...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir.
TERROIR : Argilo-sableux.
VINIFICATIE EN OPVOEDING : Druiven zorgvuldig met de hand geoogst in kistjes. Vinificatie volgens de traditionele methode. Vergisting en rust op de droesem gedurende 12 maanden in de kelder.
APPELLATIE : AOP CrémantdeLoire.
PROEFNOTITIES : Fijne bubbels bovenop een zalmroze kleur. Fruitige neus met bloemige tonen. Frisse, fruitige en elegante mond.
GERECHT/WIJN COMBINATIE : Feestelijke aperitiefjes, cocktails, aardbeientaart.
DIENSTTEMPERATUUR : Tussen 7 en 9°C.
Doos van 6 flessen van 75cl...
... perfect kan worden geserveerd van het aperitief tot het dessert zonder enige problemen!
Inhoud: 75cl
Type: Mousserende wijn
Druivensoort: 100% Chardonnay
AOC: CrémantdeLoire
Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2028
Serveertemperatuur: 8-10°C...
... een nauwkeurige observatie van de plant en een grote reactietijd.
Vendange : Handmatig in geperforeerde kisten van 20 kg. De druiven worden rigoureus geselecteerd in de wijngaard, aan het begin van de gouden fase, en zijn vrij van enige rot.
Vinification et élevage : Gefractioneerde pneumatische persing. Alleen de harten van de cuvées worden behouden. Resten en snoeisels worden afgevoerd. Alcoholische en malolactische fermentatie in roestvrijstalen tanks.
Temperatuur van serveren: 8-10 °C...
...Witte brut mousserende wijn
Domein: DOMAINE DU RIN DU BOIS
Appellatie: VIN MOUSSEUX DE QUALITE
Regio: VAL DELOIRE
Kleur: Wit
Druivensoorten: Chardonnay en Chenin
Teeltwijze: Duurzame landbouw
Inhoud: 75cl
Gewicht: 1 kg
Droog wit karakter: Fruitig
Karakter: Brut...
...Producent van wijnen uit Coteaux du Layon, zoete witte wijnen van de Chenin-druif. Wijnen uit Coteaux du Layon Beaulieu, zoete witte wijnen van de Chenin-druif. Wijnen uit Coteaux du Layon Chaume, 100% Chenin-druif. Directe verkoop van wijnen uit Coteaux du Layon. Export van Franse wijnen. Export van wijnen uit Coteaux du Layon. Export van CrémantdeLoire. Export van Cabernet d'Anjou. Export van Anjou Villages. Alcoholwaarschuwing: overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid, consumeer met mate.
... de eeuwen heen hebben verfijnd. Onze rode en rosé wijnen bestaan voornamelijk uit 75% Merlot, 20% Cabernet en 5% Malbec, wat een symfonie van smaken creëert die de essentie van ons terroir vastlegt.
Onze witte wijnen daarentegen combineren 30% Colombard met 70% Sémillon, wat resulteert in wijnen van ongeëvenaarde elegantie, verheven door onze ancestrale methoden. Bovendien hebben we recentelijk onze expertise uitgebreid om een CrémantdeLoire uit de regio Saumur te produceren, die de liefhebbers van verfijnde mousserende wijnen zal verrassen.