Duitsland, Lennestadt
...• voor 4 hamburgerbroodjes, Ø 12 cm • met hoogwaardige anti-aanbaklaag • de speciale perforatie garandeert een ideale warmteverdeling tijdens het bakken • natuurlijk PFOA-vrij (volgens EU-verordening 2017/1000) • hittebestendig tot 230 °C...
Portfolio (186)
Duitsland, Oyten
...Dit biologische lijnzaadmeel van bruine lijnzaad is een eiwitrijk, vezelrijk meel met goede bak-eigenschappen. De karakteristiek-kruidige smaak verfijnt bakwaren van allerlei soorten en geeft smoothies, shakes of bowls een nootachtige toets. Bij het bakken kunt u ongeveer 20% van het graanmeel vervangen door lijnzaadmeel. Of het nu in low carb-broodjes of in eiwitshakes is, ontdek met...
Portfolio (42)
... broodveredelaar gemalen Een broodkruid dat elk brood opwaardeert. Juist in deze tijd hebben veel mensen het bakken van brood herontdekt. Brood bakken is niet moeilijk en met dat beetje extra, onze broodveredelaar, krijg je ook het typische oorspronkelijke. Dit broodkruid is een allrounder en je kunt er een eenvoudig gistwitbrood mee veredelen of ook een stevig en donker volkorenbrood mee oppeppen. Ook bij speciale meelsoorten zoals kastanje-, kikkererwten-, linzen-, boekweit-, teff-, sojameel etc. is het kruid een echte verrijking.
Portfolio (9)
Duitsland, Fürth
... deegwaren van Wolf ButterBack zitten zowel uitstekende grondstoffen als veel ambachtelijke knowhow uit het bakkersvak. Het is dan ook niet voor niets dat het bedrijf volgens IFS op 'higher level' is gecertificeerd. • Veel handmatige werkprocessen & de modernste technologie – voor een constant hoge kwaliteit • Tot 8 uur deegrust – voor een lange versheid na het bakken • Huisgemaakte vullingen – voor een...
Portfolio (27)
...De specialiteitenbakkerij ANA & ANDA in Karlsruhe is een van de kleinste en meest ongebruikelijke bakkerijen die er zijn. Elk brood, elke bol, hartige of natuurlijk zoete lekkernij wordt hier met liefde met de hand gemaakt. Wij kennen geen toevoegingen en kunstmatige hulpstoffen, maar bakken uitsluitend met onbewerkte biologische ingrediënten. Onze specialiteit zijn ambachtelijk en traditioneel...
BackNatur Lepold heeft het Backferment ontwikkeld volgens het honing-zout principe. Het BackNatur Ferment is een speciaal bakferment waarmee je alle soorten brood zonder toevoeging van gist kunt bakken. Maar ook broodjes en fijne bakwaren zonder bakgist zijn hiermee mogelijk. Het honing-zout-brood bestaat alleen uit biologische graanmeel, water, biologische bloemenhoning, zout en een beetje...
Populaire landen voor deze zoekterm