België, Wingene
... echte reden om onze lever (galblaas) te ondersteunen. Glycine (33% in collageen) is nodig voor de productie van gal. Gal is het schoonmaakmiddel van het lichaam om vetzuren gemakkelijk af te breken en de vetoplosbare stoffen te extraheren. Beschikbaar in: 200g, 400g, 600g zakken...
Portfolio (49)
België, Gent
... chocolade workshop in Gent, kun je jezelf officieel een echte ‘chocolatier’ noemen. Chocolade Workshop Gent Minimaal aantal deelnemers: 15 Maximaal aantal deelnemers: onbeperkt VRAAG VANDAAG NAAST Wat te verwachten van de Chocolade Workshop Als je wilt dat jouw groep een verrukkelijke avond doorbrengt, omringd door de aanblik en geur van de beste Belgische chocolade in Gent, vraag ons dan om...
Portfolio (49)
België, Seneffe
...De chocoladeglazuur maakt deel uit van ons assortiment warme glazuren. Het is samengesteld uit Belgische donkere couverture chocolade (10%) en cacaopoeder (9%), volgens een traditionele ambachtelijke recept. Dankzij de specifieke viscositeit kunt u gemakkelijk een dunne laag creëren met een perfecte en glanzende chocoladelaag. Klaar voor gebruik na verhitting tot 40-50°C/104-122°F (afhankelijk...
Portfolio (9)
België, Anderlecht
...Chocomel Melk Chocolade Drank Te Koop De enige echte chocolademelk sinds 1932. Geniet van een opwekkende, onweerstaanbare, zachte, romige chocolade smaakervaring. Waar kan ik chocomel chocolademelk kopen Chocomel chocolademelk waar te kopen Chocomel chocolademelk sainsbury's...
België, Beringen
...Bevat één (1) zak van 42 ounce M&M’S Pinda Chocolade Snoep Gemaakt met geroosterde pinda's en echte melkchocolade, zijn Pinda M&M’S Chocolade een favoriete feest snoep Dit klassieke chocoladesnoep heeft een pinda crunch en een kleurrijke snoepomhulsel Van koekjes tot trailmix, Pinda M&M’S Snoepjes zijn een geweldige manier om kleurrijke pret aan desserts toe te voegen Neem heerlijke pret mee onderweg met de handige, hersluitbare feestzak met rits.
Portfolio (189)
België, Relegem
... en plastic, maar produceert ook ambachtelijk decoraties in marsepein, suiker en chocolade. Al deze decoraties, eetbaar of niet, stellen u in staat om al uw banketcreaties te versieren tijdens uw evenementen (huwelijken, doopfeesten, verjaardagen, seculiere feesten,...). "Zet de kers op de taart" De tweede activiteit van het huis vloeit rechtstreeks voort uit de vorige. Impressweet is een gepersonaliseerde service voor het drukken op chocolade en maatwerk creatie. Kies uw vormen, uw kleuren, uw chocolade en maak van uw wensen een realiteit om zonder mate van te genieten.
Portfolio (51)
België, Ghislenghien
Belvas, de pure cacao voor echte chocolade. Een van de weinige eerlijke chocolaterieën in Europa, de hoogwaardige chocolade die geproduceerd wordt, is gelabeld met Max Havelaar. Bovendien heeft het zich gericht op biologisch: pralines en chocolade zonder suiker met authentieke smaken, pure en kwaliteitsvolle ingrediënten (alleen Stevia, Maltitol en de natuurlijke suikers die in cacao en hazelnoot...
België, Liège
Bij Carré Noir gaat chocolade hand in hand met creativiteit. Deze winkel-atelier, die online is begonnen, zet haar producten in de schijnwerpers door ze om te toveren tot echte communicatiemiddelen. De chocolaterie werkt regelmatig samen met jonge ontwerpers uit Luik. Het resultaat: een subliem product dat in verschillende originele vormen wordt aangeboden. De glimlachen, een subtiele verwijzing...
België, Brugge
Choc-o-lait zag het levenslicht begin 2004 en is een nieuw concept chocolademelk. Zoals de meeste goede ideeën is het concept de eenvoud zelve: een houten stokje met aan het uiteinde een blok echte, Belgische Callebaut chocolade. Eén minuutje roeren in een kop hete melk en je hebt een heerlijk authentieke chocolademelk. De keuze voor een perfect vierkant blokje chocolade is er gekomen omdat de...
België, Genval
De chocolaterie Molitor richt zich vooral op professionals en de horeca. Specialiteiten: 70 soorten pralines, truffels (met Grand Marnier) en echte manons. Het bedrijf werkt veel met omhulling en let bijzonder op de kwaliteit van zijn vullingen. De chocolades van Molitor worden verdeeld in hotels, restaurants, theaters, bakkerijen en chocolaterieën, delicatessenwinkels,... Ook werkt het samen met koekjesfabrikanten die hun producten met echte chocolade omhullen.
België, Mouscron
... Products, maar ook onder de merken van distributeurs. We gebruiken alleen verse en hoogwaardige ingrediënten. Zo maken chocolade van Callebaut, fruitpurees (en geen poeder), de echte mascarpone uit Italië... deel uit van onze recepten. Ons team bestaat uit ervaren en professionele patissiers, waar handwerk nog steeds een belangrijke rol speelt. Onze producten blijven dus ambachtelijk.
België, Groot-bijgaarden
... noisettes, dome truffé, cigarettes russes, Biarritz, marquisettes, Matadi, speculoos, suprêmes, café noir, maria, croustifondante vanille, croustifondante chocolade, croustifondante koffie, sprits original, sprits melkchocolade, sprits coco, sprits pure chocolade, délichoc met melkchocolade, délichoc pure chocolade, délichoc pocket, gâteau, gâteau choco, gâteau 7 granen, smurfen, gezoute kokjes, also assortimenten en beperkte editie.
België, Gent
cacaOh! is onvermoeibaar op zoek naar nieuwe ingrediënten, smaken en creaties. Het traditioneel productie proces, cacao bonen gebrand en gemalen, de samenstelling van échte chocolade : cacao, cacaoboter en natuurlijk vanille. De keuze voor natuurlijke ingrediënten, subtiel geselecteerd, die elk hun eigen karakter verlenen aan onze Belgische chocolade producten: smakelijk, authentiek en met een verrassende toets.
België, Oostende
...), echte room, zuiver eiwit en eigeel. Gewone en gezonde ingrediënten dus, zoals je die in eigen keuken zou gebruiken. Private label: Grote afnemers hebben vertrouwen in ons product. Zo kopt het Nieuwsblad een boeiend persartikel over Herman Desserts. Om een goede chocolademousse te bereiden, bestaat er geen geheim. Herman Desserts gebruikt enkel verse producten van de beste kwaliteit. Herman Desserts is uw vertrouwen waard als uw huisleverancier van uw merk. ...
België, Sint-Amands
...Als familiebedrijf is de NV 't BOERINNEKE-MARINO opgericht in 1955, gespecialiseerd in de productie van chocopasta’s met echte Belgische chocolade in verschillende verpakkingen. Onder leiding van Hans Van Weyenberg, de derde generatie, besteden wij al jaar en dag een bijzondere aandacht aan onze producten. De smaak en uitstekende smeerbaarheid van de chocopasta’s zijn onze voornaamste troeven. Wij bieden een ruim en gevarieerd assortiment aangepast aan de behoeften van onze klanten. BIO-IFS-BRC gecertifieerd.
België, Verviers
Liefhebbers van nobele en verfijnde smaken, van fijne patisserie met dichte en krachtige chocolade, van smakelijk ijs tot sorbet die smelt als een rijpe vrucht, Jean-Philippe Darcis weet met deze ingrediënten te toveren als een echte magiër. Door traditie en creativiteit te combineren in een meesterlijk vakmanschap, heruitvindt hij het materiaal dat zich sublimeert in subtiele combinaties om...
België, Manaihant-Battice
... te laten lopen... Een breed assortiment chocoladepralines, pralines met grote likeuren, mendiants, truffels, gevulde of ongevulde tabletjes, smeerpasta's, amandelbûches omhuld met chocolade, authentieke langues de chat, echte fruitpasta's, florentines, seizoensfiguren gevuld of niet (Sinterklaas, Pasen, ...), ... en zelfs artikelen gegarandeerd zonder toegevoegde suikers!
...Voor Chocolate Cube is chocolade een passie die al meer dan 20 jaar duurt! Voor onze creaties selecteren we de beste ingrediënten om u een echte authenticiteit te garanderen. Belgische chocolade van zeer hoge kwaliteit, echte boter die op kamertemperatuur is bewerkt, verse room, afwijzing van kunstmatige aroma's, pralines, ganaches, artistiek vervaardigde nougats, alles is doordacht voor uw...
België, Vaux-Sous-Chevremont
Welkom bij Galler, onafhankelijke chocolaterie Trots gevestigd in Luik, is chocolaterie Galler een groep ambachtslieden, werknemers, een echte chocolaterie. Sinds 1976 houdt zij de passie voor smaak levend. Haar motto? Smaak, vreugde, vrijheid. Om zoveel mogelijk mensen te verwennen, van wereldburgers tot het Hof van België, produceert de chocolaterie in de meest uiteenlopende vormen...
België, Retie
Bewonder hun rijkelijk gevulde etalages en laat u verleiden door een breed assortiment aan taarten, gebakjes, patisserie, huisgemaakte dessertkoekjes, speculaas en pralines. Voor elke zoetekauw wat wils. En vergeet daarbij zeker onze specialiteit niet: het enige echte Reties Lindeboompje. Dit en ander chocolade holgoed gemaakt in eigen atelier. Sinds een tiental jaar zijn ze ons ook een echte koffiebranderij . Maak uw keuze uit hun selectie gemaakt van Arabicabonen van hoge kwaliteit. Het bewijs van hun ambachtelijke koffie is de nog authentieke koffiebrander naast hun koffierekken.
België, Isnes
LA Biscuiterie Brichard is een echte legende in Wallonië, België en over de hele wereld sinds 1969. Vandaag de dag neemt zijn nieuwe assortiment van aanpasbare producten rond snoep en chocolade een plaats in op de nationale markt. Wat betreft de industriële patisserie, vindt deze zijn plek op het gebied van wereldwijde automatische distributie. De grote export van zijn producten wordt zijn speerpunt.
België, Putte
Biscuits Bofin is vooral gespecialiseerd in het maken van allerlei koekjes onder private label. Wij stellen ons vast gamma voor maar daarbuiten kunnen wij nog andere koekjes bakken naar uw wensen en de wensen van de consument. Niet alleen in België smult men graag van onze koekjes. Daarom doen wij ook aan export. Onze koekjes met Belgische chocolade zijn een echte lekkernij in het buitenland. In...
België, Dendermonde
De echte artisanale handgemaakte pralines en chocoladeproducten. Private Label: Wij kennen geen grenzen! Wij ontwikkelen chocoladeproducten voor bedrijven die deze commercialiseren. Sinds jaar en dag hebben wij de ervaring en kennis om speciale producten onder Private Label te produceren. Na marktonderzoek en volgens de wensen van de klant kunnen wij een uitgebreid en exclusief gamma chocoladeproducten ontwikkelen.
België, Roeselare
Carline brengt vernieuwing, verfijning en vakmanschap samen tot een uniek en veelzijdig assortiment chocoladeartikelen. We besteden de grootste zorg aan de selectie van de grondstoffen waarvan vele uniek voor ons worden gemaakt. Zo bevatten onze chocoladecouvertures alleen echte cacaoboter en natuurlijke vanille. Onze recepturen worden voortdurend verfijnd en nauwgezet toegepast door vakbekwame...
België, Erembodegem
Belcolade, het echte Belgische chocolademerk, heeft de know-how in huis om chocoladefijnproevers in vervoering te brengen dankzij een uniek en breed smaakpallet. Belcolade maakt deel uit van Puratos. Een internationale groep met een volledig aanbod van innovatieve producten, grondstoffen en de expertise om die te gebruiken in verschillende applicaties in de bakkerij-, patisserie-, en...
België, Lier
Gudrun Group: de absolute specialist in Belgische pralines. De Gudrun Group is een belangrijke speler in het ontwikkelen, produceren, verpakken en commercialiseren van echte Belgische pralines en truffels. Dankzij onze jarenlange deskundige ervaring en onze omvangrijke vakkennis zijn wij ideaal geplaatst om klanten uit de verschillende segmenten van de pralinemarkt maatoplossingen te bieden, dewelke voldoen aan de merkwaarden en USP’s van onze klanten.
België, Lasne
...Green Kow, een Belgisch bedrijf, maakt een echte Europese primeur door producten aan te bieden die insecten (meelwormen) bevatten en die worden gedistribueerd in biologische en natuurvoedingswinkels. De recepten van onze producten zijn gemaakt door San Degeimbre, de Belgische chef-kok met 2 sterren: 2 hartige spreads van wortel-meelworm en tomaat-meelworm (gepasteuriseerd). 2 chocoladepasta's: pure chocolade-meelworm en melkchocolade-meelworm.
Populaire landen voor deze zoekterm