Kokosvlokken worden verkregen uit het vruchtvlees van de kokosnoot, dat eerst wordt gedroogd en vervolgens tot fijne vlokken wordt geraspt. Het vruchtvlees is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines: C, E, K en B-vitamines, mineralen: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium en ijzer. Kokos en zijn afgeleiden producten (vlokken, kokoschips, kokosolie) bevatten verzadigde vetzuren. Dierlijke verzadigde vetzuren moeten in de dagelijkse voeding worden beperkt, maar die uit kokos bestaan uit veel kleinere moleculen en worden direct omgezet in energie zonder zich in het lichaam als vet op te slaan. Kokosvlokken bevatten enorme hoeveelheden vezels, die essentieel zijn voor een goede werking van het spijsverteringsstelsel. We vinden er ook kleine hoeveelheden eiwit en elektrolyten, die helpen bij het handhaven van de zuur-basebalans van het lichaam.<strong>Ingrediënten:</strong> kokosvlokken <strong>Voedingswaarde per 100g</strong> Energiewaarde 2695kJ/655k
DONKER Chocolade
Perfect voor het maken van koekjes.
INGREDIËNTEN: 0
KAN SPOREN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK BEVATTEN. Bewaren op een koele, droge plaats, tussen 15 en 18 °C.
Melkchocolade tablet met 36% cacao, bestrooid met geroosterde en fijngemalen hazelnoten. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, kiezen we de beste grondstoffen.
Nettogewicht (G): 130
Door onze CBD van de hoogste kwaliteit te mengen met uitzonderlijke chocolade, combineren we het aangename serotonine- en theobromingevoel van cacao met de stressverlagende werking van CBD. Beide ingrediënten bevatten cannabinoïden die de natuurlijke productie in het lichaam aanvullen en de 'geluk'-chemicaliën in de hersenen opwekken. De infusie van chocolade met CBD smaakt niet alleen geweldig - het vergemakkelijkt ook de opname van CBD.
Een verpakking bevat 1 CBD Chocolade Rond en in totaal 30mg CBD.
Bekijk en download de productspecificaties van CBD Bittersweet Chocolate.
Wij wijzen erop dat voedingsmiddelen met cannabinoïden alleen in de landen en op de markten mogen worden verkocht waar ze volgens de nationale regelgeving zijn toegestaan (en niet verboden).
Deze melkchocolade couverture uit Ghana biedt prachtige smaken van rode vruchten en kastanje, omhuld door krachtige cacao en biscuitachtige noten.
Afmetingen - L 16 x B 8 x H 1,5 cm
Aantal per doos: 10
Minimale hoeveelheid per bestelling: 10
Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos
SKU: TO-G
Land van fabricage: Frankrijk
Pre-order: Ja
Best-seller: Nee
Personalisatie: Ja
Cacaoboter wordt gebruikt in cosmetica en als basisolie in aromatherapie-massages van het gezicht en lichaam. Het hydrateert en regenereert de huid, verzacht rimpels, helpt bij het vervagen van littekens en striae. Cacaoboter-massages tonifiëren de huid, activeren de afgifte van toxines, verminderen vochtretentie en vetophoping en worden vaak geprefereerd in anti-celluliettherapieën. Cacaoboter helpt om een natuurlijke, chocoladeachtige teint te bereiken zonder de huid te verbranden of uit te drogen. Het laat een onzichtbare film op de huid achter, waardoor deze wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van omgevingsfactoren.
(Theobroma cacao-extract)
Met een historische expertise in de selectie van cacaobonen van oorsprong (Ivoorkust, Venezuela, enz.) ontwikkelen en produceren we complete lijnen van cacao-extracten met aromatische en fysisch-chemische profielen die gericht zijn op de eisen van elke markt. Onze vaardigheden, opgedaan in samenwerking met cacaoproducenten, stellen ons in staat om een gepersonaliseerd antwoord te bieden, aangepast aan de technologische, regelgevende en marketingbeperkingen van de projecten van onze klanten. Extractie met vluchtige oplosmiddelen: concrete en absolute cacao.
Extractie met ethylalcohol: oleoresines en cacao-extracten van verschillende concentraties.
Zachte extractie met ethylalcohol: cacao-infusies.
Alcoholische distillatie: cacao-alcoholaten.
In 1502 werd een kopje chocolade met vanille aan Christoffel Columbus gepresenteerd door de lokale heerser - als een teken van grote eer. Later veranderde deze grote eer voor de Azteken in een grote tribuut, die in dezelfde vanille werd betaald.
Gebruik voor
Gebruik voor bakken, warme en koude dranken, decoratie van dessertgerechten.
Voedingswaarde per 100 gr.
Eiwitten (g / 100g)… 27,4
Vetten (g / 100g)… 1,2
Koolhydraten (g / 100g)… 4,0
Energiewaarde (kcal / 100g)… 247
Groene koffie zijn ongemakkelijke bonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt verkregen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roosteren wordt onderworpen. In de samenstelling, naast de stimulerende cafeïne, vinden we ook chlorogeenzuur, dat wordt toegeschreven aan de eigenschappen die de vetverbranding versnellen. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur, evenals vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588kJ/381kcal - 19% ADH* vet 13G - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0.8g - 4% koolhydraten 40g - 15% waarvan suikers 0g - 0% eiwit 11g - 22% vezels 30g - 0g - 0% *ADH - Referentievoedingswaarde <strong> gebruik </strong> groene koffie, denk aan het juiste water De temperatuur (de optimale temperatuur is ongeveer...
Groene koffie zijn onaangename cacaobonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt gewonnen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roosteren wordt blootgesteld. In de samenstelling vinden we naast de stimulerende werking van cafeïne ook chlorogeenzuur, wat te danken is aan de versnellende eigenschappen van vetverbranding. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur en vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588KJ/381 kcal - 19% ADH* Vet 13G - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0,8 g - 4% Koolhydraten 40G - 15% waarvan suikers 0g - 0% Eiwit 11g - 22% Vezels 30g - 0g - 0% *ADH - Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid <strong> Gebruik </strong> Groene koffie, denk aan het juiste water bij het juiste water.
Kokosvlokken worden verkregen uit het vruchtvlees van de kokosnootpalm, dat eerst wordt gedroogd en vervolgens tot kleine stukjes wordt gewreven. Het vruchtvlees is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines: C, E, K en B-groep, mineralen: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium en ijzer. Kokos en zijn afgeleiden (chips, kokoschips, kokosolie) bevatten verzadigde vetzuren. Verzadigde dierlijke vetzuren moeten beperkt worden in het dagelijkse dieet, maar die afkomstig van kokos bestaan uit veel kleinere moleculen en worden direct omgezet in energie zonder zich in het lichaam op te hopen in de vorm van vet. Kokosdraden bevatten enorme vezelbronnen, die noodzakelijk zijn voor een goed functionerend spijsverteringssysteem. Je vindt er ook kleine hoeveelheden eiwit en elektrolyten, die de zuur-basebalans van het lichaam ondersteunen. <strong> Samenstelling: </strong> Kokosvlokken <strong> Voedingswaarde per 100g </strong> Energiewaarde 2695KJ/655kcal - 33% ADH *63g vet - 90% waarvan verzadigde vetzuren 53g - 265% koolhydraten
Gierst is gemaakt van gierst. Het helpt de verzuring van het lichaam tegen te gaan, versterkt de immuniteit en is voedzaam en gemakkelijk verteerbaar. Van nature is het glutenvrij. Een groot voordeel is het hoge gehalte aan B-vitamines, hematopoëtisch ijzer en koper. Het is een uitstekende bron van voedingsvezels en kalium, magnesium, calcium en natrium. Het biedt het lichaam gemakkelijk verteerbare eiwitten en complexe koolhydraten, die de basis vormen van een gezond dieet. Gierst heeft een antivirale en versterkende werking, helpt het zuur-base-evenwicht van het lichaam te herstellen. De B-groep en de vitamines van ijzer hebben hematopoëse. Gierst helpt ontstekingen in het lichaam te verminderen, werkt verwarmend, verbetert de stofwisseling, verhoogt de concentratie en het geheugen. Het hoge gehalte aan calcium- en siliciumverbindingen versterkt tanden en botten. - 4% bevat verzadigde vetzuren 0,4g - 2% van koolhydraten 72,1g - 28% inclusief suikers 0,8g - 1% van eiwit 10.
Ervaar een onvergetelijke smaak en laat je zintuigen ontploffen met onze melkchocolade met crisps, voorzien van een illustratie van een PZL P.1 vliegtuig! De verpakking van deze heerlijke chocolade is versierd met unieke kunst die je terug in de tijd en ruimte zal brengen. Binnenin vind je ook een sticker met dezelfde afbeelding om je smaakervaring nog leuker te maken. Wacht niet langer, combineer de zoetheid van de melkchocolade met de knapperigheid van de crispstukjes om de perfecte harmonie van smaken te creëren.
Topping: Chocoladechips
Set: Coco
Til je smaakervaring naar nieuwe hoogten met de CocoWing-serie melkchocolade met cornflakes! Laat de zoetheid van de chocolade verder versterkt worden door de prachtige illustratie van een Pools PWS 26-vliegtuig, die de verpakking en de productsticker siert. Geniet van je favoriete dessert en voel je alsof je door de wolken vliegt met CocoWing!
Topping: Cornflakes
Set: Coco
Handgevormde en gevulde eieren met smeltende en knapperige praliné van amandelen en hazelnoten.
Bewaar op een droge en koele plaats (18°C) uit de buurt van licht.
Gemiddelde voedingswaarden / 100 g,
Energiewaarde, 527 kcal, 2204 kJ
Vetten, 31,5
daarvan verzadigde vetzuren, 9,4
Koolhydraten, 50,0
daarvan suikers, 47,0
Eiwitten, 8,1
Zout, 0,1
Aantal per doos: 4
Minimale bestelhoeveelheid: 4
Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos
SKU: P-PN-A-P
Land van fabricage: Frankrijk
Pre-order: Ja
Best-seller: Nee
Personalisatie: Ja
Gewicht (lbs): 0.40
Lengte (inches): 9.00
Breedte (inches): 5.00
Hoogte (inches): 20.50
Deze heerlijk romige witte chocolade biedt een mooie zoete intensiteit en smakelijke tonen van karamel en vanille.
Afmetingen - L 16 x B 8 x H 1,5 cm
Aantal per doos: 10
Minimale hoeveelheid per bestelling: 10
Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos
SKU: T-I
Land van fabricage: Frankrijk
Pre-order: Ja
Best-seller: Nee
Personalisatie: Ja
In de 16e eeuw ontdekten Portugese veroveraars Ceylon-kaneel in Sri Lanka en brachten dit specerij in de 16e en 17e eeuw naar Europa. Ceylon-kaneel wordt gewonnen uit wildgroeiende bomen die een hoogte van 10 m kunnen bereiken en in de bossen van Ceylon en Zuid-India groeien. Dit specerij wordt gemaakt van de fijnste binnenbast, die van drie jaar oude scheuten is gesneden.
Echte Ceylon-kaneel is een sterk geurend en smaakvol specerij. Iedereen die het ooit heeft geproefd, weet goed welke verschillende smaakkwaliteiten dit specerij kan hebben.
Koolhydraten (g / 100 g): 4,0
Vetten (g / 100 g): 3,0
Eiwitten (g / 100 g): 28
Energie (kcal): 160
Minimaal: 18 maanden houdbaar
Nettogewicht (g): 30