Producten voor riomarijntonijn (7)

6771 ZONDER HUID EN ZONDER SANGACHO TONIJNLOIN - ZONDER HUID EN ZONDER SANGACHO TONIJNLOIN Thunus albacares

6771 ZONDER HUID EN ZONDER SANGACHO TONIJNLOIN - ZONDER HUID EN ZONDER SANGACHO TONIJNLOIN Thunus albacares

PROMOTIE VAN BEVROREN VERWERKT VIS: Bij HIPOMAR hebben we een selectie van bevroren vis op voorraad, geproduceerd in onze verwerkingsruimten volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met de beste grondstoffen uit de belangrijkste visgronden, afhankelijk van de herkomst van het product: FILET VAN CANADESE PLAATVIS ZONDER HUID, SCHIJF VAN KAAPSE HEKSEL, PATAGONISCHE INKTVIS, enz. Voor meer aanvullende informatie over deze verwerkte producten en andere bevroren producten die u mogelijk interesseren, neem contact op met ons verkoopteam, onze hoofdkantoren en/of per e-mail op aankopen@hipomar.es. HIPOMAR: PASSIE VOOR KWALITEITSBEVRIEZING!
Witte Tonijn Ingelegde - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijn Ingelegde - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

De Bonito del Norte wordt gevangen in de Cantabrische Zee tussen de maanden juni en oktober met selectieve vistuigen, één voor één, met haken. Het staat bekend om zijn witte en malse vlees, zachte smaak en sappige textuur. Het wordt ingeblikt en bedekt met een milde ingelegde saus. Het bevat geen gluten. Voedsel geschikt voor coeliakiepatiënten.
Bereide sardinefilet

Bereide sardinefilet

Bevroren verwerkte sardinefilets verkregen door extractieve visserij. Glazuurde bevroren producten (15%-20%) verpakt in kartonnen dozen, gelabeld en gepalletiseerd.
Witte Tonijnbuik in Olijfolie - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijnbuik in Olijfolie - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

De Bonito wordt gevangen in de Cantabrische Zee. Na het koken wordt het meest gewaardeerde deel van de Bonito, met een honingachtige textuur en geweldige smaak, toegevoegd met extra vierge olijfolie en zout. Dit is een natuurlijk product gemaakt van een hoogwaardige blauwe vis met talrijke gezondheidsvoordelen.
Witte Tonijnbuik in Olijfolie - Premium Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijnbuik in Olijfolie - Premium Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Bonito wordt gemaakt van vissen die in de zomermaanden worden gevangen wanneer grote groepen zich naar de Cantabrische Zee begeven. Het staat bekend om zijn witte en malse vlees en sappige textuur. Het 100% natuurlijke product wordt gekookt en er wordt olijfolie en zout aan toegevoegd, of een ingelegde saus. Stukken: 10 Stukken: 24
Eikelgevoederde Iberico Varkenschouder Zonder Been 100% Iberico Ras - Ham en Worst

Eikelgevoederde Iberico Varkenschouder Zonder Been 100% Iberico Ras - Ham en Worst

Gegarneerd vleesproduct gemaakt van vlees dat overeenkomt met de spiermassa met bot, poot en hoef van de voorste ledemaat van de halve carcass van het Iberische varken dat wordt gevoed met eikels en natuurlijke hulpbronnen en geschikt is voor menselijke consumptie. Gewicht per stuk, ongeveer 2,5 kg. Gewicht: 2-3 kg
Cerealenvoer Iberico Varkensham zonder Bot 50% Iberico Ras - Aljo - Ham en Worst

Cerealenvoer Iberico Varkensham zonder Bot 50% Iberico Ras - Aljo - Ham en Worst

Het Iberische varken dat met granen wordt gevoerd, in Aljomar, resulteert in een hoogwaardige lokaas-ham. Gewicht: 3-5 Kg