PROMOTIE VAN BEVROREN VERWERKT VIS:
Bij HIPOMAR hebben we een selectie van bevroren vis op voorraad, geproduceerd in onze verwerkingsruimten volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met de beste grondstoffen uit de belangrijkste visgronden, afhankelijk van de herkomst van het product: FILET VAN CANADESE PLAATVIS ZONDER HUID, SCHIJF VAN KAAPSE HEKSEL, PATAGONISCHE INKTVIS, enz. Voor meer aanvullende informatie over deze verwerkte producten en andere bevroren producten die u mogelijk interesseren, neem contact op met ons verkoopteam, onze hoofdkantoren en/of per e-mail op aankopen@hipomar.es.
HIPOMAR: PASSIE VOOR KWALITEITSBEVRIEZING!
De Bonito del Norte wordt gevangen in de Cantabrische Zee tussen de maanden juni en oktober met selectieve vistuigen, één voor één, met haken. Het staat bekend om zijn witte en malse vlees, zachte smaak en sappige textuur. Het wordt ingeblikt en bedekt met een milde ingelegde saus. Het bevat geen gluten. Voedsel geschikt voor coeliakiepatiënten.
De Bonito wordt gevangen in de Cantabrische Zee. Na het koken wordt het meest gewaardeerde deel van de Bonito, met een honingachtige textuur en geweldige smaak, toegevoegd met extra vierge olijfolie en zout. Dit is een natuurlijk product gemaakt van een hoogwaardige blauwe vis met talrijke gezondheidsvoordelen.
Bonito wordt gemaakt van vissen die in de zomermaanden worden gevangen wanneer grote groepen zich naar de Cantabrische Zee begeven. Het staat bekend om zijn witte en malse vlees en sappige textuur. Het 100% natuurlijke product wordt gekookt en er wordt olijfolie en zout aan toegevoegd, of een ingelegde saus.
Stukken: 10
Stukken: 24
Gegarneerd vleesproduct gemaakt van vlees dat overeenkomt met de spiermassa met bot, poot en hoef van de voorste ledemaat van de halve carcass van het Iberische varken dat wordt gevoed met eikels en natuurlijke hulpbronnen en geschikt is voor menselijke consumptie.
Gewicht per stuk, ongeveer 2,5 kg.
Gewicht: 2-3 kg