Duitsland, Ludwigshafen
...Het bedrijf Mi Jolie is sinds 2018 actief in de productie en verkoop van dames-, heren- en kinderkleding, evenals bruids- en avondmode onder de eigen merknaam "Mi Jolie". We vervaardigen ook rokken, broeken en blouses in maten van 36 tot 58. Onze kleding is gemaakt van hoogwaardige stoffen die in Europa zijn geproduceerd. Het bedrijf beschikt over een volledige productieketen, van het ontwerpen...
Duitsland, Pforzheim
Wij zijn een jong en innovatief bedrijf. In november 2018 zijn we opgericht om een rol te spelen op de Smart Home-markt. Onze specialisatie ligt in de integratie van Loxone Smart Home-producten, om uw huis optimaal en op maat te verbinden. Ons dienstenaanbod omvat de planning, installatie en programmering van de gewenste producten, alles uit één hand. De oprichting van ons bedrijf volgde na een...
Duitsland, Frankfurt
... zij onderwijzen, technisch onderlegd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Onder de talen Duits, Engels, Grieks en andere talen kunt u kiezen tussen algemene en vaktaal. Daarnaast bieden wij sinds 2017 een al getest media-leerpakket voor talen aan, dat naast de training van alle relevante vaardigheden in het reguliere taallessen en sinds 2018 ook in onze live opties uit 360 graden-video's...
Portfolio (5)
Duitsland, Hilden
Wij zijn een middelgroot bedrijf met korte lijnen, snelle beslissingen en een hoge flexibiliteit voor onze klanten en leveranciers. Dankzij de diversiteit van ons productportfolio zijn we in staat om aan de wensen van klanten uit de meest uiteenlopende sectoren te voldoen. En dit bewijzen we elke dag opnieuw. Sinds 26-09-2018 zijn we een QS-gecertificeerd bedrijf voor de diervoedersector. Voor meer details kunt u ons te allen tijde contacteren.
Portfolio (10)
Duitsland, Hamburg
... afval tot regranulaten/malstoffen en geven deze weer vrij voor de markt. Wij leveren naast internationale fabrikanten ook aan kleine/groothandels en dekken zo zowel kleinere als grotere vraaghoeveelheden af. Sinds 2018 hebben we onze vestiging in Hamburg geopend.
Duitsland, Weilheim
...SHIFT moving images is een studio voor 2D / 3D grafiek, visualisatie en animatie, postproductie voor video, film en televisie. Opgericht in 1994 door Jörg Staeger en Stefan Wimmer. Sinds mei 2018 wordt het bedrijf geleid door Stefan Wimmer. Wij ondersteunen u betrouwbaar en van hoge kwaliteit in diverse toepassingsgebieden: productfilm, video - montagehandleiding, technische / wetenschappelijke visualisatie, trainingsfilm, beursfilm, geografische animatie, bioscoopreclame, TV-grafiek, reclamefilm, trailer, 3D architectuurvisualisatie, digitale retouche en het remasteren van oude films en stomme films.
Wij zijn advocaten en belastingadviseurs, sinds 1988 geworteld in Regensburg en sinds 2018 ook aanwezig in München. Bij ons vindt u zowel fiscale als juridische advisering op een uitstekend professioneel niveau, alsook persoonlijke en individuele begeleiding. Wij zijn geen onpersoonlijk groot kantoor en ook geen individuele advocaten zonder vakinhoudelijke focus. Wij creëren pragmatische...
Sourceit werd in 2005 opgericht in München en was van 2008 tot 2012 waarschijnlijk het grootste importagentschap voor China in Duitsland. Sinds 2018 is het China Import Agentschap Frisch eigenaar van Sourceit en breidt het de mogelijkheden in Azië, met name op de locatie India, uit. Inmiddels wordt Sourceit beheerd vanuit het filiaal in Hamburg, waar ook een overslagmagazijn is gevestigd.
Duitsland, Düsseldorf
...badadditieven en vooral zepen. Voor laatstgenoemden heb ik de grootste passie ontwikkeld en sindsdien talloze recepten gecreëerd, uitgeprobeerd en geperfectioneerd. Het was al lang mijn droom om mijn passie en enthousiasme voor individuele handgemaakte zepen met anderen te delen. Daarom hebben we in 2018 de zeepfabriek Natalie opgericht als productie- en distributiebedrijf voor hoogwaardige zepen. Naast ons voortdurend groeiende eigen assortiment bieden we bedrijven ook de mogelijkheid om eigen exclusieve recepten en ontwerpen te ontwikkelen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play