Duitsland, Nürnberg
... cacaopoeder, meel, suiker en plantaardige olie. De roomvulling is doorgaans gemaakt van een mengsel van poedersuiker, vanille-extract en plantaardige vet. Het exacte recept kan iets variëren, afhankelijk van de regio of specifieke productvariant. Oreo Biscuits staan bekend om hun kenmerkende ontwerp, met een gegolfde rand en een reliëflogo aan één kant van de wafel. Ze worden genoten door mensen van alle leeftijden en kunnen als een op zichzelf staande snack worden gegeten of gebruikt worden in verschillende dessertrecepten.
Portfolio (186)
Frankrijk, Appietto
...Zakje canistrelli (Biscuttini) met Citroen. Heerlijke Corsicaanse koekjes in vierkante vorm, gemaakt volgens een traditioneel recept. Gewicht: 350 gr Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Eieren, Anijszaad 2% Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de warmte Voedingswaarde verklaring per: 100 g Energie: 2057 kJ (490 kcal) Vetten: 20 g Verzadigde vetzuren: 1,7 g Koolhydraten: 71 g waarvan Suikers: 29 g Eiwitten: 5,7 g Zout: 0,37 g...
Portfolio (118)
Spanje, Tafalla
...Heerlijke traditionele Spaanse zoetigheid gemaakt met de ingrediënten van het originele recept dat in 1939 is gemaakt. Elk van onze polvorones is individueel verpakt in zijdepapier om de smaak en textuur op een natuurlijke manier langer te behouden. Geef als cadeau onze proeverijdoos met producten ZONDER SUIKER. Ze zijn melkvrij (lactosevrij, melkproteïne vrij) en notenvrij. Kan sporen van soja en mosterd bevatten.
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Germain-En-Laye
Max en Zabou Délices is een Frans familiebedrijf dat de OooKies heeft gecreëerd om onze liefde voor huisgemaakt en echte lekkernijen te delen! Ons doel is om u originele en smakelijke cookies aan te bieden. We hebben ons eigen geheime recept voor cookie-deeg ontwikkeld, waaraan we een genereuze vulling toevoegen. Ons product is een unieke mix tussen de traditionele cookie en de sablé. We bieden...
Frankrijk, Montbozon
... bij het koninklijk paar. Toen kwam de Franse Revolutie van 1789. De kok van de koning, op de vlucht, vond onderdak in het kleine dorpje Montbozon bij de familie Lanternier. Om zijn gastheer en gastvrouw te bedanken voor hun ontvangst, vertrouwde hij hen het waardevolle recept van zijn biscuit toe. Wat ooit het dessert van de koningen was, werd toen de koning der desserts. Deze maxime zal het biscuit de Montbozon nooit meer verlaten, zelfs niet toen de grootvader van de huidige beheerder het beroemde recept aan de familie Lanternier kocht aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play