... vergroten, de versnelling van de zaadkieming en het doorbreken van de rustperiode van de vegetatieve delen van planten.
TOEPASSINGEN Het wordt met succes gebruikt in: amandelbomen, appels, artisjokken, avocado's, selderij, katoen, komkommers, druiven, hop, citroenen, sinaasappels, limoenen, sla, haver, soja, sierplanten, perziken, peren, aardappelen, aardbeien, kersen, tomaten, mout en anderen...
... bedrijf Silly werkt altijd met amandelen die in oorsprong zijn gekocht, dat wil zeggen in de landen waar de amandelen worden geteeld en verwerkt (geblancheerd, geblancheerd, verpakt).
We kunnen ingrediënten toevoegen zoals blokjes gekonfijte sinaasappels, frambozenpasta, pistachepasta, enz.
Specialiteiten van marsepeinen:
marsepein met sinaasappel, tutti-frutti met passie-aroma, framboos, pistache of zelfs moka.
Onze marsepein kan ook worden gepresenteerd in de vorm van figuren, decoraties en onderwerpen, in verschillende vormen en kleuren.