect op elkaar afgestemde producten wordt zo bereikt.
In 1957, en dus ongeveer 6 decennia geleden, werd het bedrijf Hantermann opgericht door Franz Josef Hantermann en is het tot op de dag van vandaag een familiebedrijf dat door de eigenaar wordt geleid. Inmiddels hebben de directeuren Michael Hantermann en Wolfgang Nitsche in 2018 de nieuwe servetmachine en de volledig geautomatiseerde verpakkingslijn gepresenteerd. Het hoofdkantoor en de productie...
Duitsland, Böttingen
Oprichting: 1989 door de heren Otmar Seelmann, Winfried Häring en Johannes Lehr Bedrijfslocatie: Böttingen Medewerkers: 95 (waarvan 10 in opleiding) Omzet 2018: 21,5 miljoen € (gepland) Kerncompetenties: Geautomatiseerd slijpen, polijsten en ontbramen Uw bijzondere voordelen Volledige projectontwikkeling uit één hand (Turn-Key-oplossing) zeer hoge productiediepte eigen onderzoeks- en...
Duitsland, Wadern
... hebben we onder andere al evenementen zoals de BMW Open in Keulen en het Festival Deichbrand aan de Noordzeekust succesvol ondersteund. In 2018 werd het bedrijf een GmbH en sinds 2019 hebben we ons portfolio uitgebreid met drie extra producten.
Duitsland, Essen
...Security Essen stelt nieuwe normen met een gerichte focus op digitale veiligheid. Exposanten uit de sector Cyber Security en bedrijfsbeveiliging presenteren hun oplossingen in een eigen beursgebouw. Daarnaast delen experts hun kennis over deze steeds urgenter wordende uitdaging in hoogstaande conferenties. Security Essen vindt in 2018 plaats op een gemoderniseerd terrein. Tijdens het komende evenement...
... beperkte mate worden gewaarborgd door onze eigen vloot. De klantgerichte verwerking van de geleverde goederen vindt plaats op lichte, vriendelijke en schone werkplekken. Sinds 2018 hebben wij ons bovendien gespecialiseerd in het gebied van droogijsreiniging.
....-Ing. Andreas Viehweger tijdens de feestelijke gelegenheid van 25 jaar HENKA. Begin 2018 lanceerde HENKA Werkzeuge + Werkzeugmaschinen GmbH een eigen online shop voor precisiegereedschappen en werkplaatsbenodigdheden."]}...
Duitsland, Karlsruhe
... adviesgesprek leggen we de fundamenten voor een partnerschapsrelatie met onze klanten. Natuurlijk staan we ook na de uitvoering van projecten onze klanten ter beschikking als een competente gesprekspartner met onze diensten zoals ondersteuning, onderhoud of support van de applicaties en systemen. In 2018 hebben we het bedrijf Wilsch IT-Services GmbH in Grünwald overgenomen, dat sinds 1996 IT-diensten, hardwareonderhoud, monitoring en managed services aanbiedt.
Duitsland, Gottmadingen
... economische crisis. We bewogen ons zo flexibel, als de markt vereiste. Jaar 2010: Certificering kwaliteit en milieu volgens DIN EN ISO 9001:2008 / 14001. Jaar 2015/16: Bouw van een tweede kantoorgebouw en een montagehal. Jaar 2018: Certificering kwaliteit volgens de revisiestand DIN EN ISO 9001:2015 (met zeer goed geslaagd). Jaar 2020: Nieuwbouw van een extra montagehal inclusief kantoorgebouw.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play