Nederland, Rozenburg
Duitsland, Lennestadt
...• voor 4 hamburgerbroodjes, Ø 12 cm • met hoogwaardige anti-aanbaklaag • de speciale perforatie garandeert een ideale warmteverdeling tijdens het bakken • natuurlijk PFOA-vrij (volgens EU-verordening 2017/1000) • hittebestendig tot 230 °C...
Portfolio (186)
Wit-Rusland, Novaya Gozha
Duitsland, Oyten
...Dit biologische lijnzaadmeel van bruine lijnzaad is een eiwitrijk, vezelrijk meel met goede bak-eigenschappen. De karakteristiek-kruidige smaak verfijnt bakwaren van allerlei soorten en geeft smoothies, shakes of bowls een nootachtige toets. Bij het bakken kunt u ongeveer 20% van het graanmeel vervangen door lijnzaadmeel. Of het nu in low carb-broodjes of in eiwitshakes is, ontdek met...
Portfolio (42)
Frankrijk, La Ville Aux Dames
...Fibermaé is onze lijn van mallen gemaakt van een geperforeerde glasvezeldoek en een anti-aanbaklaag van silicone. De glasvezeldoek met open maas bevordert de circulatie van warme lucht en zorgt voor een gelijkmatige garing. Fibermaé is ideaal voor het bakken van broodjes, burgers, brioche, hotdogs of ciabatta... Je krijgt een mooie, krokante en goudbruine korst! Formaat: Individueel Afmeting: 400x600mm...
Portfolio (48)
... broodveredelaar gemalen Een broodkruid dat elk brood opwaardeert. Juist in deze tijd hebben veel mensen het bakken van brood herontdekt. Brood bakken is niet moeilijk en met dat beetje extra, onze broodveredelaar, krijg je ook het typische oorspronkelijke. Dit broodkruid is een allrounder en je kunt er een eenvoudig gistwitbrood mee veredelen of ook een stevig en donker volkorenbrood mee oppeppen. Ook bij speciale meelsoorten zoals kastanje-, kikkererwten-, linzen-, boekweit-, teff-, sojameel etc. is het kruid een echte verrijking.
Portfolio (9)
...Patisserieoven, bakoven voor het bakken van brood, broodjes, taarten. De perfecte oven voor het bakken van brood in kleinere bakkerijen en patisserieën. Als je een kleine bakkerij of patisserie runt en op zoek bent naar betrouwbare apparatuur die je uitstekende bakresultaten garandeert, dan zijn onze modulaire elektrische patisserieovens MODULO iets voor jou. Dankzij jarenlange ervaring in de branche bieden we ovens die innovatieve technologie combineren met hoge kwaliteit van uitvoering.
Portfolio (4)
Duitsland, Fürth
... deegwaren van Wolf ButterBack zitten zowel uitstekende grondstoffen als veel ambachtelijke knowhow uit het bakkersvak. Het is dan ook niet voor niets dat het bedrijf volgens IFS op 'higher level' is gecertificeerd. • Veel handmatige werkprocessen & de modernste technologie – voor een constant hoge kwaliteit • Tot 8 uur deegrust – voor een lange versheid na het bakken • Huisgemaakte vullingen – voor een...
Portfolio (27)
...De specialiteitenbakkerij ANA & ANDA in Karlsruhe is een van de kleinste en meest ongebruikelijke bakkerijen die er zijn. Elk brood, elke bol, hartige of natuurlijk zoete lekkernij wordt hier met liefde met de hand gemaakt. Wij kennen geen toevoegingen en kunstmatige hulpstoffen, maar bakken uitsluitend met onbewerkte biologische ingrediënten. Onze specialiteit zijn ambachtelijk en traditioneel...
Onze onderneming is gevestigd in Sierpc, in de Mazovië. We zijn gespecialiseerd in het bakken van brood en het leveren van banketproducten. We zijn sinds 2009 actief in de sector. Klanten waarderen ons om ons brede assortiment verse gebakken goederen en concurrerende prijzen.
BackNatur Lepold heeft het Backferment ontwikkeld volgens het honing-zout principe. Het BackNatur Ferment is een speciaal bakferment waarmee je alle soorten brood zonder toevoeging van gist kunt bakken. Maar ook broodjes en fijne bakwaren zonder bakgist zijn hiermee mogelijk. Het honing-zout-brood bestaat alleen uit biologische graanmeel, water, biologische bloemenhoning, zout en een beetje...
Leventi Sense, een innovatief bake-off systeem dat, geheel automatisch, voorgebakken broodjes afbakt en direct aan de klant presenteert voor zelfbediening. Het principe is simpel: 1) Vullen 2) Bakken 3) Zelfbediening! De oven zorgt voor een continu aanbod van verse, warme broodjes zonder de additionele kosten van speciaal opgeleid personeel en ingewikkelde technische aansluitingen. Het bakt...
Spanje, Madrid
100% natuurlijke ambachtelijke deegwaren We steken al onze zorg in het vervaardigen van elk van de producten die we aanbieden, met de meest zorgvuldige selectie van grondstoffen en op ambachtelijke wijze, zoals het vroeger werd gedaan. Dit maakt onze diepgevroren deegwaren tot een delicatesse, die we je aanbieden zodat je ze kunt decoreren en bakken met jouw persoonlijke touch.
Oostenrijk, Sieghartskirchen
Productie van banket, taarten, verjaardagstaarten, feest- en bruidstaarten, broodjes, ijs, koffie, huisgemaakte soepen en snacks, tuinrestaurant, rokerslounge, wij bakken uw ideeën.
Populaire landen voor deze zoekterm