Frankrijk, Condom
...Het is door het macereren van vlierbloesem dat de bloemige frisheid van deze aperitief wordt verkregen. Het past goed als aperitief of als begeleiding van een exotisch dessert. GEWICHT: 1,4 kg FLES: 75cl Fles SKU: BSUREAU...
Portfolio (66)
Frankrijk, Astaffort
...DE FOIE GRAS MET ZWARTE TRUFFEL (5%) 100g « Een culinaire zilversmederij » maar Vegan, geïnspireerd door twee van de grootste en meest waardevolle producten van ons Franse gastronomische erfgoed. De foie gras en de zwarte truffel. Een troef voor uw aperitief, uw maaltijden met vrienden of familie. INGREDIËNTEN: kokosolie (39%), water, biologische biergist, porcini poeder, mosterd, koolzaadolie, zout, agar agar, biologische chia bloem, biologische tamari, zwarte peper, xeresazijn, specerijen, hazelnootmeel, tomatenconcentraat, truffelstukjes (5%), truffelaroma. SKU:002...
Portfolio (7)
Italië, Forlì
... de aperitief en het voorgerecht, en geven een vleugje klasse aan hoofdgerechten en desserts: met mascarpone creëren ze heerlijke tiramisu en semifreddo; fijngehakt en toegevoegd aan bloem en eieren geven ze koekjes en taarten een geheel nieuwe geur.
Portfolio (50)
Frankrijk, Grigny
...Ideaal warm of koud als een voorgerecht of aperitief. Ze passen heel goed bij uw vlees, vis of salades. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Caromb
...Druivensoorten: Verrassing van de wijnmaker Leeftijd van de wijnstokken: 3 tot 50 jaar Terroir: Klei-kalk Oogst: Machine Proeverij: • Kleur: helder • Eerste neus: Witte Bloem • Tweede neus: Witte Vruchten • In de mond: Fris en rond met een minerale afdronk, aroma's van abrikozen • Gemiddelde caudalie (5/6) Wijn/spijs combinatie: • Vis, zeevruchten, Aperitief…. Bewaring: 2 tot 3 jaar Wijnbereiding...
Portfolio (4)
Frankrijk, Sète
... de hand wordt behandeld volgens de culinaire traditie van de regio Molise. Deze mozzarella-kersen zijn omhuld met een gouden, krokante panering waarvan de ingrediënten volledig natuurlijk zijn, zoals geselecteerde bloem, paprika en natuurlijke gisten zonder conserveringsmiddelen. Om dit recept te proeven, wordt het gebakken in een friteuse; 2 tot 3 minuten bakken is voldoende. Het is een veelzijdig gerecht dat zowel als fingerfood als voorgerecht of aperitief kan worden genoten, dankzij de snelle bereiding.
Portfolio (42)
... bevat ook geen additieven of toegevoegde suikers en het resultaat is verbazingwekkend: het is fris, subtiel en heeft verrassende smaken! En wat is hydrolaat precies? Wanneer je een plant, bloem of schors stoomdistilleert, worden de aromatische moleculen in de alambiek meegenomen. Wanneer het afkoelt en weer vloeibaar wordt, is het de hydrolaat geworden, het ingrediënt dat we in onze dranken...
Portfolio (5)
Populaire landen voor deze zoekterm