...gedroogde peterselie. Oorsprong Duitsland. Platte en krullende variëteiten beschikbaar in zowel biologische als conventionele opties.
Oorsprong: Duitsland...
... citrusvruchten. Taboulé uit het Oosten, Provençaals pistou, Frankfurter groene sauzen – van het voormalige eenvoudige soepkruid is een internationaal geliefde specerij ontstaan.
Peterselie geeft bijna alle hartige gerechten een uitgebalanceerde basis smaak. Koude gerechten zoals salades, eieren, rauwkost en dips op basis van kwark, roomkaas of yoghurt krijgen met wat peterselie een kruidig-frisse afwerking. Maar ook warme gerechten zoals lichte sauzen, visbereidingen, gevogelte en vullingen voor braadstukken laten...
... winnaars mee te kronen de peterselie werd samen met laurierbladen gevlochten in de vorm van een Lauwerkrans.
Verwerking tot Peterselie Poeder
Na de oogst worden de peterseliebladeren gedroogd en vermalen tot peterselie poeder. Het poeder heeft een natuurlijk groene kleur en een frisse en enigszins hartige smaak.
Gezonde eigenschappen Peterselie
Tegenwoordig staat peterselie vooral bekend als overheerlijk kruid dat boordevol vitaminen en mineralen zit, zoals vitamine B, C, caroteen, ijzer en silicium. Dit maakt peterselie poeder een gezonde toevoeging bij…"
...
...Verwerkt plantdeel: Bladeren
Drager: geen
Wetenschappelijke naam: Petroselinum crispum ssp. crispum
Peterselie is een veelzijdig kruid dat in veel culinaire gerechten wordt gebruikt en gewaardeerd wordt om zijn frisse smaak en hoge gehalte aan vitamines en mineralen.
Onze producten worden als bulkgoederen verkocht. Voor de meeste van onze producten geldt een minimale afnamehoeveelheid van 25 kg...
...Gemaakt van geperste peterselie met verschillende toppings. Variabele uitvoering.
Snack van peterselie met een praktische kooi-houder voor grotere knaagdieren.
...Ingrediënten: Paprika, ui, peper, MOSTERDPOEDER, marjolein, komijn, knoflook, peterselie, zeezout
Gebruik: Cevapcici, spies, braden, sauzen
Gebruik nu ons "Cevapcici-kruiden" als promotiemateriaal of give-away. (Vragen hierover graag per e-mail naar: info@gojundgoj.de)
Graag bieden wij u onze producten ook aan als private label, in grootverpakkingen en voor wederverkopers.
...Peterselie, 6x4cm, met aardspies 25cm
Nederlands
Emaille bordje 'Peterselie'
op 25 cm metalen spies geniet
ovaal
crème/groen
6 x 4 cm
extreem lange houdbaarheid in de buitenlucht
Dit bordje is verkrijgbaar in verschillende
formaten en met verschillende spieslengtes
Artikelnummer: 357.90.01...
...Naast gangbare kruiden zoals basilicum, dille, peterselie en bieslook omvat ons assortiment ook berenlook, munt, kruidenmixen en nog veel meer.
Specialiteiten, zoals bijvoorbeeld kaffir-limoenbladeren of citroengras, aanvullen ons aanbod. De kruiden worden vers geoogst verwerkt en IQF ingevroren.
... kleurstoffen in alle denkbare modificaties en concentraties, ook op droge draagstoffen!
Uittreksel uit het assortiment:
Basilicum
Bonenkruid
Capsicum
Komijn
Kurkumawortel
Curry
Dille
Dragon
Gember
Kardemom
Knoflook
Koriander
Karwij
Lavas
Laurier
Majoraan
Muskaatbloem
Muskaatnoot
Kruidnagel
Oregano
Paprika
Peterselie
Peper
Piment
Rozemarijn
Salie
Selderij
Bieslook
Tijm
Jeneverbes
Kaneel
Ui
...en nog veel meer
Vindt u uw oleoresin of etherische olie niet?
Wij sturen u graag monsters en specificaties, evenals een speciaal aanbod!
...Categorie: Mediterraanse Kruidenmixen
Geeft uw salade een kroon: fantastisch in vinaigrettes met azijn en olie en ook zeer geschikt voor romige dressings en dips op basis van yoghurt, crème fraîche of zure room.
Ingrediënten: Groene peper, sinaasappelschil, citroenmyrte, anijs, schisandra bessen, piment, hibiscusbloem poeder, kaneel (Ceylon), cayennepeper, peterselie
Opmerking voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten.
Inhoud: 27 g in blikken doos...
... ze in de voedingsindustrie voor de meest uiteenlopende toepassingen worden gebruikt.
Of het nu gaat om het natuurlijke groen van peterselie in een veganistische broodbeleg, de charmante dille als begeleider in een salade dressing of de verfrissende geur van basilicum in pasta – al deze en vele andere kruiden en specerijen prikkelen de zintuigen en zorgen voor die speciale kick in voedingsproducten.
En gevrijzingsdroogd zijn ze nog intenser van smaak. Zelfs kleine hoeveelheden kunnen een grote impact hebben.
...Intensief, fruitig, zuurarm witte wijn uit de Piwi Cabernet blanc
Beschrijving: Intensief, fruitig, zuurarm · nieuwe, witte druivensoort ontstaan uit de Cabernetfamilie. Bekroond met goud bij de Internationale PIWI Wijnprijs 2021.
Spijsadvies: In de oven gegrilde reuzengarnalen met olijfolie, verse peterselie tafelspitz met groene saus. Gerookte forel of forel à la meunière. Groentetaart
Vinificatie: 24 uur schilweking, voorzichtig geperst, spontaan vergist in eiken vaten, 12 maanden op de droesem gerijpt, biologische zuurafbraak, gebotteld met slechts één filtratie.