Frankrijk, Boissy Saint Leger
...chocolatier uit Île-de-France, en zijn team chocoladebonbons bereiden die maximaal 15 dagen houdbaar zijn. Stéphane Janin, professionele chocolatier gevestigd in Val de Marne en specialist in het maken van chocolade, nodigt u uit om zijn chocoladefabriek te ontdekken terwijl u geniet van heerlijke pralines, pure chocolade, truffels … Verkoop van ambachtelijke chocolade (chocoladegeschenken, chocoladeassortimenten, chocolade …) en creatie van gepersonaliseerde chocolade voor bedrijven.
Portfolio (36)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... smaken die we u aanbieden, vindt u onder andere (afhankelijk van de beschikbaarheid): - Pure chocolade - Chocolade en hazelnoot - Pistache - 100% Arabica koffie - Tonkaboon - Bourbon vanille uit Madagaskar - Cassis - Citroen - Framboos uit de Lot - Passievrucht Bewaar ze koel in de koelkast bij 4°C. Onze tip: om van de macarons heerlijk zacht te genieten, plaatst u ze 30 minuten voor consumptie op kamertemperatuur. DDM: Bij voorkeur binnen 5 dagen consumeren. Referentie: MACARONS-COFFx9...
Portfolio (85)
Frankrijk, Peyruis
Frankrijk, Rungis
...Importeur Cashewnoten - Origineel en heerlijk. Een combinatie van saffraan en - Geef uw aperitief een boost met geroosterde gedroogde vruchten uit onze fabriek in Frankrijk. Ambachtelijke branding in onze fabriek in Rungis! Zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen, zonder toegevoegde olie.
Portfolio (249)
Frankrijk, Paris
... toegevoegde vetten, behalve die van de cacaoboon. Alle dierlijke vetten zijn dus uitgesloten van de productie van onze chocolade. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met traditionele gereedschappen en moderne machines die het onze meester-chocolatier en zijn team mogelijk maken om een product te creëren dat kwaliteit en originaliteit combineert. We hebben een productiegebied in de Oise, aan de rand van...
... jaren '80 uit op internationaal niveau. In 1995 neemt het bedrijf de naam CHOCMOD aan en vestigt het zich op de locatie in Roncq (86 111P2). In 2008 brengt de komst van de heren Ghislain Lesaffre en Antoine Fortin, de huidige voorzitter en algemeen directeur, een nieuwe dynamiek in het bedrijf. In 2010 wordt er een nieuwe productiefaciliteit gebouwd in Canada (St-Jean-sur-Richelieu) om klanten in...
Portfolio (6)
Frankrijk, Bracieux
Het bedrijf MAX VAUCHE CHOCOLATIER is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van chocoladeproducten. Van de geschiedenis van chocolade tot de proeverij, de chocolaterie Max Vauché staat symbool voor de chocoladecultuur. In 2003 werd Max Vauché Meester Artisan Chocolatier. Sinds 1 augustus 2008 breidt Max Vauché zijn vakmanschap uit door zijn eigen chocolade te produceren. Naast het...
Frankrijk, Lyon
... sensaties die zich in de mond verspreiden. Ga nu naar uw patissier in Lyon, Guillaume Flochon, en geniet van heerlijke patisserie. Alle gebruikte grondstoffen zijn van hoge kwaliteit, zorgvuldig gekozen door Guillaume zelf en, waar mogelijk, afkomstig uit de regio, zoals de vers geplukte aardbeien van een naburige producent.
Frankrijk, Wolfisheim
... oorsprongs chocolade uit Vietnam door Chocolaterie A. Morin, een ambachtelijke chocolatier van vader op zoon sinds 1884 in Donzère. Als pionier in de lancering en promotie van pure oorsprongs chocolade uit Vietnam, biedt Vietcacao vandaag de dag melkchocolade met 40% en pure chocolade met 70% aan in de vorm van dekking in blokken van 1 kg en tabletjes van 100 g om van te genieten. Voor meer details: contact@vietcacao.com Website: www.vietcacao.com...
Populaire landen voor deze zoekterm