Bent u op zoek naar een betrouwbare bron voor Sorbinezuur? Zoek niet verder! Sorbinezuur is een krachtig organisch verbinding dat vaak wordt gebruikt als voedselconserveermiddel om de houdbaarheid van verschillende producten te verlengen, terwijl de smaak en versheid behouden blijven. Of u nu een voedselproducent, distributeur bent of gewoon op zoek bent naar een voorraad voor persoonlijk gebruik, hier is waarom ons Sorbinezuur de ideale keuze is.
Sorbic acid for sale Productkwaliteit:
Let op: ons Sorbinezuur is van de hoogste kwaliteit en voldoet aan strikte industrienormen en -voorschriften. Het wordt geproduceerd via een nauwgezet proces om de zuiverheid en effectiviteit bij het conserveren van uw producten te waarborgen.
Veelzijdig conserveermiddel:
Sorbinezuur is een veelzijdig conserveermiddel dat effectief de groei van schimmels, gisten en bepaalde bacteriën in een breed scala aan voedsel- en drankproducten remt. Van gebak tot zuivel, sauzen en snacks, het is een vertrouwde keuze voor het behouden van smaak en kwaliteit.
Natuurlijke ontkalker
Verwijdert kalkaanslag en roest
De kracht van citroen
Franse productie
Natuurlijk aanwezig in citroen, citroenzuur is een van de basis huishoudproducten die zijn waarde heeft bewezen.
100% natuurlijk*.
Uitstekende reiniger en ontkalker.
Te gebruiken in het hele huis: koffiezetapparaat, waterkoker, wasmachine, kranen, toiletpotten, werkbladen, roestvrij staal, chroom, keramiek, plastic…
Formidabele antioxidant, citroenzuur verwijdert roest van metaal.
Ideaal ook om brandvlekken, koffie-, thee- of andere hardnekkige vlekken te verwijderen.
* Actieve ingrediënten 100% van natuurlijke oorsprong.
Voer eerst een test uit op een klein oppervlak. Niet geschikt voor aluminium en marmer, en niet mengen met chloor en soda. Niet spetteren op stof of kleding (verkleuring mogelijk).
Citroenzuur komt van nature voor in citrusvruchten, maar kan ook worden geproduceerd. Industriële citroenzuur wordt voornamelijk geproduceerd via fermentatie of een chemische reactie. Laatstgenoemde methode wordt toegepast in ongeveer 90% van de wereldwijde productie en omvat fermentatie met behulp van enzymen en micro-organismenstammen, meestal Aspergillus niger.
Citroenzuur heeft het vermogen om emulsies te stabiliseren en voorkomt het scheiden van vet. Het eindproduct is beschikbaar in poedervorm of als korrel als watervrij citroenzuur.
Natriumhypochloriet 12% Aqueuze oplossing van natriumhypochloriet in gedemineraliseerd/ontkalkt water, verkregen uit de reactie tussen chloorgas en een aqueuze oplossing van natriumhydroxide, beide stoffen verkregen met kwikvrije membraantechnologie.
Fysieke specificaties:
Groene vloeistof met een pH van ongeveer 11, opgelost in water met een kookpunt van 40° C.
Stabiliteit en reacties:
Langzaam oplosbaar in de lucht, onverenigbaar met zoutzuur, ammoniak, ureum, metalen en methanol.
Omgang en opslag:
Buiten zonlicht, zuren, hitte, brandbare materialen en organisch materiaal houden.
Bewaren op een droge plaats.
CAS-nummer 7681-52-9
WE-nummer 231-668-3
Chemische formule NaOCl
Molaire massa 74,44 g/mol
Douanetariefcode 28289000
Een kosteneffectieve massaplast die vaak wordt gebruikt in de elektro-industrie en de autobouw. Het is het materiaal bij uitstek voor de productie van elektronische componenten, muziekinstrumenten, huishoudelijke apparaten, speelgoed en kunststofcomponenten voor voertuigen.
Wat betreft enkele fundamentele eigenschappen lijkt ABS op het bekende polystyreen; het heeft echter een betere chemische bestendigheid, is resistenter tegen weersinvloeden en heeft een hogere warmtevormbestendigheid.
ABS bestaat uit drie monomeren die in verschillende verhoudingen kunnen worden gemengd om de eigenschappen van de kunststof doelgericht te beïnvloeden en perfect aan uw wensen en eisen aan te passen.
Citroenzuur komt van nature voor in citrusvruchten, maar kan ook worden geproduceerd. Industriëel citroenzuur wordt voornamelijk geproduceerd door fermentatie of door chemische reactie. Deze laatste methode wordt gebruikt in ongeveer 90% van de wereldwijde productie en omvat fermentatie met enzymen en microbiale stammen, meestal Aspergillus niger.
Citroenzuur heeft de capaciteit om emulsies te stabiliseren en voorkomt de scheiding van vetten. Het eindproduct is beschikbaar in poeder- of korrelvorm als anhydraat citroenzuur.
Natriumchloride is een anorganische chemische verbinding uit de groep van de chloriden, een zout van zoutzuur en natrium. Het is de belangrijkste component van tafelzout, kookzout en strooizout. Het technologische proces voor het verkrijgen van zout door te koken omvat de thermische verdamping van zeewater en de kristallisatie van zout uit dit water. In de natuur komt het voor als een mineraalcomponent en vormt het zoutafzettingen die haliet worden genoemd.
Natriumchloride komt voor als een fijne, kristallijne witte poeder met een kenmerkende zoute geur en smaak. Het vertoont sterke hygroscopische eigenschappen. Het product dat door Foodcom wordt aangeboden, is niet genetisch gemodificeerd. Foodcom biedt ook voedselkwaliteit bierzout aan zonder anti-agglomeratiemiddelen.