Producten voor riomarijntonijn (4)

6771 ZONDER HUID EN ZONDER SANGACHO TONIJNLOIN - ZONDER HUID EN ZONDER SANGACHO TONIJNLOIN Thunus albacares

6771 ZONDER HUID EN ZONDER SANGACHO TONIJNLOIN - ZONDER HUID EN ZONDER SANGACHO TONIJNLOIN Thunus albacares

PROMOTIE VAN BEVROREN VERWERKT VIS: Bij HIPOMAR hebben we een selectie van bevroren vis op voorraad, geproduceerd in onze verwerkingsruimten volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met de beste grondstoffen uit de belangrijkste visgronden, afhankelijk van de herkomst van het product: FILET VAN CANADESE PLAATVIS ZONDER HUID, SCHIJF VAN KAAPSE HEKSEL, PATAGONISCHE INKTVIS, enz. Voor meer aanvullende informatie over deze verwerkte producten en andere bevroren producten die u mogelijk interesseren, neem contact op met ons verkoopteam, onze hoofdkantoren en/of per e-mail op aankopen@hipomar.es. HIPOMAR: PASSIE VOOR KWALITEITSBEVRIEZING!
Witte Tonijn in Olie (Verpakking 2) - Pepus - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijn in Olie (Verpakking 2) - Pepus - Vis, Vis en Zeevruchten

Pepus witte tonijn wordt zorgvuldig bereid met de beste delen van de vis en vervolgens ingeblikt in olijfolie of plantaardige olie.
Noordelijke Bonito

Noordelijke Bonito

El Bonito del Norte wordt verhandeld in verschillende snits en presentaties, zoals in plakken, in stukken en, vooral, zijn buikstuk. De productie is beperkt, tijdens het seizoen van de kustvisserij, waardoor het verbruik nog waardevoller is. De bereiding en de behandeling zijn zeer zorgvuldig, zodat deze producten al hun kenmerken en eigenschappen behouden. Bovendien bevordert de rust en opslag van een jaar vóór de verkoop een optimaal consumptiemoment.
Bereide sardinefilet

Bereide sardinefilet

Bevroren verwerkte sardinefilets verkregen door extractieve visserij. Glazuurde bevroren producten (15%-20%) verpakt in kartonnen dozen, gelabeld en gepalletiseerd.